Pazar sabahi 7:30 da Tem Opet diye dusundum 8 de yola cikariz baslik actim ama acilmadi anlamadim . Sanirim festivaller kismi mod onayindan sonra aciliyor.
Pazar sabahi 7:30 da Tem Opet diye dusundum 8 de yola cikariz baslik actim ama acilmadi anlamadim . Sanirim festivaller kismi mod onayindan sonra aciliyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Cumartesi aksam listeyi kesinlestirelim o zaman. Gelecek kisleri beliryelim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
7:30 mu? Tem Opetmi? Benim oraya gelmem 30 dakika bu durumda 7:00 gibi burdan çıkmam lazım. Pazar günü sabahı bari biyerde kahvaltı yapsaydık.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Kahvalti icin ise o saate neresi acik olurki birde vakit kaybederiz sanki. Adapazarinda yapariz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...li-uyeler.html
topıgı guncelledım orda devam edersenız cogunluyu yakalarsınız hocam bellı baslı olur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Evet arkadaslar yok mu arttiran? Cumartesi sabahi festivale gidiyoruz. Pazar sabahi da gelecekler var.
Hava tahminlerine göre Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yagis yok.
= = = Be Aprilia racer! = = =
evet PAZAR SABAHI gelmek ısteyen buradan devam edelım
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...li-uyeler.html
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
Tek Teker Agi bizimle gelmek istersen OPET bulusma noktasi.
Orda Buluşursak Daha İyi Olur.. Ben Biraz Bencil Ve Kontrolsuz Motor Kullanıyorum Ayrı Gitsem Daha İyi Olur İstiyosan Mesaj At Bana Özelden Orda Buluşuruz
kısmetse cumartesi akşamı 10-11 gibi giriş yaparım.(ark'ın ne kadar gazlamasına bağlı )
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Arkadaşlar cumartesi öğlen iki arkadaş yola çıkacağız
eşlik etmek isteyen cumartes öğlen 12,ye kadar mesaj atabilir.
13:00 gibi çıkacağız.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
Güncelleyelim.25 karakter...
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Benim motorun boyutu otomobil ile esit o yuzden sorun yok
şimdiden plakaları yazın sız bana ugrastırmayalım turk polisimizi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Kulübümüz tarafından bu sene 2.sini düzenlediğimiz Poyrazlar Motosiklet Festivaline katılan arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.
Eksiklerimiz olduysa af ola.
Diğer etkinliklerde görüşmek dileği ile,
Saygılarımla.
[B][COLOR="#B22222"]Sakarya Motosiklet Spor Kulübü
-------------------------------------------
Suzuki DL-650 V-Storm [/COLOR][/B]
herşey için teşekkürler dün gece 00.00 sıralarında geldim.yanlış hatırlamıyorsam cem adında biri bizi karşıladı.bizim siteden kimseyi göremedim ama bu üzücü oldu benim için ayrıca gelelim eleştiriye.kızmaca darılmaca yok.eğer katılım büyük olsaydı konaklama yeri büyük problem olurdu.katılım iyiydi ama ben daha fazla bekliyordum.etkinlik fln göremedim.(belki geç kaldım) yinede herşey için teşekkür ederim.yinede çok eğlendik.teşekkürler sakarya
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)