8 NİSAN 2007 PAZAR İstanbul-Çorlu gezisi bütün resimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ewet özgür diyerleri ne zaman geliyorr
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş bir dahaki gezide bir terslik olmassa bende sizlerleyim
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
diger resimler ve videolarıda beklıoruz özgür çabuk yaw uyucam
-
aga pc cok yavas anca geliyor
-
özgür bunlar okyanustakı bır damla gıbı :D:D:D
muha benzetmeye bak
diğer resimleride bekliyoruz
-
-
abi pc okadar yavas ki siteyi bile acmıyor ben baska bi pc bulup geliyim
-
çık yola ben bahcekoy gırısınde karsılarım hepsını atarsın burdan
-
15 sene sonra tekrar motosiklet tepesindeydim tecrübesizlikle birlikte korkuda vardı sorumlulukta MT'den okuduğum konular ve gelişim sürücü kursundaki ücretsiz eğitim kemal berker hocamızın bize anlatığı bu tecrübesizliği ve korkuyu yol yaptıkça(300km)kapattı teşekkürler MT
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Güzel gezi güzel fotoğraflar. Erol abi senin motor işi yattı diye biliyodum one öyle yoksa evdekilerin haberi yokmu
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
eroldayı adlı üyeden alıntı
15 sene sonra tekrar motosiklet tepesindeydim tecrübesizlikle birlikte korkuda vardı sorumlulukta MT'den okuduğum konular ve gelişim sürücü kursundaki ücretsiz eğitim kemal berker hocamızın bize anlatığı bu tecrübesizliği ve korkuyu yol yaptıkça(300km)kapattı teşekkürler MT
erol abi acemilik mi vardı sende allah allah
??
solemesen anlamıcaktım .. . Ne acemiliği abi eger varsa ve bu kadar çabuk alıştıysan sen bu iş için yaratılmışın
-
SaLToN adlı üyeden alıntı
Güzel resim güzel fotoğraflar. Erol abi senin motor işi yattı diye biliyodum one öyle
yoksa evdekilerin haberi yokmu
emanet aldım girişimler sonuç vermiyor ailem lafını bile yaptırmıyor gönlümde choopper yatıyor ama zor çok zor
-
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
çık yola ben bahcekoy gırısınde karsılarım hepsını atarsın burdan
gelsemmi ne yapsam böyle bitmes herif cekmişte cekmiş
-
güzel gezi olmuş ellerinize sağlık. birde video olsaydıı
-
-
ELINT adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ellerinize sağlık. birde video olsaydıı
videolarda var yanlız yarın atabilirim sanrım
-
durun bı gorevımız tehlıkedede motorları parcalıolar
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
videolarda var yanlız yarın atabilirim sanrım
deer elindeki videoları orjinal hali ile bana gönderebilirmisin? pm ni kontrol et gerekli açıklamayı yaptım...
-
tamamdır elint ben seni msn e ekledim
gerci sizin konuya mesaj atmıstım ama bu günküleride izlenebilir hale getiririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)