Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Orange County Choppers

Motovento
    REKLAM ALANI
    SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Buyrun arkdaşlar güzel resimler....

Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    http://www.orangecountychoppers.com/

Burdada bol resim var.. Tarzım olmasa da güzeller..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.orangecountychoppers.com/

Burdada bol resim var.. Tarzım olmasa da güzeller..

Teşekkür ederim eyvallah
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Önemli değil

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok güzel resimler eline sağlık
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Paylaşıma devam edicem

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ahahahhahahhhahahhaahahahha

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahahhahahhhahahhaahahahha
    uheueheuheueheuheueheuheue

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana teşekkür yok mu kanka

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heueheueheueheueheue
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    americaqn chopperlar neredeyse birbirinin ayni aymi motor ayni sase nereyse aynilar . ben oyuzden pek begenmiyorum hep ayni tarz degisik bisey yapmiyolar
    imzam yok parmak bassam olurmu

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çopurlar tarzım diilmiş..Bunu anladım....Bir zamanlar hoşuma giderdi..Artık gitmiyor....Gençleştik mi ne?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    benden de aile ile ilgili kısa bir bilgi:
    Orange Counrty Choppers firması Amerika’da el yapımı olarak adlandırılan motosikletler üretiyor. firmanın başında Paul Teutul Sr. var. Oğulları Paul Jr. ve Mikey 1999 yılından beri özel motosikletler üretiyor.
    Bugün baba Paul günün büyük bir kısmını iki oğlu ile atölyelerinde geçirir. Eskisi kadar bedenen çalışmayan Paul, atölyede olduğu zamanın çoğunu küçük oğlu Paul Jr.’ın yaptıklarını eleştirerek geçirmektedir. Günün geri kalanında ise motosiklet ile gezmeyi çok sever.
    Küçük Paul Teutul. –
    1974 doğumlu olan Paul Jr. babası gibi kaynakçı. 12 yaşında babasının atölyesinde çalışmaya başlayan Paul Jr. Motosiklet iskeleti yaparak işe başladı. Board of Cooperative Educational Services (BOCES) mezunu olan Paul Jr. özgün motosiklet dizaynı ve yapımında Amerikanın sayılı yapımcılarından biridir.
    Paul ve Mikey’in babası Paul Teutul Sr. (yukarıda sağda bıyıklı) 1949 yılında doğdu. Asıl mesleği kaynakçılık olan Paul, söylendiğine göre motosiklet yapımına 4 yaşındayken ilk bisikletini yaparak başladı. 1970’li yıllardaki asi gençlik akımına kapılan Paul, o zamanlar yeni yeni moda olmaya başlayan yol motosikletlerinin arkalık modifikasyonlarını yaptı.
    1999 yılında Orange County Ironworks firmasında küçük oğlu Paul Jr.’yi desinatör olarak çalışmaya başladı. Klasik tarzda ürettikleri “True Blue” adlı motorla Daytona Biketoberfest fuarında katıldılar.
    Paul Jr.’nin erkek kardeşi, 1978 yılı doğumlu Mikey, Paul gibi 12 yaşından itibaren babasının yanında çalışmaya başladı. Zaman zaman çalışarak, lise mezun oluncaya kadar hem atölyede çalıştı, hem de eğitimine devam etti. Daha sonra bir süre fakülteye devam eden Mikey derslerindeki başarısızlıklar nedeniyle okulu bıraktı ve 3 yıl önce atölyede telefonlara bakmakla görevlendirildi.

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunlarda türkiyede yapılanlar. artık türklerde bu işleri yapmaya başladı. bugun fuarda yakında görme imkanım oldu, gayet güzellerdi.

