Emraha borçlu kalmak istemedim ......
Reklamlar
-
Bilindiği üzere tam 7 gün önce kötü haberi aldık ve Emrah için hüzünlü bir vedanın ardından bir anma toplantısı yaptık
Evet Emrahın arkadaşlığının karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz ama elimdeki bazı fotoğrafları yüklemeyi ihmal etmek istemedim
bart1969 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kazasız belasız toplantıyı gerçekleştirdik.sanılanın aksine odtü grubu da yoktu.çok saygın ve içten bir toplantı gerçekleşti.tüm dostlarıma ve katılan tüm motosiklet doslarına tek tek katıldıkları için teşekkür ederim.
ayrıca çok ince bir ayrıntıyı düşünerek emrah kardeşimizin yaka fotoğraflarını bastıran motobey arkadaşımıza ve slayt gösterisini 2 gün uğraşarak yapan aytaç arkadaşıma çok çok teşekkürler.
Biz de sana çok teşekkür ederiz Murat abi, anma toplantısıydı, zor bir toplatıydı ne de olsa
Slayt gösterisini de elimden geldiğince Emraha layık hazırlamaya çalıştım ama keşke hazırlamak zorunda kalmasaydım
Fotoğrafları sıraya dizmekte bile zorlanıyorum, rastgele koyuyorum artık, idare edin lütfen, yorum da yapamıyorum
motokanka başta olmak üzere aramıza katılan tüm motosikletçi büyüklerimize tek tek teşekkür ediyorum
Emrahın yattığı yerde dinlenmesi ümidi ile buyrun zor toplantıya ait fotoğraflar
Sadece küçük kardeşimiz durumun farkında değildi, acılarla karşılaşmaz, hep böyle yüzü güler umarım
motobey kullanıcı adlı abimize de ayrıca teşekkür ederiz, yakamızda Emrah fotoğraflarımızla gurur içinde oturduk
Keşke bizi bırakıp gitmeseydin de bu perde de hep böyle boş kalsaydı
Gözümüz senin yolunu da gözledi ama gelmedin işte gelemedin, ama biliyorum ki;
yukarıdan yüzündeki ufak gülümseme ile bütün gece bizi izledin
Sadece dört fotoğrafa yorum yapabildim, Emrahın anısına hepinize iyi sürüşler
Reklamlar
-
Basımız saolsun pekı o mektupda ne yazıyor keske onuda yazsaydın
Tekrardan basımız saolsun
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
3 yıllık dostluğumuz ve sonrası hiç tahmin edemeyeceğim konularda, başlıklarda, toplantılarda adının geçmesi. Hayat dolu herdaim içi kıpır kıpır iyi niyetli arkadaşım. Seninle beraber aynı okulu okumak, beraber motorculuk aşkıyla yanıp tutuşmak,beraber kamp yapmak, beraber silah arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir zevkti.......
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
ne diyebilirimki
başımız saolsun arkadaşlar
-
Yattığı yer cennet olsun emrah kardeşimizin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Emeği geçen herkese ve katılan tüm motosiklet dostlarına çok teşekkürler.Fazlası ile amacına ulaştığına inanıyorum.Emrah Mekanın cennet olsun.
-
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun..
-
: ( Allah mekanını cennet eylesin...
-
rahat uyu Emrah. Seni unutmayacağız. Göksu'da ki ilk karşılaşmamız daha dün gibi aklımda
-
01 Temmuz 2008, 11:26
Emeğine sağlık kardeşim.....
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
01 Temmuz 2008, 11:37
Allah cennet bahçelerinden, ona da bir yer versin.Bi insan bu kadar mı sevilir yaa.Ailesine sabırlar diliyorum...paylaşım için teşekkürler
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
01 Temmuz 2008, 11:40
busihido_ka
dir;1148904 adlı üyeden alıntı
Tekrardan basımız saolsun
o kağıtlar mektup değil.o benim toplantıda yaptığım konuşma.
-------------
an gelir ömrünün hırsızıdır
her ölen pişmen ölür
hep yanlış anlaşılmıştır
hayalleri yasaklanmış
bizler seni çok iyi anlıyoruz emrah sen hayallerinin ve rüzgarın peşinden koştun.
----------
tamamını okumak isteyen olursa :
http://www.motosiklet.net/forum/onla...ml#post1143814
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
01 Temmuz 2008, 12:13
busihido_kadir adlı üyeden alıntı
Murat abi gerekli mesajı yazmış
Hepinizin ilgisine teşekkür ederim
-
01 Temmuz 2008, 12:26
allah mekanını cennet etsin ya.tüylerimin diken diken oluyor her seferinde.tanışma fırsatım olmadı ama yüzünden belli kalbinin temizliği..allah ailesine ve geride kalan sevdiklerine sabır versin..umarım böle bir üzüntüyü bir daha yaşamayız
-
01 Temmuz 2008, 14:14
Allah rahmet eylesın .. mekanı cennet olsun emrah abimin ..
-
01 Temmuz 2008, 15:26
Nur içinde yatsın.Allah taksiratını affetsin.Bu yurdun VATAN aşığı evladı,Mekanın cennet olsun.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
01 Temmuz 2008, 15:52
Allah kendisine rahmet sevdiklerine sabır ihsan eylesin
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
-
01 Temmuz 2008, 16:11
çokta gençmiş yaa... şimdi daha da çok üzüldüm. Allah Rahmet Eylesin....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)