iş motorda degil zaten üstündeki babayigitte,ama bazen beni kızdırıyo,bazende o kadar güzel yerlere getiriyorki,sormayın.
evet günün kırgırı ben oldum ilk toplandıgımızda bana dediler cihan sen scooterle mi gircen bizim girdigimiz yerler dediler,evet ne olmuş girmezmi dedim güldüler olsun dedim ben bildigimi okurum size yetişmeye çalışırım dedim.
çamurlu yola girdikten sonra baktım tek tek durmaya başladılar krosun biri balata sıyırdı birinin tekeri çamurla doldu,ne oldu krosa yolda kaldı.tabi ben herkezden önce yaylaya vardımya millet gelince helel sana cihan dediler.
sonra baktık 3 kros ve 1150 bmw gelmiyo,mustafa dedi ben yardıma gidiyorum bende geliyorum dedim mehmet abi cihan sen gitme şimdi sen gidip bmw yi kurtarırsan rezil oluruz dedi tabi gene herkez kahkahaya boguldu,gidicem abi dedim belki çekmek icab eder felen.
gittik baktık motorun biri gitmiyo bmw nin sahibi, de aydın abi motorunu temizliyo çamurdan 5 metre sonra gene çamurlancak bende olsam bende temizlerim.sonra dedim abi ben geldim,gene gülmekten geçilmedi,ne oluyo abi ya dedim olum sen scooter le bizi mi kurtarcan dediler olmaz mı dedim ,aydın abi de hemen söylendi cihan sen o scooterle benim motoru çekersen ben bu motoru burda yalkarım dedi,rezil olmaktan sa motora binmem dedi.gene herkez gülmekten yerlerde.
tabi sonra balatası sıyıran motoru 1150 bmw çakti bırakmadılar bana ben çekiyim.
ama gerçekten yaptıgım gezilerden en güzeli buydu.