If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı gupilya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benden de aile ile ilgili kısa bir bilgi:
    Orange Counrty Choppers firması Amerika’da el yapımı olarak adlandırılan motosikletler üretiyor. firmanın başında Paul Teutul Sr. var. Oğulları Paul Jr. ve Mikey 1999 yılından beri özel motosikletler üretiyor.
    Bugün baba Paul günün büyük bir kısmını iki oğlu ile atölyelerinde geçirir. Eskisi kadar bedenen çalışmayan Paul, atölyede olduğu zamanın çoğunu küçük oğlu Paul Jr.’ın yaptıklarını eleştirerek geçirmektedir. Günün geri kalanında ise motosiklet ile gezmeyi çok sever.
    Küçük Paul Teutul. –
    1974 doğumlu olan Paul Jr. babası gibi kaynakçı. 12 yaşında babasının atölyesinde çalışmaya başlayan Paul Jr. Motosiklet iskeleti yaparak işe başladı. Board of Cooperative Educational Services (BOCES) mezunu olan Paul Jr. özgün motosiklet dizaynı ve yapımında Amerikanın sayılı yapımcılarından biridir.
    Paul ve Mikey’in babası Paul Teutul Sr. (yukarıda sağda bıyıklı) 1949 yılında doğdu. Asıl mesleği kaynakçılık olan Paul, söylendiğine göre motosiklet yapımına 4 yaşındayken ilk bisikletini yaparak başladı. 1970’li yıllardaki asi gençlik akımına kapılan Paul, o zamanlar yeni yeni moda olmaya başlayan yol motosikletlerinin arkalık modifikasyonlarını yaptı.
    1999 yılında Orange County Ironworks firmasında küçük oğlu Paul Jr.’yi desinatör olarak çalışmaya başladı. Klasik tarzda ürettikleri “True Blue” adlı motorla Daytona Biketoberfest fuarında katıldılar.
    Paul Jr.’nin erkek kardeşi, 1978 yılı doğumlu Mikey, Paul gibi 12 yaşından itibaren babasının yanında çalışmaya başladı. Zaman zaman çalışarak, lise mezun oluncaya kadar hem atölyede çalıştı, hem de eğitimine devam etti. Daha sonra bir süre fakülteye devam eden Mikey derslerindeki başarısızlıklar nedeniyle okulu bıraktı ve 3 yıl önce atölyede telefonlara bakmakla görevlendirildi.

Detaylı bilgin için teşekkrler Aydınlatıcı oldu...

Motosikleti
    xt660x
    ben bu motorları cok merak ediyorum bu motorlara nası biniyolar coğunda amortisor yok. yolları cok düzgün herhalde amotisor e gerek duymamışlar

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    edy

Fotoraflar için çok sağol Çok hoş motorlar ülkemizde bu kalitede motosiklet üretilmesi çok güzel bir duygu.İhşallah dahada ilerlerini görürüz.Artık motosiklet pazarı oldukça ilerledi Çin,Japonya Ve yakında Güney korede çok büyük bir firma Motosiklet fabrikasıyla yeni bir markayla Piyasaya girceklermiş.İhşallah sağlam birşeyler üretirler..

Alıntı ayk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu motorları cok merak ediyorum bu motorlara nası biniyolar coğunda amortisor yok. yolları cok düzgün herhalde amotisor e gerek duymamışlar
    ççok doğru amaçta görünüşü ön planda tutukları için fazla detayına kaçmıyorlar ama Ülkemizdeki yol durumlarıyla onlardaki yol durumu tartışılamaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    hocam herşeyi anladım da motosikletin üzerine m.kemal portresini niye koymuşlar onu anlamadım ))))))
    türkyiede bu tür şeylerin yapılması gurur verici. bakarsınız biz de bi gün bir custom sahibi oluruz. ben şahsen bayılıyorum bunlara..

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    ben de sevmiyorum,
    abarttilar amerikan ulkucusu formatina cevirdiler bolumleri,
    2 bolumde bi askeri birligi ziyaret edip duruyolar
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

Motosikleti
    2007 honda shadow
    arkadaşlar bende bir retro/ classic çiyim..Resimler gözalıcı eğer bi gün bunlardan 1 tane edinirsem müthiş olur..emeğine sağlık

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)