Organizasyon iptal edilmiştir...
Organizasyon iptal edilmiştir...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
ben çanakkalede okumuşdum bilrim orları güzel yerler; keşke iç güç olmasa gelebilsek ama nasip
baba sagol ne güzel teklifin var,keşke yakın olsanda bizde mangalı kapıp gelsek.adanadan sevgiler ...
ne güzel düşünmüşsünüz...
valla super olurdu ama mesafe biraz uzak gidecek arkadaslara simdiden ii eglenceler
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
teklif süper ama malesef banada cok uzak yol ama size iyi eğlenceler cok güzel olacağı kesin işşallah bidaki sefere motorumun cc ni büyütürsek geliriz işşallah
çan lı arkadaşlar,umarım istediğiniz gibi bir organisazyon olur.keşke böyle toplantı davetleri daha çoğalsa.bunu arkadaşlarıma ileteceğim.umarım oralarda bizde bir mangalın başında yerimizi alırız
günçel çok iyi olur ama motor yok işten dolayı imkan yok
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kardeş daha üç hafta önce çanakkaledeydim.tarihi yerleri bir gezdim. çok güzel yerler hele edirne taraflarından çanakkaleye giriş kısmı var deniz manzaralı yahu öyle yer Gaziantep te olsun 24 saat aralıksız kebab yellerler bizim hemşolar. ne güzel yerler öyle
Abi mangal kurma ve hazırlamada biz Gazianteplilerin üzerine yoktur.Piknik bizim şive ile sahre işini bizden iyi kimse yapamaz iddia ediyorum. İki küçük ormanımız var Dülükbaba ve Burç ormanı cumartesi pazar araba kuyruğu nereleri buluyor bir görebilseniz. Nedense Gaziantep halkı çoluk çocuğu alıp arabaya atlayıp şöyle doğal mekanlarda ,ormanlık olur, çimlik olur, hemen alır eline mangalı bulamadı köfte leğenini (sini deriz biz) eğlenerek bir haftanın stresini atarlar.
ama ne yazıkki dediğin yer bize 1000 km kadar uzaklıkta yakın olsa nedemek onur duyarız bu davetten
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
ben bayramiçtenm liseyi çanda okudum çok severm oraları katılmayıda çok isterdm ama üni. nedeniyle kütahyadaym,keşke memlekette olsaydımda katılabilseydm bu güzel organizasyona... herşey dilediğiniz gibi olsun...
Up...
Son 7 gün.
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
valla söylediğin yer çok güzel abi ama bnde motor yok olsa gelirdim..
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Up.
Son 2 Gün...
inşallah katılım olur ah be omzum kırık olmasa motorda büyük olsa gelmezmiydim hiç 1000 km ama olsun.çanakkaleye gittiğimde ordan güzel bir yer görmedim ya ne kadar güzel bir yer ya tamamen doğa.bi daha gidecem.
ben bayramiçtenim.20 mayısta bir aksilik olmazsa bende aranızda bulunmak istiyorum.motorcu arkadaslardan bazılarında kandırabilirsem birkaç kişi gelebiliriz.umarım hepimize yer vardırkendinize iyi bakın.ama benim aklıma birşey takıldı.saat kaçta toplanılacak.bilen varsa sevinirim.bizi aydınlatsın da orada delidana lar gibi dolanmayalım(veteriner deyişi)
Belirli bir toplanma saati yok, sabahın erken saatlerinde biz orada olacağız hatta geceden kalanlarda olabilir. Pilavı kaçırmamak için öğle saatine kadar orda olmaya çalışın.
Herkese yetecek kadar yer var ve hepinizi bekliyoruz...
Yav On7_li kardeşim çok güzel bir haraket başlattın. Gerçekten güzel olacağından eminim.
Çanakkale deki arkadaşlarla görüştüm çoğu öğrenci olduğundan kurs ve dersane olayı engel yaratıyor. Bir kaç arkadaşın motor propblemi var. Benimde İl dışına çıkma gibi bir engelim var. Ozan geleceğini belirtmiş. Ozan a katılmak, sizlerle tanışmayı kaynaşmayı çok istiyorum ama olumsuzluklar var. Mazeretim var üzgünüm. Başka bir organizasyon yaptığın da mutlaka geleceğim. Çan da çalışan meslektaşlarım var onları tanıyorum. Uzun zamandır da davet ediyorlardı. O zaman uygun olur.
Yine yaptığın organize için teşekkürler eline emğine sağlık.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
arkadaslar pazar günü sağnak yagmur varmış.öyle olursa gelemeyiz.hava durumuna bakın.
Meteorolojide verilen bilgilere göre hafta sonu bölgemizde yağış gözükmektedir. Yine aynı zamanda Çan Belediyesi anonsla hafta sonu etkili yağış geleceği uyarısı yapmıştır. Bu sebeple düzenleyecek olduğumuz etkinlik ileri bir tarihe ertelenmiştir (muhtemelen 1 hafta sonraya) Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Yavv arkadaşlar,
kafam patates çuvalı oldu vallah
Sevdiğimiz arkadaşlar Sakarya Festivali diyor, diğeri 19 Mayıs anakara diyor, öbürüsü: palık var marmarada diyor, (3haftadır teknenin suyunu bile tahliye etmedim ki).
O zaman!! sabah istediğimiz ne varsa orada olacağız.
herkese iyi geceler
Poturdak
27 mayıs yani bu pazar düğün dolayısı ile çan büyüktepe köyüne geliyorum noldu bizim pilav? buluşup görüşürdük yahu.. SELAMLAR dostlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)