Konya 3-4 Mart Beyşehir Gölü Kamp Gezisi (fotoğraflarla)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay be güzel gezi olmuş sadece 1 gün mü kaldınız?
-
alplion adlı üyeden alıntı
vay be güzel gezi olmuş sadece 1 gün mü kaldınız?
evet dostum cumartesi gittik geceledik. pazar günü akşama doğru konyaya geri döndük.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
heey! o kırmızı tulumlu arkadaşın üzerindeki reflektörler bir fotoda motor farı gibi görünüyooo
gezi de fotolarda çok güzel. Tebrikler.
-
Gayet güzel olmuş. Darısı diğer şehirlerin MT gruplarının başına.
-
çok güzel gezi olmuş.bu havada iyi cesaret arkadaşlar.gezilerinizin devam etmesi dilelerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
-
Helal olsun size.tam bir MT kardeşliği sergilenmiş.paylaşım için çok teşekkürler...
-
Ay çok beğendim Yılmaz cım Resimlerde çok güzel , ne güzel eğlenmişsiniz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Çok güzel organizasyon. Kamp yapmak gerçekten çok keyifli. Etler de gözümden kaçmadı
@Naci63 Hocam sezonu açma vakti geldi. Olmuyor böyle kamp yapmaya başlayalım bence
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
süper, Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.
-
ne hoş olmuş öyle çok beğendim doğrusu
----------------ellerinize sağlık-------------------------
-
güzel ve eglenceli bir gezi olmus
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş.bu havada iyi cesaret arkadaşlar.gezilerinizin devam etmesi dilelerimle
hava güzeldi. tabi kamp yerinin rüzgar almaması çok önemli. biraz üşümek de güzel bence
killing_machine adlı üyeden alıntı
walla çok güzel olmuş bende gitmek istediydim ama olmadı
hem çalışıyordum hemde ekonomik durumlar ahh ahh bu okul harcı yiyiyor adamı valla
bide plaka olmadığından çekindim
inşallah diğer gezilerde gelecem konya mt
bir dahakine bekleriz hocam. Geçen sezon her gezinin fotoğrafını koymuyorduk internete. bu sezon fotoları paylaşacağız. çünkü çok eğlenceli bir sene olacak
dishy adlı üyeden alıntı
Ay çok beğendim Yılmaz cım
Resimlerde çok güzel , ne güzel eğlenmişsiniz..
Teşekkürler Tuğba. Beğendiğine sevindim
Makine adlı üyeden alıntı
Çok güzel organizasyon. Kamp yapmak gerçekten çok keyifli. Etler de gözümden kaçmadı
@Naci63 Hocam sezonu açma vakti geldi. Olmuyor böyle kamp yapmaya başlayalım bence
evet ççok keyif aldık gerçekten çok zevkliymiş. bu sene daha çok kamp kurcaz inşallah Sizin beğenmeniz de bizim için çok önemli. Adana ekibine selamlar
diğer arkadaşlara da teşekkürler.
-
harikasınız arkadaşlar. imrendim...... hemde nasıl
Makine adlı üyeden alıntı
hasan hiç olmuyor valla.
-
Teşekkürler qrar. Umarım herkes bu güzel havalarda daha güzel geziler yapar. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
-
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
güzel bir gezi yapmışssınız en son arazide kaldığımda askerdim özlemişim valla clawman 'e selam gezi hızını düşürmeden devam konyada gürüşürüz umarım gezi olursa o tarafa
-
ortaam nörün ya ben daha yeni gahtım hehe resimleri seçtik oğuzcan sağolsun yükleyiverdi
-
paylaşımınız için saolun ateşin etrafında toplanmışsınız hanginizin sesi güzel yoksa koro olarak mıtakıldınız o soğukta
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)