[MT Gaziantep] Rum kale ve Tekne Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Umarım son kazası olur.
Gezinizi çok beğendim. Etler süper gözüküyor
Manzara gerçekten çok hoşuma gitti. Türkiye'yi karış karış gezmek istiyor insan
-
Oldukca keyifli güzel bir gezi olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Gün geçtikce kalabalıklaşan, paylaşımların ve dostlukların arttığı nice geziler dilerim
cycle27 geçmiş olsun
-
Gaziantep İl Temsilcisi
evet gercekten cok güzel bir gezi oldu baya eglendik güldük kebab sa bı harika olmuştu cok iyi bir hafta sonu gecirdik tek üzüntumuz cycle27 (yahyanın) kaza yapmasıydı allahtan fazla birşeyı yoktur tekrar gecmiş olsun yahya gezilerimiz inşallah devam edecek
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
evet gercekten cok güzel bir gezi oldu baya eglendik güldük kebab sa bı harika olmuştu cok iyi bir hafta sonu gecirdik tek üzüntumuz cycle27 (yahyanın) kaza yapmasıydı allahtan fazla birşeyı yoktur tekrar gecmiş olsun yahya gezilerimiz inşallah devam edecek
vınvın adlı üyeden alıntı
Oldukca keyifli güzel bir gezi olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Gün geçtikce kalabalıklaşan, paylaşımların ve dostlukların arttığı nice geziler dilerim
cycle27 geçmiş olsun
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Umarım son kazası olur.
Gezinizi çok beğendim. Etler süper gözüküyor
Manzara gerçekten çok hoşuma gitti. Türkiye'yi karış karış gezmek istiyor insan
hepinize çok teşekkür ediyorum.sağolun . dün sizden ayrıldıktan sonra hastaneye gittim. film çektiler çok şükür sadece kas ezilmesi varmış. bugün daha iyiyim ilçalarımı kullanıyorum. cana gelen mala gelsin ne yapalaım. allah kaza bela vermesin kimseye bu arada kafanızdan kaskı eksik etmeyin,kasksız yola çıkmayın . kafam yere değdiği halde hiç bir şey olmadı.eğer kask olmasaydı şu an bi yoğun bakımda yada mezarda olabilirdim allah korusun.
yolunuz , farınız açık;kaskınız başınız da olsun
gerçekten güzel gezi oldu. bendeki tekne fotoğraflarını da atarsak inşallah daha da şenlenecek fotolar.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
-
Merhaba
Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.
Güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Kebap'ta sabah olmasına rağmen içimi kıydı. Öğlen yiyeyim bari (dün sanki et yemedik)
Gaziantepi takip ediyoruz. İnşallah Adana MT ile Gaziantep'de güzel geziler yaparız. Bodrum Kale'yi gezmeyi çok isterim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
paylaşım için teşekkürler.en beyendiğim foto kebabların piştiği foto afiyet olsun sevgili dostlar. kaza yapan kardeşime geçmiş olsun.bidahakine daha dikkatli olur inşallah selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
Paylaşım için teşekkürler güzel ve keyifli bir gezi olmuş.Kazayı saymazsak tabii.Arkadaşa çok geçmiş olsun...
-
Makine adlı üyeden alıntı
Merhaba
Güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Kebap'ta sabah olmasına rağmen içimi kıydı. Öğlen yiyeyim bari (dün sanki et yemedik)
Gaziantepi takip ediyoruz. İnşallah Adana MT ile Gaziantep'de güzel geziler yaparız. Bodrum Kale'yi gezmeyi çok isterim.
Görüşmek üzere.
gürkay adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler.en beyendiğim foto kebabların piştiği foto afiyet olsun sevgili dostlar. kaza yapan kardeşime geçmiş olsun.bidahakine daha dikkatli olur inşallah selamlar
hayati adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler güzel ve keyifli bir gezi olmuş.Kazayı saymazsak tabii.Arkadaşa çok geçmiş olsun...
teşekkür ediyorum sağolun. kebabı ali abi koyun etinin en güzel yerinden seçmiş almış.. gerçekten çok güzeldi.
