Suzukinin orta sıklet dövüşçüsü tekrar caddelerde...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
en buyuk ask motor askı gerısı yalan dımı hocam
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
afiyet olsun agacım Allah neşeni bozmasın.. inşallah ben de bigün bisuzuki-yamaha-honda (asıl isteğim TT Custom ya da harley ama olsun japonlar da iyidir..) sahibi olurum.. (gerçi harley bile alsam düldülümü satmam.) Allah olmayanlara da versin.. herkes motorcu olsa dünya ne güzel bi yer olur yaw.. bu sitedeki bu paylaşımı dostluğu gördükçe, yolda kalan her motorcuya yardım için durduğumda, ışıklarda göz göze geldiğimiz tanımadığımız motorcularla selamlaştığımda falan ben hep bunu hissediyom yaw.. bu motor işi bayaa güzel.. Nazım'a bi ekleme yapalım.. Dünyayı güzellik kurtaracak (Nazım'dan) Bir motorun üstünde başlayacak herşey (bu da benden)
-
güzel bi yazı keyifle okudum motosiklet otomobil gibi değildir üsütüne bindimi herşeyinden anlayacasın aynen de öyle bence gs500 alacak arkadaşlara yararlı bir yazı diyebilirim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
gıcır gıcır pistonun sekmanın subapların hayırlı olsun. Keyifle bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
Streetfighter. Adini hak eden bir makine. Bence rengi haricinde cok guzel modifiye olmus. Hatta biraz abartmislar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Çok teşekkürler arkadaşlar...
Arap Kadri hocam; eğer modifiye işine girersem muhakkak dediğin gibi fotoğraflı bi belgeleme olayına girerim ve sitede paylaşırım. Hem ileride motoru satarken belgem olur kazadan dolayı boyalı değil diye
Bu arada Rozinante şahane bi yol arkadaşıydı. Gün gelir inşallah daha uzun yollara gideriz birlikte.
PHAETONW12 ; çok teşekkür ederim. vallahi o ne öyle. gs500 lükten çıkmış makine. ama harika olmuş. acaba o arka tekerleği nasıl çeviriyo motor. istedikten sonra neler yapılabiliyo hem de her makineye. Bu arada GS500 topiğini çok öksüz bırakma ara sıra misafir ol bekliyoruz seviniriz.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
26 Temmuz 2008, 00:54
degısık bıseler olmus...........
-
26 Temmuz 2008, 02:39
chopperrider dostum devamlı takip ediyorum zaten topiği
-
26 Temmuz 2008, 03:10
jantları altın sarısına boyama konusunda size yardımcı olabilirim
tabi photoshopta
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
28 Temmuz 2008, 11:27
alper_satriani adlı üyeden alıntı
jantları altın sarısına boyama konusunda size yardımcı olabilirim
tabi photoshopta
eğer mümkünse çok sevinirim. ben hiç anlamam çünkü photoshop ya da benzer uygulamalardan. eğer şu yandan çekilmiş fotoda yapabilirseniz fikir verir nasıl duracağı konusunda. hatta çok şey istemiş olmazsam bi de şase tabi altın renginde olabilirse ayrıca çok güzel olur teşekkürler
-
28 Temmuz 2008, 11:31
valla ne yalan söyleyim cbr 600 aldım ama gözüm eski gs 500 ümde kaldı,kral motordu ya
-
29 Temmuz 2008, 10:38
evet bu sınıfta başka motorum olmadı ama gs500 ün gerek şehir içi gerek şehir dışı performansı özellikle makul yakıt tüketimiyle birlikte ele alındığında gayet mantıklı bi seçenek haline geliyor.
ama forumda suzuki hiç sevilmiyo galiba yorumda bulunan çok az arkadaş var :(
-
29 Temmuz 2008, 10:50
Xanax'ınla sana mutlu ve huzurlu km'ler dilerim
Bu arada fotoların çekildigi yer; çorum otogarının üst tarafı degil mi
-
29 Temmuz 2008, 14:59
ELINT adlı üyeden alıntı
Xanax'ınla sana mutlu ve huzurlu km'ler dilerim
Bu arada fotoların çekildigi yer; çorum otogarının üst tarafı degil mi
teşekkürler
evet haklısın resimler çorum otogarının yanındaki yıkamacıda çekildi. çok dikkatlisin vallahi...
-
06 Ağustos 2008, 19:59
Evet arkadaşlar,motorumla uzun yol da yaptım sonunda.Gerçekten beni hiç üzmedi.İster sakin,ister performanslı kullanımda bütün isteklerime uysalca cevap verdi.Araba sollamalarda hiç zorlanmadım.Bu motor şehir içinde de ,şehir dışında da inanılmaz güven veriyor.Virajlardaki dengesine bayıldım.Ne önden,ne arkadan hiç oynama yapmadı.
Büyük motor kullanmış olan ben,inanın onları hiç aramıyorum.Üstelik o kadar ekonomik ki,benzini kokluyor adeta.
Ben motorumu çok sevdim inanın.Markası Suzuki diye değil.Bu zevki bana veren başka motor olmadı şimdiye kadar.Bence sınıfının lideri diyeceğim ama er5 veya cbf 500 kullanmadım henüz.Hepinize kazasız belasız ve zevkli sürüşler dilerim.
-
13 Ağustos 2008, 12:36
bi güncelleyeyim de görsel modifiye fikri olan varsa belirtsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)