Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzukinin orta sıklet dövüşçüsü tekrar caddelerde...

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Herkese selam..

Motorumuz 2001 model GS500...
    Ben alalı yaklaşık 1 sene olucak...Bu zaman zarfında kendisiyle 7000 km kadar birlikte olduk...Beni hiç üzmedi desem yeridir ancak son zamanlarda gücünde kayıp, nefesinde daralma başlamıştı Yapılacak tek şey açık kalp ameliyatıydı. Biz de yaptık. Onun artık gıcır gıcır pistonları segmanları subapları ve arka tekerleğe iletilmek için gaz kolunun çevrilmesini bekleyen 48 tane beygirciği var

Ne yalan söyliym Suzukiyi seviyorum. İnşallah bundan sonra da yola GSR 600 ya da GSXF 650 ile devam etmek istiyorum.

Bunlar da bi kaç fotomuz:

Aslında bazen ön farı sinyalleri iptal edip acerbis kafa grenajlı far ve ufak sinyallerden uygulayayım, bi de arkada plakalığı iptal edip led stop ve yine ufak sinyal çalışması yapayım diyorum ama bugüne kadar bi teşebbüsüm olmadı. Aslında yapsam ecnebilerin street fighter dediği tasarımı yakalarız bu makinede...

..................................................
    tabi şeytan diyo aslında elin değmişken şaseyi ve jantları subaru jantlarının altın rengine boya...yakışacağına eminim ama motorda hiç boya yok. orjinalliğini bozmak sakıncalı olabilir sanki. gerçi ben satmak için araba,motor almam ve benden sonra kullanacak kişi için de keyfimden vazgeçmem. Bakalım belli mi olur hepsi bi cinnete bakar

Tabi karbon görünümlü bi tiger exhaust (türkçesinde tartışma var o yüzden idare edin ) ve 140 lık metzeller hiç fena durmaz... A bu arada harris elciklere, karbon gidon topuzlarına ve çin malı aynalara dikkat
    .................................................. ......
    İşte zor zamanlarımda -ki bu aralar onlardan çok fazla var- yüzümü güldüren tek dostum motosikletim. Bi anlamda terapim, prozacım xanaxım...Herhalde pek çoğumuz için de öyle...Bu arada niye bundan sonra da Suzuki alacağımı anladınız herhalde. e gittik suzuki tişörtü aldık 20 ytl para verdik yamahaya hondaya geçelim de heba mı olsun şimdi
    Herkese kazasız belasız huzurlu günlerde sürüşler dilerim...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    en buyuk ask motor askı gerısı yalan dımı hocam
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mirage YY150 T1 (düldülümü geri aldım)
    afiyet olsun agacım Allah neşeni bozmasın.. inşallah ben de bigün bisuzuki-yamaha-honda (asıl isteğim TT Custom ya da harley ama olsun japonlar da iyidir..) sahibi olurum.. (gerçi harley bile alsam düldülümü satmam.) Allah olmayanlara da versin.. herkes motorcu olsa dünya ne güzel bi yer olur yaw.. bu sitedeki bu paylaşımı dostluğu gördükçe, yolda kalan her motorcuya yardım için durduğumda, ışıklarda göz göze geldiğimiz tanımadığımız motorcularla selamlaştığımda falan ben hep bunu hissediyom yaw.. bu motor işi bayaa güzel.. Nazım'a bi ekleme yapalım.. Dünyayı güzellik kurtaracak (Nazım'dan) Bir motorun üstünde başlayacak herşey (bu da benden)

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    güzel bi yazı keyifle okudum motosiklet otomobil gibi değildir üsütüne bindimi herşeyinden anlayacasın aynen de öyle bence gs500 alacak arkadaşlara yararlı bir yazı diyebilirim
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    chopperrider EMİRim kardeşim desene makinayı sıfırladın ha
    hayırlı olsun

bu arada cinnet geçirirsen bizede cinnet öncesi vede sonrası diye fotoları ekle siteyede habarımız olsun

bak senin mavişin yol arkadaşına
    azcık nostalci yap yaw

güççük bi not:
    buda benim 100mg.lık LUSTRALim yaw
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    gıcır gıcır pistonun sekmanın subapların hayırlı olsun. Keyifle bol km'ler.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güle güle bin tekrardan dostum,sana fikir vermesi için bir foto ekleyeyim

tanıdınmı?

