asıl el emeği kawasaki klx ve 350 cawa
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tam nickin le alakalı makina olmuş..Uçak bu ya...Ön teker yere değerse iyi...Bir de kasa dayanır mı......
Emeğine sağlık güzel olmuş..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Tam nickin le alakalı makina olmuş..Uçak bu ya...Ön teker yere değerse iyi...Bir de kasa dayanır mı......
tek teker giden birini görürsek hemen tanırız artık güzel olcak gibi bitince bu makina
-
guzel bır makına tek teker
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
Emeğine sağlık. Fakat bence biraz mühendislik hesabı yaptır. O kasa o motora dayanmaz gibi geliyor bana.
::hakem1::[B][I][SIZE="2"][FONT="Palatino Linotype"]Yedeği olmayan tek şey "Can" dır.[/FONT][/SIZE][/I][/B]
-
son halini gorelim artik su motorun
imzam yok parmak bassam olurmu
-
ellerıne sağlık abıcım...350 jawa benım bır numaralı motorummm....ilk göz agrım obenımmm......bısey sorcam 350 jawanın 250 yapmasını nasıl saglarızzz....bıraz pahalı olur ama deger yanı jawamaaaa...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
abi süper olmuş bitane de bana yapsana aynısından
süper olmuş
-
Offf canavar bu yawww emegııne saglıkk ama cıdden son halı bumuu bıde supermoto boyası camurlk falan tak sen buna :D
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
abicim kasanın ön tarafına sıgmamıstı aslında bu cawa..ama ben dayanamayıp doğradım genişlettim..yani tıktım sonunda ..iyi bi şekilde kaynak yaptım...sonucu hoplayıp zıplayıp görecezz...dökülmesse devammmm
Tıtanium C³R adlı üyeden alıntı
Emeğine sağlık. Fakat bence biraz mühendislik hesabı yaptır. O kasa o motora dayanmaz gibi geliyor bana.
muhendise hesap yaptırsam "olmas bu" dese bile o motoru bida ordan sökmem..dünya tersine dönse vazgeçmem
kabuto adlı üyeden alıntı
son halini gorelim artik su motorun
kardeş sabııır sabıır ya sabıır ..bende nikelajcıyı bekliyom valla ..
bahadinli adlı üyeden alıntı
ellerıne sağlık abıcım...350 jawa benım bır numaralı motorummm....ilk göz agrım obenımmm......bısey sorcam 350 jawanın 250 yapmasını nasıl saglarızzz....bıraz pahalı olur ama deger yanı jawamaaaa...
biz daha jawa yı yeni elimize aldık...önceden mz 150 251 etz doktoru olduk biraz zaman geçsin sonra bakarız senın 250km/s yapma işine
maksimumhiz adlı üyeden alıntı
abi süper olmuş bitane de bana yapsana aynısından
süper olmuş
getir hem kadroyu hem motoru doğrar deşer bi ayar çekeriz
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Offf canavar bu yawww emegııne saglıkk ama cıdden son halı bumuu bıde supermoto boyası camurlk falan tak sen buna :D
son hali tabiki bu deil..boya işine gelince bıktım valla bunu boyamaktan depo plastik olduğundan mıdır nedir depodaki boya kabarıp kabarıp duruyo zımpara çeke çeke hepsi aşındı ve inceldi.. bende bunu soracaktım depo kabarmaması için naapparız..
-
-
-
jawa
kllıng machine arkadaş bendede jawa var 4 zamanlı bi motor arıyorum takacak acaba bulunabilirmi.buda aletin resmi
-
işte budur arkadaşım...yok egsozu almış deldirmiş bilmem kime yok çamurluk kestirmiş,yok latikleri kalınlaştırmış.
gözümüz gönlümüz açıldı...işte budur.böyle yapsınlar öpüp başımın üstüne koyayım.eline emeğine sağlık arkadaşım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
lazer adlı üyeden alıntı
kllıng machine arkadaş bendede jawa var 4 zamanlı bi motor arıyorum takacak acaba bulunabilirmi.buda aletin resmi
usta şimdi zor bulursun diyecem olmayacak aslında mz 251 takacaktım ben motoru ararken gezmediğim yer kalmamıştı bi gün hurdacılara işimiz düştü bi baktım motor hurdacısı. gittim sordum mz varmı diye yok dedi bende jawa yı gorunce aldım ii de oldu .
yani kazalı felan motor bulabilirsen al sök motorunu öyle yap olmassa hurdacılara bak.
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
işte budur arkadaşım...yok egsozu almış deldirmiş bilmem kime yok çamurluk kestirmiş,yok latikleri kalınlaştırmış.
gözümüz gönlümüz açıldı...işte budur.böyle yapsınlar öpüp başımın üstüne koyayım.eline emeğine sağlık arkadaşım
valla bende öyle diyenlere sinir oluyom.çok teşekkürler.
-
bu motor kiminse bitirince bence fazla binmesin ))
3 ayda bir yeniden toplamak zorunda kalırsın fazla kastırmadan gez bence )
-
motoru altımda ağlattım bile ama daha dağ taş demedik dur bakalım ne olacak hem üstünde mz varken 3 ayda deil 3haftada dağıtıp topluyoduk alışığız yani
-
killing_machine en yakın zamanda son resimleride at bi video çek ne bileyim topic renklensin....fotoğraf isterük video isterük
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)