1-3 Haziran 2007 / Kapıdağ Motosiklet Şenliği
-
Admin
Kapıdağ Moto Senlik, insanlara Kapıdağ Yarımadasını tanıtmayı amaçlayan ve doğanın yanında motor sevgisini vermeyi hedef edinen bir etkinliktir. 1-3 haziran arası Kapıdağ Yarımadası Eğri Dere Mevkiinde olacaktır. Etkinlikte 2 Adet Rock Konser Gerçekleşecektir. Grup Boxer ve Haziran Ayı İçerisinde Albumleri Çıkacak Olan Grup US ın Katılımları İle Gerçekleşecektir.
Yarımadanın tanıtımını ve buradaki harika doğanın keşfini motorlarla, yürüyerek, kendi araçlarımızla sağlamak ! Katılım için motorunuzun olması gibi bir zorunluluk yoktur ! Ayrıca etkinlik boyunca konserler, yarışmalar, çeşitli eğlencelerle süpriz hediyeler dağıtalacaktır ! Etkinlik programı için tıklayınız !
Katılmak için kayıt zorunludur ! Yan taraftaki menuden "kayıt işlemlerinden" kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Lütfen Kayıt işlemindeki bilgilerin doğruluğuna dikkat ediniz ! Kayıt yaptıran katılımcılar etkinlik alanına geldiklerinde etkinlik çantalarını teslim alacaklardır.(Çanta içeriği:yaka kartları ve etkinlik broşürü-etkinlik tişörtü ve de cd si )Şenlikteki etkinliklerden ve Sürpriz hediyelerden faydalanabilmek için kaydınızı yaptırmanız gerekecektir.
Tüm katılımcılar kayıt bilgilerini tam ve doğru olarak girmelidir.
Tüm kayıtlı katılımcılar,bu bilgiler doğrultusunda 2 gece-3 gün ferdi kaza sigortası ile FİNANSSİGORTA tarafından sigortalanacaktır.
Ayrıca etkinlik konusunda gelişme ve değişmelerden sms ve e-posta ile bilgilendirilecektir.
Bilgilerin doğruluğu bu etkinlikten sizin ve bizim en üst seviyede memnuniyet elde etmimizi sağlayacaktır. Buradaki bilgileriniz tamamiyle kendi bünyemizde tutulacak ve hiç bir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır.
Erdek Belediyesi , Erdek Ticaret Odası, Bandırma Makina Mühendisleri Odası, Kocaman Balıkçılık,Odaman Grup, Gross Market Marmara, Özenel Zeytincilik, Finans Sigorta, Artake Palm Beach Club, Erdek ve Bandırma Otelleri,Agrigento Otel, Belgin Otel, Benan Otel, Eken Hotels, Mete Otel, Pınar Otel, Yağcı Otel, Tuna Özel Güvenlik ve Bölgenin diğer firmalarının destekleri ile gerçekleşecektir.
Nasıl Gideceğim?
ZAMAN; 01-03 Haziran 2007 ( Cuma-Cumartesi-Pazar )
YER; BALIKESİR / Erdek İlçesi,Eğrilidere
Mevki (40 30 40.52N-27 52 31.73E) (rakım deniz seviyesi)
MESAFE, ULAŞIM;
Bandırma'dan-Eğrilidere Mevki………………… 52.4 km
Detaylı Haritalar için Tıklayın
http://moto.kapidag.com/
Reklamlar
-
slm lar ben erhan bu şenliğin organizasyonundan sorumluyum.sevgili admin im skullhunter a gerekli bilgileri vereceğim.diğer fikir,öneri ve merak edilenler yakında yayına girecek etkinlik sitesinde olacak.
-
erhan hoş geldin bu kapı dagı nerede kalıyor biraz bilgi verirmisin ben balıkesir havrandan
-
Bu mt nin düzenlemek istediği şenlik mi ?
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
evet ya bu kapıdağ nerede
-
dishy adlı üyeden alıntı
:( walla anlamadım sanırım aptal bi anımdayım.
kapıdağ nerededir diye soranlar için lin'i atayım,umarım mahsuru yoktur.reklama girmesin http://www.kapidag.com
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
-
erhan_41 adlı üyeden alıntı
:( walla anlamadım sanırım aptal bi anımdayım.
Zaten Skull a dedim ben
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
hayırlı olsun öncelikle tüm motosiklet'cilere bu şenlik'te küçük bir konser nasıl olur acaba mesela benim motosiklet'ci şarkılarımı söylediğim şık olmazmı acaba görüşelim inşallah....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Yok mu bilgi verecek birisi
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
dediğim gibi burada bilgi vermek benim haddime değil ben site yönetimine bilgi vereceğim,yönetim uygun gordüğü taktirde,bilgi verirler.
etkinlikte konser tabi ki olacak,serbest mikrofonda yapabiliriz
-
Admin
Gezi detaylarını erhan_41 den aldıkca konunun ilk mesajına ekleyeceğim.
-
-
O taraflar benim güzergahım içinde zaten.Detaylar tamamlansında ona göre durumu belirleyelim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
evet birde ulaşım haritası falan ayarlasak gerçi daha vakit var ama
kısmetse sakarya mt olarak oradayız
-
sitede her köşeden ulaşım harıtası ve detaylı bilgiye sahip olacaksınız
birkaç gun daha musade
-
aman ya
ya gerçekten harika biyermiş inşallah gelebiliriz
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
şimdilik bölge hakkınd abilgi için www.kapidag.com dan inceleme yapabilirsiniz
etkinli sitemiz test yayınına başladı,kısa süre sonra sizlere admin im tarafından bilgi verilecektir.
-
evet sonunda etkinlik sitesi bitti ve yayında,kayıtlar başladı,
şimdiden ziyaret edip inceleyebilirsiniz..soru ve merak ettiklerinizi iletişim linkinden bize ulaştırınız.(etkinlik alan resimleri de ''nerede'' kısmına eklenecek)
www.kapidag.com/moto
-
bu festşvak kacırılacak bir olay değil,
topiğin güncel kalması lazım, yüksek katılım istiyoruz arkadaslar...
ücretsiz bir organizasyon ve böylesi daha önce yapılmadı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)