konseptler ve motosikletin geleceği..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
suzikiye bayılıyorum......
-
SUZUWAKİ PERFECT
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
bence gelecekte bunlar gibi hatta çok daha fazlası bile olabilir şöyle mz java gibi motorlardan bu yana düşünürsek ne kadar çok yol kat edildigi aşikar. yani bırakın 5-6 sene evvel motoru şimdi internette sitelerde yazılar bile yazabiliyoruz. şimdiki 1000cc lerde 3 yıl önce consept degilkmiydi...
-
sondahini kaptımda digerkinler hoş durmuyo
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
Resimlerden bana göre anlaşılan tek şey, tüm firmaların aynı tas aynı hamam üretime devam edeceği yönünde.
Resmine baktığım her motosikletin daha ilk görüşte hangi marka olduğunu anladım.
Hele Suzuki ve BMW'ler çok sırıtıyor.
Yani anlaşılan gelecekte de güvendiğimiz markalardan, radikal değişiklikler beklemek hayal olacak.
-
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
istikrar..
patriote adlı üyeden alıntı
Yani anlaşılan gelecekte de güvendiğimiz markalardan, radikal değişiklikler beklemek hayal olacak.
patriote'nin yaklaşımına,bi tasarımcı olarak farklı bi açıdan baktığımı söylemeliyim.şöyle ki;kendini ispat etmiş ve tasarım anlamında belirli bir tutarlık ve devamlılığı seçmiş firmalar-ki bu konunun,kalıcılığın ve marka oluşturmanın temel gereksinimlerinden olduğunu düşünüyorum- radikal ya da değil,her tür değişimde bunu korumayı tercih ederler.örneğin BMW denince akla gelen ilk belirgin tasarım donesinin,böbrek şekilli ızgara olması gibi..bu form bmw'de asla değişmez;daralır,genişler,uzar ya da kısalır ama hep vardır.sonuçta bu bilinçli bir tercihtir ve insanlara vermek istenilen,ne kadar farklı olsa da tasarımları,onun bir bmw olduğunun tahmin edilmesi ya da hissedilir olmasıdır.
o yüzden bence siz yine radikal değişiklikleri bekleyin;tasarımların kime ait olduğunu tahmininiz,firmanın kimlik başarısıdır ve zaten öyle olmalıdır;)
[COLOR="Blue"]non compos mentis..[/COLOR]
-
15-20 sene sonra bile fantazi gözü ile bakılabilecek motosikletler...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
15-20 sene uzun bir zaman dilimi degil bence. Zaman su gibi akip geciyor ve bu durum eminim motosiklet teknolojisinide de yenilikleri beraberinde getirir.
Suzuki'nin modeli hos duruyor.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
-
bence tek kelımeile SUZIKI
-
Yıldız silindir....enteresan..V motordan daha mı randımanlı acaba
aşikar..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
Mersin İl Temsilcisi
efsane_35 adlı üyeden alıntı
sondahini kaptımda digerkinler hoş durmuyo
onun egsozu kapalı akıllım...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
suzuki süper ! su fıstık yeşili olanda fenaa deilmiş .
-
Tutkun22 adlı üyeden alıntı
Yıldız silindir pervaneli uçaklarda kullanılan bir teknoloji die biliyorum,o yüzden randımanlı olur die düşünüyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
-
Tutkun22 adlı üyeden alıntı
aşikar..
JaNTi adlı üyeden alıntı
Yıldız silindir pervaneli uçaklarda kullanılan bir teknoloji die biliyorum,o yüzden randımanlı olur die düşünüyorum
Yıldız tip motor benim rüyalarım..Pervaneli tip uçaklarda kullanılma sebebi nedir?Sıfır titreşim ve hiç bitmeyen tork! Sadece motosiklet olarak bildiğim trump-tiger modeli var ki üç silindirli yani 120şer derecelik açıyla kranka güç veren 3 silindir! Randıman ne demek o çekişi hayal edemiyorum ben!
Selamlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Allahım bu ne cırkın bı guzellıktır ya muhtesem valla
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
konsept ve tasarım olarak çok iyi çalışmalar. Ama işlevsellik geri planda günümüz maddi kaygıları ve talep zarif, işlevsel, ve ekonomi den yana yani bunlar ve türevleri ya hayal olarak kalır yada bir iki zenginin garajında yer bulabilir o kadar.
Gelecekte daha çok geçmişe gönderme yapan, retro yada geçmişle günümüzün karma tasarımları prim yapacak gibi düşünüyorum.
Motor tasarımınaysa söyleyecek söz bulamıyorum ağzım açık izledim.
Yalnız onada katacak birşeylerim var bence gelecekte motorsiklet motorları da kompaktlaşacak ve hacmi küçülüp gücü artacak. Turbo vb uygulamalar hayal ediyorum bazı olumsuzlukları giderildikten sonra.
-
dıyecek aslında o kadar cok sey varkı bu konsept hakkında bırdun hersey bıtecek ve eskı ye donulecek l robot fılmınde wıll smıth ın gıydıgı converse all star ayakkabılar gıbı
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)