11.02.2007 Mersin Mt Boğsak Şöleni
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel havayı yakalamışsınız tabiki gezeçeksiniz paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Merhaba arkadaşlar paylaşım için teşekkürler gercekten çok güzel bir gezi olmuş ayakLarınıza sağLık...
-
Alperim sil kardeşim sil
Güzel gezi olmuş. Mersin MT'deki dostlarıma burdan selamlar. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
güzel geziydi ama katılım listesine addımı yazmamışsın alper abi....:( neyse........
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
arkadaşlar portakallar yerlerde ziyan oluyor ,bize gönderin biraz.güzel gezi olmuş.
-
alper.................. iyiki varsın ...eline sağlık.... o güzel günü birlikte paylaştığımız arkadaşlara teşekkürler
-
Adana İl Temsilcisi
güzel bir gezi olmuş,paylaşımlar için teşekkürler.yüreğinize sağlık.
-
alper kendıne bu kadar kıyak yapma ya
hep senın fotolar var neden acaba cok guzel bır gezı oldu bu bıha bı daha bı daha
senın de ısmın var yunus moto
-
yildirim_007 adlı üyeden alıntı
alper kendıne bu kadar kıyak yapma ya
hep senın fotolar var neden acaba cok guzel bır gezı oldu bu bıha bı daha bı daha
senın de ısmın var yunus moto
Sevgili yıldırım, çekilen resimleri ressam_01 yanlışlıkla sildiği için elimizde kalan resimler bu kadardı.Demek ki oradaki sahneyi sen kaçırmışsın. Ayrıca resimleri ben çekmiyorum. Benim makinam değil fotoları çeken makina üstadi C.cilasun'un
motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:
-
tekerinize sağlık. güzel havayıda bulunca gezmemek olmaz. yer isimlerinide yazsan süper olacakmış.
görüşmek umuduyle
sevgiyle kal
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
başlıkta boğsak yazıyor ya
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)