[MT MUGLA] 28.01.2006 Fırtınada Marmaris Dağları-Köyleri-Sahilleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fotolar süper emeğinize sağlık
-
gezi dediğin işte böyle anlatılır.Elinize sağlık arkadaşlarım.Büyük bi zevkle okuyup güzel resimlerinizi seyrettim.Belki birgün aranıza ben de katılırım inşallah.Sevgiler.
-
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Ayıp ediyosun arkadaşım siz gelin elimden geleni yaparım ancak bu kısa kış günlerinde hiç keyifli olmuyor.Kuvvetli esen rüzgar donduruyor,buranın da bu rüzgarı berbat işte.Havalar bi ısınsın,günler bi uzasın kim tutar bizi beah
-
mes adlı üyeden alıntı
Ayıp ediyosun arkadaşım siz gelin elimden geleni yaparım ancak bu kısa kış günlerinde hiç keyifli olmuyor.Kuvvetli esen rüzgar donduruyor,buranın da bu rüzgarı berbat işte.Havalar bi ısınsın,günler bi uzasın kim tutar bizi beah
abi şaka şenlik işimiz ama kalmalı bir org olursa gerçekten bekliyoruz.gelin artık abicim bi tanışamadık bakın askerlikte mayısa kaldı zaten..bizde 300 kusur km yol almışız şaka falan sizde yaşlı sayılmazsınız bizim gruba bakınca
-
-
26 ve 27 Ocak günleri ben de Marmaristeydim. Hiç böyle fırtına falan yoktu
Bu Marmaris yöresinde büyük bir haksızlık olmuş ! Her yer bu kadar da güzel olmaz ki...
Hangi manzaranın fotorafını çekeceğimi şaşırdım.
Barış kardeşim sağ olsun benimle o kadar ilgilendi ki, bir daha gelmeye korkuyorum
Ama bir daha ki sefere, bu gezilerden birine katılmak üzere geleceğim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ledo abicim valla benim kanuni rüzgarda yelkenli gibi olmuştu.senide gezileimize bekleriz.selamlar
-
gerçekten güzel bir gezi olmuş...paylaşım i.in teşekkürler..
-
çok güzel paylaşım ellerinize sağlık
-
Gölcük resimlerine muğla mt sayfasından ulaşabilrisiniz.
-
-
lordskeldan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben neler kaçırmışım yaw
Malesef ne proje ne gezi sadece iş
Neyse süper olmuş yaw daha nice gezilere
Bende artık durum elverdiğince gelmeye çalışırım
lord şöyle bi tam toplanalım seni özlüyoruz.inşallah bende ilk geziye kendime aiit motorla katılacağım.
bu hafta plan yapalım artık.cumartesi yağışlı gözüküyor.
-
-
Arkadaşlar gezi süper olmuş. Benim sınavlar vardı yine Manisadaydım ve yine gelemedim. Çok şey kaçırmışım... Neyse en azından sınavdan geçtim Tek tesellim bu
-
züperin Z si
-
Gezi güzel oldu olmasına ama , sanki motosiklet gezisi değildide rüzgar sörfü yaptık.Özellikle Gökova -Köyceğiz arası inanılmazdı.
Bu arada, sanki daha mı çok resim çektirmiştik????
-
daha çok resim çektirmiştik ama birçoğu flu çıktığından ben koyamadım ama diğer resimleri bilmiyorum...mehmet amcadakiler ve murat abidekiler ne durumda bilmiyorum....
rüzgarda grenajlı motora binilmiyor...gerçekten sörf yaptık...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)