Eskişehirden 3 enduro 1 cruiser cross yapmaya gittik
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhaba
Gerçektende motosikletten keyf almak istiyorsan Enduro bu iş için en güzel seçim olur. Her yolda gidebilmenin verdiği rahatlıkla ani kararlar verip farklı rotalara sapabiliyorsunuz. enduro'nun en güzel tarafı budur. Geziniz çok güzel olmuş. Devamını bekliyoruz.
Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
eskişehir mt sezonu açtı diyelim mi?
-
kar muhabbetini özledim... ne kadar geçen hafta karda olsamda gene de özledim...
tekerinize sağlık...
hasan,
galiba sen böyle enduro diye diye senin makinanın yanına bir kros patlatırsın artık... tamam senin makina da enduro sınıfında ama...
-
alplion adlı üyeden alıntı
hıc kapatmadıkkı
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
-
@azimuth İmkanlar oluştuğunda kross motor düşünüyorum. Biraz daha zor koşullar için hafif kross şart.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
alplion adlı üyeden alıntı
Aslında hemen hemen her hafa organizasyon yaptık kış boyunca boş durmadık fakat resim olmadığı için gezilerimizi buradan paylaşamadık
Makine adlı üyeden alıntı
@azimuth İmkanlar oluştuğunda kross motor düşünüyorum. Biraz daha zor koşullar için hafif kross şart.
Cross yapmak o kadar zevkli ki tekerlerlerin engebeli arazide zıplaması hoplaması hatta çamurda kalıpda kurtarmak bile ayrı zevk bizimkiler arazinin içlerine ilerleyince ben yolun kenarında onlara öyle bir küçük emrah bakışı attımki görmeliydiniz o an biri gelse al sana cross ver dene hemen değişirdim motosikletleri nasipse kross alma fikri oluştu
-
paylaşımınız için saolun resimler güzel iyi bir antraman olmuş
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)