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Streetfighter. Adini hak eden bir makine. Bence rengi haricinde cok guzel modifiye olmus. Hatta biraz abartmislar.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Çok teşekkürler arkadaşlar...

Arap Kadri hocam; eğer modifiye işine girersem muhakkak dediğin gibi fotoğraflı bi belgeleme olayına girerim ve sitede paylaşırım. Hem ileride motoru satarken belgem olur kazadan dolayı boyalı değil diye
    Bu arada Rozinante şahane bi yol arkadaşıydı. Gün gelir inşallah daha uzun yollara gideriz birlikte.

PHAETONW12 ; çok teşekkür ederim. vallahi o ne öyle. gs500 lükten çıkmış makine. ama harika olmuş. acaba o arka tekerleği nasıl çeviriyo motor. istedikten sonra neler yapılabiliyo hem de her makineye. Bu arada GS500 topiğini çok öksüz bırakma ara sıra misafir ol bekliyoruz seviniriz.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    degısık bıseler olmus...........
    MT ANTALYA

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    chopperrider dostum devamlı takip ediyorum zaten topiği

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    jantları altın sarısına boyama konusunda size yardımcı olabilirim

tabi photoshopta
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jantları altın sarısına boyama konusunda size yardımcı olabilirim

tabi photoshopta
    eğer mümkünse çok sevinirim. ben hiç anlamam çünkü photoshop ya da benzer uygulamalardan. eğer şu yandan çekilmiş fotoda yapabilirseniz fikir verir nasıl duracağı konusunda. hatta çok şey istemiş olmazsam bi de şase tabi altın renginde olabilirse ayrıca çok güzel olur teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    valla ne yalan söyleyim cbr 600 aldım ama gözüm eski gs 500 ümde kaldı,kral motordu ya

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    evet bu sınıfta başka motorum olmadı ama gs500 ün gerek şehir içi gerek şehir dışı performansı özellikle makul yakıt tüketimiyle birlikte ele alındığında gayet mantıklı bi seçenek haline geliyor.
    ama forumda suzuki hiç sevilmiyo galiba yorumda bulunan çok az arkadaş var :(

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Xanax'ınla sana mutlu ve huzurlu km'ler dilerim

Bu arada fotoların çekildigi yer; çorum otogarının üst tarafı degil mi

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xanax'ınla sana mutlu ve huzurlu km'ler dilerim

Bu arada fotoların çekildigi yer; çorum otogarının üst tarafı degil mi
    teşekkürler

evet haklısın resimler çorum otogarının yanındaki yıkamacıda çekildi. çok dikkatlisin vallahi...

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Evet arkadaşlar,motorumla uzun yol da yaptım sonunda.Gerçekten beni hiç üzmedi.İster sakin,ister performanslı kullanımda bütün isteklerime uysalca cevap verdi.Araba sollamalarda hiç zorlanmadım.Bu motor şehir içinde de ,şehir dışında da inanılmaz güven veriyor.Virajlardaki dengesine bayıldım.Ne önden,ne arkadan hiç oynama yapmadı.

Büyük motor kullanmış olan ben,inanın onları hiç aramıyorum.Üstelik o kadar ekonomik ki,benzini kokluyor adeta.

Ben motorumu çok sevdim inanın.Markası Suzuki diye değil.Bu zevki bana veren başka motor olmadı şimdiye kadar.Bence sınıfının lideri diyeceğim ama er5 veya cbf 500 kullanmadım henüz.Hepinize kazasız belasız ve zevkli sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    bi güncelleyeyim de görsel modifiye fikri olan varsa belirtsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)