Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

20 Mayıs ta herkezi Çan'a bekliyoruz...

REKLAM ALANI
    On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Organizasyon iptal edilmiştir...
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
    [CENTER]:bounce:[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125
    ben çanakkalede okumuşdum bilrim orları güzel yerler; keşke iç güç olmasa gelebilsek ama nasip

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baba sagol ne güzel teklifin var,keşke yakın olsanda bizde mangalı kapıp gelsek.adanadan sevgiler ...
    ne güzel düşünmüşsünüz...

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    valla super olurdu ama mesafe biraz uzak gidecek arkadaslara simdiden ii eglenceler
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

Motosikleti
    kymco venox 250
    teklif süper ama malesef banada cok uzak yol ama size iyi eğlenceler cok güzel olacağı kesin işşallah bidaki sefere motorumun cc ni büyütürsek geliriz işşallah

Motosikleti
    suzuki VL 800
    çan lı arkadaşlar,umarım istediğiniz gibi bir organisazyon olur.keşke böyle toplantı davetleri daha çoğalsa.bunu arkadaşlarıma ileteceğim.umarım oralarda bizde bir mangalın başında yerimizi alırız

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    günçel çok iyi olur ama motor yok işten dolayı imkan yok
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    kardeş daha üç hafta önce çanakkaledeydim.tarihi yerleri bir gezdim. çok güzel yerler hele edirne taraflarından çanakkaleye giriş kısmı var deniz manzaralı yahu öyle yer Gaziantep te olsun 24 saat aralıksız kebab yellerler bizim hemşolar. ne güzel yerler öyle
    Abi mangal kurma ve hazırlamada biz Gazianteplilerin üzerine yoktur.Piknik bizim şive ile sahre işini bizden iyi kimse yapamaz iddia ediyorum. İki küçük ormanımız var Dülükbaba ve Burç ormanı cumartesi pazar araba kuyruğu nereleri buluyor bir görebilseniz. Nedense Gaziantep halkı çoluk çocuğu alıp arabaya atlayıp şöyle doğal mekanlarda ,ormanlık olur, çimlik olur, hemen alır eline mangalı bulamadı köfte leğenini (sini deriz biz) eğlenerek bir haftanın stresini atarlar.
    ama ne yazıkki dediğin yer bize 1000 km kadar uzaklıkta yakın olsa nedemek onur duyarız bu davetten
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

cemerol88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot speedfight2 Honda CBR 250 R siyah
    ben bayramiçtenm liseyi çanda okudum çok severm oraları katılmayıda çok isterdm ama üni. nedeniyle kütahyadaym,keşke memlekette olsaydımda katılabilseydm bu güzel organizasyona... herşey dilediğiniz gibi olsun...

Up...
    Son 7 gün.
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]

ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    valla söylediğin yer çok güzel abi ama bnde motor yok olsa gelirdim..
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

Up.
    Son 2 Gün...

inşallah katılım olur ah be omzum kırık olmasa motorda büyük olsa gelmezmiydim hiç 1000 km ama olsun.çanakkaleye gittiğimde ordan güzel bir yer görmedim ya ne kadar güzel bir yer ya tamamen doğa.bi daha gidecem.

Motosikleti
    BMW R 60

Herkese Merhaba

ben bayramiçtenim.20 mayısta bir aksilik olmazsa bende aranızda bulunmak istiyorum.motorcu arkadaslardan bazılarında kandırabilirsem birkaç kişi gelebiliriz.umarım hepimize yer vardırkendinize iyi bakın.ama benim aklıma birşey takıldı.saat kaçta toplanılacak.bilen varsa sevinirim.bizi aydınlatsın da orada delidana lar gibi dolanmayalım(veteriner deyişi)

Belirli bir toplanma saati yok, sabahın erken saatlerinde biz orada olacağız hatta geceden kalanlarda olabilir. Pilavı kaçırmamak için öğle saatine kadar orda olmaya çalışın.
    Herkese yetecek kadar yer var ve hepinizi bekliyoruz...

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.

Teşekkür

Alıntı On7_li adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belirli bir toplanma saati yok, sabahın erken saatlerinde biz orada olacağız hatta geceden kalanlarda olabilir. Pilavı kaçırmamak için öğle saatine kadar orda olmaya çalışın.
    Herkese yetecek kadar yer var ve hepinizi bekliyoruz...
    Yav On7_li kardeşim çok güzel bir haraket başlattın. Gerçekten güzel olacağından eminim.
    Çanakkale deki arkadaşlarla görüştüm çoğu öğrenci olduğundan kurs ve dersane olayı engel yaratıyor. Bir kaç arkadaşın motor propblemi var. Benimde İl dışına çıkma gibi bir engelim var. Ozan geleceğini belirtmiş. Ozan a katılmak, sizlerle tanışmayı kaynaşmayı çok istiyorum ama olumsuzluklar var. Mazeretim var üzgünüm. Başka bir organizasyon yaptığın da mutlaka geleceğim. Çan da çalışan meslektaşlarım var onları tanıyorum. Uzun zamandır da davet ediyorlardı. O zaman uygun olur.
    Yine yaptığın organize için teşekkürler eline emğine sağlık.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    BMW R 60
    arkadaslar pazar günü sağnak yagmur varmış.öyle olursa gelemeyiz.hava durumuna bakın.

Meteorolojide verilen bilgilere göre hafta sonu bölgemizde yağış gözükmektedir. Yine aynı zamanda Çan Belediyesi anonsla hafta sonu etkili yağış geleceği uyarısı yapmıştır. Bu sebeple düzenleyecek olduğumuz etkinlik ileri bir tarihe ertelenmiştir (muhtemelen 1 hafta sonraya) Anlayışınız için teşekkür ederiz...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Yavv arkadaşlar,
    kafam patates çuvalı oldu vallah
    Sevdiğimiz arkadaşlar Sakarya Festivali diyor, diğeri 19 Mayıs anakara diyor, öbürüsü: palık var marmarada diyor, (3haftadır teknenin suyunu bile tahliye etmedim ki).
    O zaman!! sabah istediğimiz ne varsa orada olacağız.
    herkese iyi geceler
    Poturdak

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    27 mayıs yani bu pazar düğün dolayısı ile çan büyüktepe köyüne geliyorum noldu bizim pilav? buluşup görüşürdük yahu.. SELAMLAR dostlar...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)