motorunuza her şartta kasklı binin.hiç kafanızdan çıkarmayın.örnek motorcularsınız siz
motorunuza her şartta kasklı binin.hiç kafanızdan çıkarmayın.örnek motorcularsınız siz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
çok güzel.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
senın kızın çektiğini bi allah bi kendi biliyo be abi
Er-5 ilede dadından yenmez bu marmok yolu
Hadi hayırlı yolculuklar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yaaa gürsel abi, korumalıklara laf söylemek oğru mudur ya da ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sanırım sen "GÖSTERİŞ" için bunları yapanlara laf söylemişsindir....
boğulacaksan büyük denizde boğul demişler.... yolumuz uzun....
ben gidemiyorum, hatta senelik iznimde adana, antep, hatay, ordan nevşehir, antalya, mersin düşünüyordum. maddiyat el vermedi... fakaaaatttttt;
BALIKÇININ SERMAYESİ DE SABIRDIR demişler....
sabırsızlıkla sabırlanıyorum....
yürekçekalın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
abi sen naaaapmışsın yaaa önünde saygıyla eyilmek istiyorum yüce haşmetli insan bazan kuralları yıkacaksın be abim ne bu yaw robormuyuz biz demi ama
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
on numarasın yolun acık olsun....(ama gidersen kaskını cıkarmasan tam süper olacak)
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
full koruma demişsiniz.arai kask fln ama resimlerin hiçbirinde göremedim.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
O mz ne yukler ceker be
Kasklar yakısmı ama
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
sencerim marmok yok, gitmiyorum.bizim arkadaşlar birkaç gün sonra yola çıkacaklar, her biraraya gelmemizde marmok muhabbeti dönüyor, bende geçmişten resimlerle biraz takılim dedim
yok abi yok ben sadece kurallarla geç tanıştım .ama iyide oldu tanışmam .şimdi kasksız süremiyorum bile
=denizcimuzaffer;
denizcim kardeşim, dikkat çekmek istediğim çantalar yükler.kasksız binme olayı değil
Topic'in lokomotifi değişe değişe anlam yok olmuş. İlk okuyanlar ise anlayabilmiş.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Özürlerimden hankılarını beyendiysen onları al kardeşim Dükkan komple senindir
''Eskilerden'' fotoları ben koysam valllah diyom forumda beni-bizi çuvallar dereye atarlar
Arkanda yengem, neşeler süper, gördükçe kendimi anladım yine-andım,.
Şimdiki, aklımla düşündükçe hayıflandım-üzüldüm kaldım dı sizin için, çok şükür gelmiş ve geçmiş
O MZ ile 1998 yılında, şu bolu dağlarının hangi deliğine-vadisine-pınarına sorsan neredeyse tanır bizi, Ben artık 38 Yaşımdayım ama Motor kardeşim, Yeğenim hep hala 18....Varan Bolu tesisleri yeni yapılıyordu ve biz o tesisin tam karşısına çakılmıştık, inanamaz kimse hiçbir yerimize bişiy olmamıştı
Kazasız belasız, neşenizden katre eksilmeden menzilinize ulaşın işallah özürler, sevgiler, canı gönülden dileklerimle
Mz yi derseeen neresinden anlatmaya başlasak,
Bizim için neredeyse bir devrim gibi gelmişti. Ama en önemli noktası arıza yapmamasıydı! şimdi bir çok arkadaş bize gülerler, ama o zamanların motorları ile uzun bir yola çıkmak tam bir deli cesareti idi. MZ gelince, bu iş gerçekten bir CESARET e dönmüştü, yani: Özgür bir insan nereye isterse giderbilmeli fikri öne çıkmıştı. Abi ben çok cesurum da makine bana yetişemiyor bahanesini silip atmıştı. Motor Sevenlerin bahanelerini sıfırlayan bir motor.. Bu yanlış anlaşılmamalı, MZ de arıza çıkarırdı elbette,i hele elektrik aksamında, aqma bizim bildiğimiz motorlara oranla resmen rüya gibiydi.,
Tıpkı senin bu geçmiş fotolardan sunduğun örnekler gibi, daldıydık cennet ülkemizin her tarafına gücümüz yettiğince. İçimiz kaynar, çadırı TV de seyretmiş çocuklar olarak, önlem alıp naylon fındık çuvallarıyla düşerdik yollara. Koruma-kask vs. bilmezdik ki. Bilsek emin ol ilk kullananlar da bizler olurduk o zamanlar:9
Yazdıkça yazsı gelir insanın.)
Tekrar özürlerimi iletirim. Bu yaptığın olmaz sa biz bu işin ne geçmişine ne de geleceğine sahip çıkabiliriz
Poturdak
denizcim muzafferim o zamanlar inan neşemiz daha boldu açık söyleyeyim kask kültürüm sıfırdı, vardı ama takmazdım.umursamadığım içinde basit bi kasktı.sadece gözlük takardık.üstteki msj lardada açıkladım.bi zamandır bizim arkadaşlar arasında marmok hazırlıkları gırla gidiyor.bir yığın malzeme hazırlıyorlar, tabi ona görede nasıl taşıyacakları konusu .zamanında ne motosiklet çantası vardı bizde, ne öyle orjinal bi malzeme.bulduğumuz sırt çantası, spor çantası, pazar çantası ne varsa doldururduk tıka basa.resimdede görüldüğü gibi diyecem yeni okuyanlar hani nerde resimler diyecekler, o yüzden gördüğün gibi diyim
velhasılkelam marmokcu arkadaşlara biraz takılmaydı olay
marmokcular gidip gelsede bize biraz malzeme çıksa
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
demirgürsel bey : 2010 da er-5 almayı düşünüyorum.. aslında bu sene almaya niyetlendim ama, ana bayisinin servis konusunda ilgisizliğini duyunca, birde fazla yaktığını duyunca vazgeçmiştim.. sen ne dersin bu konuda ?
bu motor sorun çıkarıyormu? yedek parça sorunu varmı?. 2004 model 20 000 de buldum.. 6000 lira ya alıyım mı ne dersin
Resim ne için kaldırıldı ??
Tepki gelecek diye mi ??
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ben kaskımı, montumu, dizlik ve eldivenlerimi, sadece hava olsun, millet bana baksın diye takıyorum.
bu havada kimsede böyle bişey yok . evimin önünden günde yüzlerce motorcu geçiyo her birini durdurup kaskını tak diyemiyorum . beni görenler de amma havalı diyorlar. bu havada uzaydan gelmiş robot gibi ,fena da olmuyo yani
he valla muzafferim gidemiyoruz bari gidenler güzel anlatımlar yapsa
ben çok memnunum, fazlasıyla keyifli bir makina.bindiğin zaman hem racing, hem naked havası yaratıyor sürüşünde.er5 topiğine bakarsan fikir sahibi olabilirsin.
korktum biri kalkar kafa atar neme lazım.tırstım
valla hocam o bahaneylede olsa korumalarınızı kullanmanız sevindirici .kaza yapınca ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz, tabi geç oluyor.
kazasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)