Toroslarda 320 km kros keyfi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Manzara çok güzel. Adana'da muhteşem yerler var. İnşallah hep beraber gezeriz.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Motosikletin ve özellikle off road makinelerin en güzel yanı ...Özgürce sür sürebildiğin yöne.git gidebildiğin yere...Yakala tüm güzellikleri...
Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar...
-
gerçekten çook güsel olmuşşş.ç
,tebrikler
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
afiyet olsun...(25öömhhdfgghfghfghfhg
)
-
Paylaşım için teşekkürler. Güzel fotoğraflar.
-
tebrikler iyi gezi koparmışsınız. İnşallah lastikler zincir takıldıktan sonra toprak da giderken sorun çıkarmamıştır...
Saygılar...
-
çok eğlenceliolmuş paylaşımın için teşekkürler.
-
evet arkadaşlar gördüğümüz daglar türk farsakistan dagları
[COLOR="Blue"][B][B][B][COLOR="DarkOrchid"]Eli cebinde serseri bir kurşun gibidir. dağlarda uluyan boran sesleri FARSAK"ın kulağında ninni dilinde türküdür "sak dur " diyen NİNHURSAK"ın nefesi!..[/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR]
-
dag bayır dememiş gitmişsin . gerçekten güzel gezi olmuş.enduro dedikleri bu olsa gerek elinize saglık paylaşım için çok çok tşk. bu arada kaç km yaptımız?
-
Eliniz dert görmesin,söylenebilecek tek bir şey var.Bu memleket kadar güzel ,4 mevsim motosiklete binilebilecek gezilip görülebilecek başka bir yer varmıdır sizce? canım TÜRKİYEM
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
-
Ne güzelbir gezi olmuş bu yerler bu güzellikler benim vatanım benim memleketim inanılmaz görüntüler ZİRVESİ KAR ,ETEĞİ BAHAR,OVASI RÜZGAR Olan. biryerdir Toroslar usta şair Ahmed ARİF Deyimiyle BEŞİKLER VERMİŞİM NUHA SALINCAKLAR HAMAKLAR HAVVA ANAM DÜNKÜ ÇOCUK SAYILIR ANADOLUYUM BEN TANIYORMUSUN .Dostum çok sağoll paylaştığın için.Birde yüreğin ANADOLU GİBİ SICAK VE KARDEŞ OLSUN Selamlar
-
-
çok güzel bi gezi yapmışsınız paylaştığınız için teşekkürler.
-
sizleri tebrik ederim çok güzel bi gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.manzara harika umarım gezilerinizin devamı gelir.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
ELINT adlı üyeden alıntı
bu körpecik tahminen birkaç saat önce dünyayla tanışmış bir kıl keçi yavrusu ne kadar sevimli görünüyor deyilmi ama o bir orman canavarı olcak.
-
çok güzel bir gezi olmuş devamını ve paylaşımlarınızı bekliyoruz
-
tebrikler. fakat bir soru: neden daha kalabalık organizasyonlar için çabalamıyoruz.
-
çok güzel gezi olmuş
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)