Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Güneyin İncisi YBR'ler''yenifoto''

REKLAM ALANI

[U]Yapılan modifikasyonlar: 57mm.forget piston, genişletilmis subap yuvaları ve subaplar, üst kapak taşlaması,beyinde kesici iptali ve atesleme sisteminde yapılan programlama(chip Tuning), büyütülmüş karburatör memesi ve karbüratörde,hava filitresinde(genişletilmiş hava giriş yeri ve performans filitresi),ön ve arka dişlide yapılan değisiklikler,platin ateslemeli buji, şanzuman dişlisinde yapılan oransal degişiklikler, geri dönüşüm iptali, genişletilmis manifod çıkışı, performans eksozu, yarış zinciri, vs.vs. yapılan bu degişiklikler sonucu ''LF 575''(Adana'nın KRALI) otabanda yapılan denemeler sonucu dijital kilometre ölcümü sonucu ''168km'' hıza cok kısa bır surede ulaşmıstır...
    Emeği geçen bütün ustalara sonsuz teşekkürler dileğiyle...
    LÜTFEN EMEĞE SAYGIDA BULUNALIM SAYIN FORUM ÜYELERİ...[U]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eline sağlık Akif usta sanada bu yakısır valla cok gÜzel oldu, Halil kardeşim sanada tesekkürler test sürüşü pilotumuz oldugun için... Eyvallah herkese..

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    168km/s süper bir rakam eline sağlık ustam.Peki sorması ayıptır ne kadar masraf yaptın?
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800
    herşey güzel de ustalarımızın verdikleri pozda ellerinde sigara olmasaydı daha güzel olurdu sanki???

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm dünyada sizledr gibi modifiye il ilgilenen ustalar ve meraklılar vardır. Elinize sağlık emek verip kendinize göre güzel bir alet vücuda getirmişsiniz.ne güzel ..ama başlıktaki yorum hakını kısıtlama hakkınız yok.. o zaman başlığı açmayacaksınız .. burda size elinize sağlık aferin diyende çıkacaktır..ben beğenmedim diyende çıkacaktır..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    ben beğenmedim diyende çıkacaktır..
    Mesela ben, ybr den nefret ediyorum sevmek zorunda ve beğenmek zorunda değilim..
    Eğer beğenmiyorsam bu topiğe yazmam olur biter,ama tahrik var başlıkta..
    Yine de herkesin motoru kendine güzel işte
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Ustam ellerine sağlık YBR'yi ekonomik ve kullanışlı imajlarından kurtarmak için elinden geleni yapmışsın. Sormazsam Çatlarım: Aynalar nerde? ve bu denemeler esnasında kask kullandınız mı? samimi cevap istiyorum
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    en kısa zamanda grenajlı (kaportalı) bir motor edin. bu motora yaptıklarını öyle bir motora yaparsan daha fazla verim alırsın.
    eline sağlık. egzosa delik açmaktan daha iyi modifiye olmuş.
    ek olarak LF575 in ilk resimdeki arka lastikler asvalt için çok uygun değil gibi geldi. daha düzgün bir lastik olmadan motordaki gücü kontrol etmen zorlaşır
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    bu işte emek ve alınteri var emeğine sağlık çok iyi olmuş
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Korkuyom şimdi ne yazacam ben.......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    wala ellerınıze saglık ama bnde ybr yı cok sewmıyorum ama cok rahat bır motor
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı thedentist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşey güzel de ustalarımızın verdikleri pozda ellerinde sigara olmasaydı daha güzel olurdu sanki???
    arkadaşım bence haklı.motoruna gelince gerçekten harika duruyor,iyi emek vermişsin.ama dostum öyle hafif motorla o hızı görmen gerçek tehlike.yinede helal olsun ...kendine iyy bak,can tatlıdır unutma.

Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    Evet benimde tipim değil fakat bana ait olmayan ciğere pis derim kediler misali heheh Akif ustanın saydığı modifikasyon olayına tebrikler diyorum emek ve uğraşa saygım sonsuz !

Motosikleti
    honda cbr 125
    hocam tebrik ederim ama sigara ile ciktiginiz fotograf pek uygun olmamamis.. yani "toplum icin ozendirici" olma mahiyetinde..
    :]

ellerinize ve emeginize saglik olsun..

Shakulin

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    ewet güzel omuş ama benzini sömürüyodur valla.
    emeğinize sağlık.

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    valla çok yakışıyor bence ybr lere modifikasyon çalışmalarınızda başarılar dilerim hocam

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    herşey güzelde arkayı nasıl görüyosunuz?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm dünyada sizledr gibi modifiye il ilgilenen ustalar ve meraklılar vardır. Elinize sağlık emek verip kendinize göre güzel bir alet vücuda getirmişsiniz.ne güzel ..ama başlıktaki yorum hakını kısıtlama hakkınız yok.. o zaman başlığı açmayacaksınız .. burda size elinize sağlık aferin diyende çıkacaktır..ben beğenmedim diyende çıkacaktır..
    +1
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125

elinize saglık

valla cok güzel olmuş.egzoz işçiliği gerçekten 2 motorda da cok güzel. 01 SC plakalı motorda plaka cok hoş duruyor.kimisi camurlugun içine takıyor da.. REZALET DURUYOR.. .

ELİNİZE,EMEGİNİZE SAĞLIK...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    çok güzel olmuş kimisi modifiye yapacağım diye motoru dağıtır sizin işi profesyonel oldugu belli elinize sağlık

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)