[MT Muğla]10-11 Mart Büyük Buluşma
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Katılan tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim.İyi ki varsın Muğla mt.
-
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
yeni arkadaşlarla tanışmak beraber bir gün geçirmek gerçekten güzeldi
-
-
-
Gaziantep İl Temsilcisi
güzel gezmişsiniz yolunuz acık olsun devami gelir inşallah
-
Çok güzel olmuş Keşke bende orda olsam.Staj başladı artık marmarise gelemiyorum :( Size keyifli sürüşler bu arada fotoğraflar azmış yaaa başka yokmu?
-
buda benden haftanın en karizması resmi.işte karşınızda vatanoğlu.o ki erosun amca oğlu o ki milli servetimiz.o ömer abmiz ki efkarlandığımızda bünyeye ilaç,neşelendiğimizde kalbe zarar 24 saat açık ıslatma servisimiz.seni çok seviyoruz abi.katılımın daim olsun
-
Güzel fotoğraflar, güzel anlar, güzel insanlar. Gene güzel bir gezi yapmışsınız. Adana'dan selamlar.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
süper olmuş yine
ah ahhh
daha nice gezmelere diyelim
bir sonraki gezide görüşmek üzre
-
Lord haftaya cumartesi-pazar marmaris yeme içme gezisi var bekleriz.
-
tamamdır abi,
işleri bi yoluna koyabilirsek
seni de yine gezilerde görmek güzel
-
bunlarda benim kamerama takılanlar, sıcak sıcak, yeni çıktı.
oldukça ilerlemiş bir saatte aralarına katılabildik ama, gece aslında yeni başlıyormuş
biraz yol, biraz sohbet yorgunu sevgili ayçe.
günün ilk ışıkları, pazar sabahı, kargalar bile kahvaltısını etmeden, ben ve turgut, köyceğiz gölü kıyısını bulduk... (garson! çamur renginde bir kahve lütfen)
bir aileyiz diyoruz ya, eh ailemizin pazar sabahı kahvaltısı da böyle cümbür cemaat oluyor işte.
bu hafta ben artçı bile olamadım, özel şöfördüm. ve meşhurrrr harley'i ile ergun.
mes ve ayçe, v-storm'larıyla, kim tutar sizi gençler !!!
sevgili ciğer canavarımız banro ve twister'i.
şahin'imiz, birinci'miz, canımız ve RR'u.
akyaka'dan minik bir enstantane.
vatanoğlu, çobanlık günlerini yad etmeye karar verdi, bizleri de koyunları sandı.
ikisi bir araya gelip kafa kafaya verdiğinde, korkmak lazım, iki zehir gibi zeka, ne kaynatıyorlardı bilinmez...
(öncelikle, bizleri ağırlayan, mehmet abi ve afife ablaya, bu organizasyonları başarıyla yöneten şahin'imize, beni taaa bodrum'lardan gelip alan, geziye benimle birlikte katılan sevgili Hodja'ma, günün ilerleyen saatlerinde aramıza katılan vatanoğlunun ve muratın cici eşlerine teşekkür ediyorum. muhteşem bir geziydi. haftaya marmaris'te buluşmak üzere, bizi izlemeye devam edin, eylemlerimiz sürecek)
ışık ve sevgiyle...
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
Çok güzel bir birliktelik.kıskandım valla (maşallah,maşallah) herşey için elinize yüreğinize sağlık.Kütahyadan selamlar...
-
arkadaşlar 2 teker 4 teker farketmez.bizimle tanışmak isteyen yolu burdan geçip akivitelerimize katılmak isteyen herkese kapımız açık.
muğla mt den herkese selamlar.
-
Xeyna yine çaktırmadan fotoculuğunu konuşturdun.Güzel resimler için çok teşekkürler.Seni seviyoruz.
-
MT nin en fazla gezisini yapan Adana Mt yi,
MT nin en fazla yiyen grubu Muğla MT 'yi buluşturma zamanı geliyor.
Makine ve BBRR yi göreve çağırıyoruz
-
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
başkan
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
buda benden haftanın en karizması resmi.işte karşınızda vatanoğlu.o ki erosun amca oğlu o ki milli servetimiz.o ömer abmiz ki efkarlandığımızda bünyeye ilaç,neşelendiğimizde kalbe zarar 24 saat açık ıslatma servisimiz.seni çok seviyoruz abi.katılımın daim olsun
TARAFİMDAN BAŞKANLIĞI KABUL EDİNİZ LÜTFEN.MARMARİS deki toplantımızda seni başkanlığını teklif edip kabul ettireceğim haberin olsun.ZATEN GİZLİ BAŞKANDIN.HAYIRLI OLSUN SELAM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)