[MT Manisa] 16-17-18 Mart / Çanakkale Ziyareti Ve Gezisi
-
Reklamlar
-
anam anam anammmm,,,,
fotolara bak fotolara,,
abi bunlar çok az yaaaa,,nerde gerisi???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
EHLİyetimi aLınca allah nasip ederse bende aranızda oLucam....!!!bu arada eğlendiğiniz ve iyi vakit geçirdğiniz yüzünüzden beLLi...kazasız belasız geri geLdinizzz yaa bu herşeyDende öneMLi....!!!
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
-
Harika bir geziydi..En güzel olanıda sizler gibi içten samimi ve gerçek dostları tanımaktı.Bundan sonraki etkinliklerdede beraber olmak temennisiyle.Selam ve saygılar..(Bundan sonraki gezilerde börek yerine bol bol ekmek getireceğim)
-
tuncay abi (toni) esas ALLAH bizim karşımıza çıkarmış seni , abi artık MANİSA-MT nin her etkinliğine fırsat buldukça geleceksin anlamam, hatta yengemide getireceksin...iyi ki varsın tuncay abi...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
-
arkadaşlar ii ki gittiniz ilk fırsatta çanakkale kaçamağı yapıcam
tüm haftasonu aklım sizlerleydi.
yalnız akşamın fotolarınıda bekliyorummm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
arkadaşlar gelmek isterdim ama işler dolayısıyla gelemedim.gittiğiniz iyi olmuş
-
cok gzl fotolarrr yaa ah ah boş yerde vardı ama gelemedımm cok uzgunumm bi dahakı seferee bende gelicam
-
linkinpark adlı üyeden alıntı
cok gzl fotolarrr yaa ah ah boş yerde vardı ama gelemedımm cok uzgunumm bi dahakı seferee bende gelicam
nolucak kemal senne benim halimiz ya ancak fotolarla idare edyrz
-
oooooooooo manisa ne hızlı çıktınız resimlerde basılmış bravo. şaka bir yana ellerinize ayaklarınıza gönlünüze sağlık güzel bir gezi ve ziyaret olmuş.
-
-
ben otel konusunda uyarmıştım arkadaşları ama çook geç kalınmıştı rezervasyonda
-
-
arkadaşlar bizde ordaydık 18 inde ama tanışamadık.
kısmetse birdahaki sefere inşallah
saygılar
fotolar için sağolun
-
fotolarr cok gzl yavv
mangalsızz olmazzz cızz bızz haa bensizz bidee :(
özlemm ablaa fotolara baka baka bi hal olduu bana sankı orda gıbıyım bı heycan bı heycan
-
-
necdet adlı üyeden alıntı
sizlerle tanışmamız kısa sürdü ama çok memnun oldum manisa mt
otelimizede dencek birşey yoktu herhalde
necdet abi aynı duyguları payalaşıyoruz ancak izmir'li dostlarımızda en az bizim kadar şansızdı
faruk59 inşallah bir dahaki sefere tanışma şansımız olur...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
ALLAH ULENNNNNNNNN,,MÜDÜR NAPTIN SEN YAAA,,BÜTÜN FOTOLARI VERMİŞSİN NETE,,YANDIK ABİ,,NE O HALİMİZ ÖYLE SENLE OYNARKEN ABİ,,,
tuncay abim,,canım abim,,seninle tanışmak bizler için büyük bir şerefti,,gerçekten çok mükemmel bir insansın..bizler seni çok sevdik,,iyiki varsın canım abim..(YENGEME ÇOK SELAMLAR,,BÖREKLER MÜKEMMELDİ,,ELLERİNDEN ÖPERİZ)
ARKADAŞLAR,çanakkale beni iluzun yıllar sonra ağlatan ilk yer oldu,,bir türk evladı için gidilip görülmesi farz olan,,kutsal mekanlardan biridir..TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN...
NECDET ABİCİM otelde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı binlerce kez özür dileriz,,bizim gürkay abinin azizliğine uğradın sen...kendisi bayağı bir sessiz uyurdaaaa....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler