Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ÇeeeeKKKK 5 LEHmEcun.........
O BİR HAYATTIR
Sizi gidi kırocuklar sizi Allah emi dilinize düşürmesin sizin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hah hah hah 5 lahmacunda ben alayım paket olsun ewde yiyeceğim de,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
sinoptan ıst. 25 lahmacun acıl altınızdakı motara guvenerek ıstıom ) cabuk :D ...Benzın sızden ama
puhahaha hemen lahmacunları hazırlıyorum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Lan silifkeli millete madara ettin kendiniii merak ettiğim acaba bu adam böyle meşhur olduğunu biliyomudurkii bu arada pozlar harikaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Sinop ta bi tek coşkun da var sanıyodum ben yeşil kawa bi tane daha varmış demek ki
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
aye resimleri görmesin, masa üstü yapar hemen
GKN MOTORS
usta siperişler nooldu (((: 3.5 dakikada kapımızdaydı hani??? bedava 5 lahmacun daha kazandık
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Tövbe estağfurullah...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)