ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
cook guzel olmus ellerıne yuregıne saglık gercekten
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Offf süper olmuşşşş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok güzel, ellerine sağlık.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Atilla dostum bir haftadır motorsuz takılıyordun motorunu sorduğumda bana süpriz diyip duruyordun.En son motoru bayattırıyorum dedin busefer rengini söylemedin motorun süper olmuş bu hafta samsun turumuz var hadi hayırlısı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
teşekkür ederim dostum nasılsın iyimisin fuardan beri görüşemiyoruz
sağol kanka beğendiğine sevindim evet bu pazar allah kısmet ederse gidelim samsuna samsun mt ye tüm dostlara selamlar
teşekkür ederim arkadaşım sağol
teşekkür ederim ayrı ayrı dishy ,,, kirke ,,,, ve deer 152 saolun arkadaşlar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Türk bayrağı her yere yakışıyor..
eline sağlık
abi güzel olmuş da bir sri eksik al iki tane haporlo bir mp3 çalar ufak bir ampfi sonra ön bagajı kesdir joparlo lara göre sonra bağla aküye ohhh tam olur valaha iki tane de araba eksozu al sonra düşür ondansonraok herşeyi trtuning dergisine çıkan sonra
haha
Çok güzel olmuş, iyi düşünmüşsün.Ellerine sağlık
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, sinop'ta olsam sana gelirdim.
"Motosiklet Özgürlüktür."
güzel olmuş... emeğinize sağlık... çift egzoz gayet güzel duruyor...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Çok güzel olmuş...Emeğine sağlık.
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Müthiş bi çalışma.Egsoz olayından sonra orada bırakmayacağın belliydi zaten.Custom scooter diye ben buna derim.Gözünü seviyim ben o bayrağında,heryere yakışıyor.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
arkadaşım ellerine sağlık...ş..sizlere werilebilek en iyi cevap bu olmuş.ELLERİNE SAĞLIK
Güzel olmuş gerçekten de.
Çok güzel bir düşünceyi çok güzel bir işle sonuçlandırmışsın.
Fuarda seninle fazla konuşma fırsatımız olmadı ama yine de deli dolu biri olduğun hareketlerinden belliydi,deli dolulu olduğun kadar doğru bir adamsın da.Ellerine,yüreğine sağlık...Bu motosikleti bu şekilde görmek beni gururlandırdı açıkcası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)