Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaşlar bugün aranızda olmak gerçekten çok güzeldi.umarım daha nice gezilere imza atacaüız konu ayrıntıları ve resimler güncellencek.BBRR abinin makinede çokhoş pozlarımız mevcut.
kaplıca fotoları lordskeldanda oda yarına ekler sanırım.bende bugün hem bodrum hem marmaris hemde misafirim arasında koşmaktan bitkin düşmüüş vazizyette daha yeni geldim ve ayağımın tozuyla hemen siteye girdim.mesut abi sende daha resim vardı.???onlara ne oldu...haftaya kimse yok sanırım geziye gelecek sanırım bay geçeceğiz.olmadı bodrum basıkını yaparım hiç bellli olmz
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Şahinim haftaya hava çok güzel olacakmış.Normal şartlarda beni kimse tutamaz.Dl'yle Köyceğiz turu yapacağım.Sen de Bodrum'da benden boşalan yeri doldurursun
-
murat naber ya nerdeydin bakiiiim
yine güzel yine güzel bir gün teşekkürler herkese.mes resimler tamamdır abi
-
tabii ki benim yakaladığım kareleri atlamamak lazım. işte bunlarda benden ;)
motorlardan başlayalım
mehmet amca ve afife teyzeye, misafir perverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, işte onların şirin evlerinin girişi. kapıları herkese açık, çünkü gönülleri çok geniş
bu tür görüntüler oralarda normal, mehmet amcalar hafta sonları çok hoş bir köy yaşamı sürüyorlar
mehmet amcaların kapı girişine motorcular evi yazmaya karar verdik
vatanoğlu, tamam yakışıyorsun motorunun üstüne
Sevgili BBRR, tüm motorların üstüne yakışıyor, hyosungla attığı bir tur sonrasında hoşuna gider geri getirmez dedik ama, döndü sağ olsun
kurutulmuş peynirle tatlandırılmış harika bir erişte yedik. nefisti, ellerinize sağlık.
İşte bizim tayfa, gezmeyi de bilir, ağzının tadını da.
Çok yalvardık ama vatanoğluna bu hafta eros pozu verdiremedik...
Herkese, kızım ve kendi adıma her şey için teşekkür ediyorum.
ışık ve sevgiyle kalın.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
Vayy vayy vayy. Tam boğaz işi olmuş. Bi ben yokmuşum. Barış abi Marmariste geldiğimizde beraber bir mangal yapmak farz oldu valla
Harika insanlar, harika fotolar. Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
valla keyifli gecmis..
ne guzel..
insalla oralara yolumuz duser de biz de ugrariz..
Shakulin
-
gene eski topraklar buluşmuşsunuz be abi canım çekti doğrusu çok hoş
-
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Arkadaşlar geçirdiğimiz bu güzel haftasonu için hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben şimdi motora binmesini öğrenmeye gidiyorum
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
dl yi bi görsek ..adı var kendi yok ..
hayır geçen hafta onur vardı yani bi 125 cc daha vardı ben bu hafta tek 125 cc olarak temsil ettim düşük ccleri...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
dl yi bi görsek ..adı var kendi yok
..
hayır geçen hafta onur vardı yani bi 125 cc daha vardı ben bu hafta tek 125 cc olarak temsil ettim düşük ccleri...
aaa! bak orda haksızlık ettirmem toprağıma, şans eseri de olsa, her iki motoruyla da gezinirken bana bir ce-eee dediği için, ben ikisini de gördüm, ve şaka maka, bayağı bir biniyor mes motora yav düşmeden uzaklaştı burdan, haa 100 mt. sonra belki başkasına vermiş kendi artçı olmuştur onu bilemem işte .
-
abi bende kaçayım malı mülkü satıp dağıtayım...ağalıktan istifayı veriyorum.benzinimi doldurursunuz... mes abi istersen dl yi sen bi iki tur barış abiye ver.o motoru aldımı geri gelmez ona göre
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
-
-
MuĞla Bu Hasret Ne Zaman Bİtecek?????
PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
TulaboHavalar bi ısınsın abi basıp gelicem oraya
Bu arada izmire gittiğimde bornovada özkanlarda kalıyorum
Görüşmek üzre
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)