Yorumlarınızı bekliyorum ;) Boyası orj. Motorumda Extra Boya Yok....
Yorumlarınızı bekliyorum ;) Boyası orj. Motorumda Extra Boya Yok....
hayırlı olsun güle güle kullan
siyah mat kalmış biraz
Siyah mat boya çok güzel durmuş tebrikler...
Suziki DL 650 V-Strom gibi duruyor maşallah..
Kazasız keyifli sürüşler dilerim..
Çok hoş olmuş bence.
25 hoş
teşekkürler arkadaşlar... orjinal rengine dokunmak istemiyorum....
hayırlı olsun blader senmi boyattın
nekadara aldın
memnunmusun bi şikayetin varmı bende almayı düşünüyorum tekrar hayırlı olsun
Beğendim arkadaşım, iyi çalışma olmuş.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
2.200 e aldım 3 aylık arkadaş satmak zorunda kaldıgı için 15 günlükken aldım hiç bir sorun yaşamadım cok memnunum boya orj.etiketleri sökünce motor bi harika görünüyor videoda ekleyecegim yakında
ha bu arada tanıdıgınız motor usatası varsa gidin racer 200 sahipleri önü aşagı düşürttün arkayı havaya kaldırın keyfini cıkarın
sanırsam motor kanuni saten bu motorların en uyuz olduğum tarafı ön amortisör ya japonlara bakıyorum ne güzel adamlar çamurlukla o farın olduğu tafarı özdeşleştirmişler ama bunlarda ayrı ayrı duruyor ve yakışmıyor sen iyisini yapmışın ön aşağı arka yukarı
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Sevmem bu motoru ancak gordugum en guzel en alımlı Racer 200 dıyebilirm 10 numara olmus tebrıkler Egzozları delmedıgın yada ucunu sokmedıgın ıcınde senı ayrıca tebrık ederım mıllet yapıyo o kadar ıgrenc ses olamaz...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
teşekkür ederim dahası gelecek üzerinde düşüncelerim var zaman buldugumda düzenlemelerini yapacagım...
egzos için düşüncem var ama delmek mahvetmek gibi bir düşüncem yok egzosu teke düşürüp camurluk altına gecirmeyi düşünüyorum yani yarış motoru tipi kazandırma gibi bir düşüncem var egzosu buldum ama biraz zaman daha alacak taktırmam fiyatı biraz tuzlu ...
kardess bence sen gitt kanuniyee tasarımm yapp süperr olmuss racerr 200 ü sewmemm ama bu süper olmuss adamlarr yapamıyoo bölee :D:D:D
Valaa güzel olmuşş racer gibi durmuyo.Bizim bi arkadaşta gs2oo üne böyle bi uygulama yapmıştı sonra bize r7 diye yutturmuştu motoru
bende dermişim
süper olmuş emeğin karşılığını almışsın tebrikler
cok güzel helal olsun siyah mat harika olmuş bravo
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
siyah mat bu racer 200 lerin orj. rengidir.siyah racer 200 ü olan varsa etiketleri söksün camurlugu söksün sinyalleri fren lambasının yanındaki boş yerlere alsın ön aşagı arka yukarı işlem tatmam şuan benim tasarımımda olan motor tek bende yanına kardeş gelsin dimi ama...
güzel olmuş eline sağlık.kazasız belasız...
hayirli olsun. guzel gozukuyor..
aslinda bunu gordugum iyi oldu cunku benim granajlarda kiriklar var kaza nedenyle..
bende boyle boyasammi diye dusunuyorum..
tabi satarken sorun cikarmi birde o var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)