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
-
Makine adlı üyeden alıntı
Merhaba
Görüşmek üzere.
Teşekkürler hasan abi. Sizleride G.antep'e bekliyoruz. İşallah seninle beraberde bir kebap partisi yapacağız.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
salton,cycle27,mehmet ali ve aydemir hepinizin eline emeğine sağlık.bir çıktınız pir çıktınız.resimlere bakarken ağzım bir karış açık kaldı.memleketimizin her yeri başka bi cennet.harika oğlu muhteşem bir gezi olmuş.ahh şu aramıdaki mesafeleri kısaltan can dostları.hepinize teşekkürler.daha nice gezilere.
yahya kardeşimizede çok geçmiş olsun.
muğla mt den hepinize selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Bravo arkadaşlar...Gezinize bayıldım.Resimlere büyük bir keyifle baktım.Çok teşekkürler.Kaza geçiren kardeşimize de geçmiş olsun diyorum.Belli mi olur ,bakarsınız günün birinde Muğla mt şıp orada
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
salton,cycle27,mehmet ali ve aydemir hepinizin eline emeğine sağlık.bir çıktınız pir çıktınız.resimlere bakarken ağzım bir karış açık kaldı.memleketimizin her yeri başka bi cennet.harika oğlu muhteşem bir gezi olmuş.ahh şu aramıdaki mesafeleri kısaltan can dostları.hepinize teşekkürler.daha nice gezilere.
Saol Şahin dediğin gibi bir çıktık pir çıktık. birkaç hafta sonra soluğu muğlada alırsak şaşmayın Muğlaya sevgiler.
mes adlı üyeden alıntı
Bravo arkadaşlar...Gezinize bayıldım.Resimlere büyük bir keyifle baktım.Çok teşekkürler.Kaza geçiren kardeşimize de geçmiş olsun diyorum.Belli mi olur ,bakarsınız günün birinde Muğla mt şıp orada
Saol Mes Gaziantep mt olarak ikinci gezimiz olmasına rağmen baya güzel geçti ve uzun yol katlettik. Gerçekten memleketlerimiz birer cennet. Gezmek dolaşmak keşvetmek lazım.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
mes adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşlar umarım kimse böyle kaza geçirmez. yolun kenarındaki mucur motoru bu hale getirdi. allahtan kaskı kafamdan eksik etmem. en kısa mesafede bile kaskımı takarım.
ayrıca gaziantep mt arkadaşlarıma bir müjde gaziantep teki motor giremeyen caddelerle ilgili yasaklar kısmen de olsa yavaş yavaş kalkacak sadece şehir merkezi kalacak motora yasak olan eskisi gibi. bunada şükür.duyduğum duyumlara göre ki sağlam kaynaktan yarında itibaren yavaş da olsa kısmen tabelaları kaldıracaklar.haydi hayırlısı
gökhan kardeş ellerine sağlık,resimleri güzelyerleştirip; güzelde yazı oturtmuşsun
-
-
arkadaşlar gerçekten şahane gezi olmuş
daha nice kazasız belasız gezilere
-
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun öncelikle. Gezi ve fotolar güzeldi. Hele o kuyu çok ilginç geldi bana. Paylaşım için teşekkürler.
-
Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun. Gezecek görecek ne çok, ne güzel yerler var canım ülkemde..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
işte etkinlik budur...
öncelikle kaza geçiren arkadaşımıza çok geçmiş olsun.allahtan kendisine bişey olmamış.geziyse gerçekten bir harika olmuş kimbilir nasıl eğlenmişsinizdir,bir antepli olarak orada olup katılmayı çok isterdim,ben istanbul trafiğinde motor kullanma zevki alamıyorum.orda kimbilir ne keyifli olmuştur, resimler sayesinde gitmiş kadar olduk.hepinize sevgiler selamlar..
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)