inşallah birdaha ki sefere görüşürüz
::tutkuy::
gördüm,elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum.
Motosikletim olsaydı büyük ihtimalle aranızdaydım.İnş. bir dahaki sefere.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
maşallah baya iyi gezmişsiniz resimlerde çok güzel özgür başkan (deer_152)önderliğinde artık bir tekirdag yolu gözüktü paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ooo manzara super guzel bir gezi olmus paylasim icin tesekkurler...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
harika fotoğraflar. kazasız belasız güzel bir sürüş olmuş.
inşaAllah herkes uçmakdere yolunu beğenmiştir. Hele o ağaçlı yolda motor kullanmak, uçurumdan uçsuz bucaksız marmara denizini seyretmek gibisi yoktur...
Keşke bende orda olabilseydim
ne midesine düşkündür bu millet.
mete_han abi yaza cibifinla bizim orayada bekliyom kesin
gezi guzel olmus,beni burda resmen kudurtuyonuzz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Çok güzel gezi olmuş yolunuz açık olsun...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
sende sağol dostum geldiğin için yine bekleriz
özer bak bu motor tam senlik ama almadan önce arkadan gidene ve üzstünde oturana sor nasıl motor diye bana soracak olursan ben sesinden şikayetciyim neden se arkasında gitmek istemedim motorla çünkü öyle bir sesi varki valla hala sesi kulaklarımda,allah kazasız günlerde kullanmak nasipo etsin arkdaşımıza ama havası var be kardeş tekirdagda gövde gösterisi yaptık valla önce 500 lük suzuki faruk arkasında gtr 250 ses o biçimdi herkez bize baktı,dimi metehan abiii...
98 Beygir.....
34 BPG 77 plakalı araç kimin?....Plakasını karartmış...Pardon aklaştırmış...Hiç okunmuyor da hani?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)