Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari
Reklamlar
-
Cumartesi gunu saat 12 de Karsiyaka SOGUKKUYU daki Turkpetrol bulusma yerine geldigimde sadece ben, Ahmetcebesoy,speedygirl Sule, Gureli ve artcisi SEMRA ablamiz ile gittardando vardik, hava yagisli olacagi icin biz bize kalacagimizi anlamistik, saat 12:30 da yol almak icin hazirlanirken birden bire 20 kisiden fazla oluverdik, sevindik yol, mola yerine kadar gayet keyifli ve duzenli bi grup surusu icersinde öncü TEN TEN artci ise ben olarak, en onde resim ve video cekmek icin Volkan Çimen in kullandigi arabada Şule ve Fatma, en arkada ise herhangi bi aksilige karsi tedbir olarak MARKO ve ailesi bizi otomobilleriyle takip ettiler...
Foca kavsagindan Gureli abinin arkadasi Meral ablayi aldik ve yola devam ettik...
Sebat dinlenme tesislerinde kisa bi sureligine mola vermek icin durdugumuzda ise DUSLEMEK Ozgur'un bize surpriz yapip otomobille geldigini ve Yas,kedi,candyksk ve annesini de getirdigini gorduk kisa bi aradan sonra Manisa grubundan Lodos, racingiski, Gurkay ve FAVORİİ Ferhat ile bulusmak icin tekerleri cevirdik,biz cevirdik ama Weboy'un sıpası pek niyetli gorunmedi yorulmus, Goldmotor Serkanin ugrasiyla arizayi halledip yola devam ettik...
Bergama catisini az gectikten sonra Manisa grubuyla bulustuk ve kisa bi muhabbetten sonra tekrar tekerleri cevirdik ancak bu sefer Gittardandonun motoru sukoyverdi, cok sukur buyuk bi felaketten sıyrıldı, yanina gittigimizde ise zincirin, dislinin ve gobegin artik kullanilamiyacak durumda oldugunu gorduk, hava da yagmaya baslamisti, ne yapalim diye kara kara dusunurken doblo marka bi arabanin icinden SERÇEDANDO, Metin ve kiz arkadasi cikiverdi onlar da bize guzel bi surpriz hazirlamislar ve tam da ustune gelmislerdi... motor arabaya bi sekilde girdi, ve yola devam ederken ÖMER abinin kawasakisine mıcır geldigi icin radyatorunun delindigi haberi geldi, o işi de hallettikten sonra keyfimizi bozmadan otele giris yaptik...
ARKASI DAHA SONRA... resim ve videolari yarina kadar yuklerim, elinde hazir bulunanlar yuklemeye baslasin....
BULUSMA YERINDE
HER YIGIDIN YOGURT YEGISI FARKLIDIR
goldmotor SERKAN
TEN TEN bu resmi cok sevdim...
GITTARDANDO
BUNLARDA YOL FOTOGRAFLARI
[
MOLA VAKTI GELDI
SEBAT DINLENME TESISLERI ALIAGA
gittardando'nun motoru nazlanınca
sonra da omer abininki nazlandı,
OTELE VARDIK,
yemek basladiginda kanun caliyordu, yemekler bitmeye yakın, gitarda ''gittardando'' ve zaman zaman uglychild (ben), darbukada TEN TEN ve tef te WEBOY (cılgın Sedat) hic durmadan muzik yaptik...
SEYTAN SOFRASINDAN BI KAC FOTO
SANKI BIRAZ USUMUSLER GIBI
GECE MINUBUSLE BARDAN DONERKEN GURKAY DARBUKAYA SARILIP UYUMUSTU, OYLE BI SARILMIS KI, KIMSE ONLARI AYIRAMADI
LODOS ise yastık bulamayınca FAVORI' nin gobegiyle idare etti zaman zaman
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
bence hiç yüklemeyin abii
sitenin huzurunu ve düzenini bozmayın
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
-
akşam alkol baya bi güzel yaptı bizi
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
resimleri bekliyoruz heyecanla....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Haydi bekliyoruz fotoları....
-
resimler nerde resimlerrrrrrrr
volkancım benim çektiğim resimler senin makinede onları yükleyiver bir zahmet
-
GÜzel Şu Tekerleklİ FotoĞraf SÜper ÇikmiŞ Herkese Selam
-
-
-
-
arkadaşlar ben çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok :( pişman mısın diye sorduklarında : hayır! bir daha olsa yine yaparım pişman değilim diyorum.
neyse ben de videoları en geç yarın ulaştıracam sana sercan sen halledersin artık. ama bugün benden bişey bekleme ne olur :(
hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
evet selim o gitardanto ali. ama motoru arıza yaptığı için arabanın arkasında yolculuk yaptı.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
MrCool adlı üyeden alıntı
Resimden kim olduğunu anlayamadım ama bu sayfada üstten dördüncü fotoğraftaki kişi Gittardando mudur? Elinde parmaksız eldiven görür gibi oldum. Ayvalık'a vardığınızda parmakları hala duruyor muydu yoksa gaz ve debriyaj kolunda donmuş olarak mı bıraktı.
Bu eldivenle Ayvalık'a kadar gidebildiyse 1 tane bira ısmarlayacağım, söz veriyorum ama gerçekten oraya kadar öyle mi gitti kanıtlasın.
doğru bildin selim abi gitardando ali valla bravo aliye otele 10 km kala motoru bozuldu arabaya yükledik motorunu. sendede ne göz varmış beeee birayı haketti yani ali bir abilik yaparsın artık ali kardeşine
serçedando adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok :( pişman mısın diye sorduklarında : hayır! bir daha olsa yine yaparım pişman değilim
diyorum.
neyse ben de videoları en geç yarın ulaştıracam sana sercan sen halledersin artık. ama bugün benden bişey bekleme ne olur :(
hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı
valla diyecek söz yok sana fundacım. funda arkadaşımız hastaydı ateşi olduğu halde bizimle eğlendi yalnız bırakmadı. sabah 5gibi döndük ayvalık şımarık bardan ama hala fundanın ağzından çıkan kelimeler eğlence doluydu. pişmanlık yoktu. teşekkürler arkadaşım bizimle olduğun için umarım biraz olsun iyileşmişsindir kendine iyi bak
-
funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
racing iski adlı üyeden alıntı
funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.
geçmiş olsun.valla bende henüz doğrulamadım iskender yatıyorum.hepimiz bitik durumdayız galiba ama hiç kimse şikayetçi ve pişman değil anladığım kadarıyla.ben hala eğlence sarhoşluğunu atamadım üzerimden. GEZİ ÇOK GÜZELDİİİİİİ
-
-
arkadaşlar çok güzel bir geceydi en kısa zamanda sizleri körfeze tekrar bekliyoruz havranlı muhittin, ibrahim bayındır
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)