Motoru Kargo ile başka şehirlere taşımak
Reklamlar
-
Arkadaşlar, işten şöyle bir kaç gün fırsat bulunca motorumu Akdenize Karadenize götürüp orada gezmek istiyorum. Biliyorsunuz ki yolda dinlene dinlene gidince birde makina cruiser olunca haliyle günler sürebiliyor.
Bildiğiniz, motorumu böyle sarıp sarmalayacak, dönüş yolunda da aynı şekilde ilgi gösterecek olan kargo firmaları varmıdır? Sizler böyle birşey hiç yaptınız mı?
Bu başlık motoruyla gezmek isteyen ama pek fırsat bulamayan arkadaşlara adanmıştır, öneriler için şimdiden sağolun
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Reklamlar
-
Arkadaşım ben geçen hafta İstanbuldan Otobüsle getirdim sende otobüse verebilirsin,kargo ile görüştüm çok fazla fiat istiyorlar 300 ytl gibi ama otobüs bir yolcu parasına istediğin yere götürür
-
İyi de otobüs motoru nereye koyuyo ben onu anlamadım ?
-
ben yeni çıkan mercedes otobüslere filan sığmadığını duymuştum biyerden sanırım makinede gt 250 r dı galiba
-
arkadaşım trenle götürmen daha mantıklı ve uygun olur,
Gençlik özgürlük hevesinde, oysa yürek bile göğüs kafesinde..
-
SELÇUKELMACI adlı üyeden alıntı
Treni ilk defa senden duydum
-
en fazla 2 gün de ulaşsın istiyorum, otobüse sığar mı gerçekten? Başlık diğer arkadaşlarada yararlı olacak gibi. Güncel tutalım lütfen.
-
sımdı yazıcam reklam olucak cogu sırketler yapıyor yenı kasa manlarda al kısım buyuk motorun sıgar yada lojistk bır kurye sırketı bulursan sana daha yardımcı olurlar
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
SELÇUKELMACI adlı üyeden alıntı
Yalnız, trenle motor taşımakta şöyle bir sorun yaşanıyor(muş);
Motorun trene yüklenmesi ve indirilmesi.
TCDD'de böyle işleri yapmak için calaskal veya küçük vinç yok.
Motor kucaklanıp ta trene yükleniyor.
-
cousinecruis
Yok abi sen 1,2 gün önceden ara firmayı konuş zaten olur derler hemen işte ne zaman gitmek istiyosan söyle o tarihte git ve motoru bagaja sen de aynı otobüsle gitmek istediğin fakat depoda benzin filan kalmasın yoksa almazlar fiyat olarak bir yolcu parası isterler
Trene bulaşma derim vinçte yokmuş zaten zor olur
-
arkadaşlar otobüse motoru hiç bir koruma yapmadanmı koyuyoruz yani motor otobüste ne şekilde duruyo ortasehpada durmuyor heralde.yani gözümde canlandıramadım buşekil bişey yaşamış olan kimse yokmu?detaylı anlatırmısınız bi fiyatı anladık
Kymco Kymco Partizani
-
arkadaşım ben ta erzurumdan zzr1100 kawasaki getirttim sen ne diyorsun. arkadaş doğru söylüyor.Bin otobüse benzini boşalt o kadar.tavsiyem otobüs şirketleriyle önce görüş sonra biletini al.bazan tersoda olabiliyor. birkaç firma almamış. bilgilerinize.kargoda pahalı olur.o parayı benzine yatır daha iyi edersin.pinpiriklenme kararın otobüs olsun.iyi seyahatler.sağlıcakla kullan.
-
Dediğim gibi geçen hafta 1200 km yol geldi otobüsle aşağıda resmi olan konumun linkini veriyorum.Normal ayaklığına aldım karşılıklı sağlam bir iple şahseden gerdirerek bagajın direklerine bağladım hiç esneme dahi olmadı her molada kontrol ettim,hatta muavine bir 20 lik bahşiş vermiştim motoru koyarken delikanlı bana fırsat vermedi her fırsatta baktı bana rapor verdi :D iple bağlanan yerlere sünger veya bez sarıp bağlanırsa ip boyaya bir zarar vermez sürtünmeden dolayı
Yeni çıkan stra otobüsler harici hepsine sığar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-getirdim.html
-
Motoru otobüsün en önündeki bagaja, kapılara dik gelecek şekilde yani tekerlekle kapılara gelecek şekilde ve battaniyeyle sarıp bir kaç halat veya iple bağlayıp motoru otobüsün önüne doğru yaslıyosunuz biraz karmaşık oldu
-
cmüco adlı üyeden alıntı
Dediğim gibi geçen hafta 1200 km yol geldi otobüsle aşağıda resmi olan konumun linkini veriyorum.Normal ayaklığına aldım karşılıklı sağlam bir iple şahseden gerdirerek bagajın direklerine bağladım hiç esneme dahi olmadı her molada kontrol ettim,hatta muavine bir 20 lik bahşiş vermiştim motoru koyarken delikanlı bana fırsat vermedi her fırsatta baktı bana rapor verdi :D iple bağlanan yerlere sünger veya bez sarıp bağlanırsa ip boyaya bir zarar vermez sürtünmeden dolayı
Yeni çıkan stra otobüsler harici hepsine sığar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-getirdim.html
Demekki ben senin motoru hatırlıyomuşum ama biz(biz derken cbf 150 yi getirmiştik amcamla) bu şekilde getirmemiştik daha doğrusu
motoru sokmak biraz zor olmuştu
-
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Demekki ben senin motoru hatırlıyomuşum ama biz(biz derken cbf 150 yi getirmiştik amcamla) bu şekilde getirmemiştik daha doğrusu
motoru sokmak biraz zor olmuştu
Siz motoru direk sokmaya çalışmışınızdır,aynı hatayı bizde yaptık sonra ters soktuk,direk sokarsak otobüsün hangi tarafından girdirsen gt 250 r de ön siperlik tam ortadaki demire değiyor.
-
cmüco paylaşımın için teşekkür ederim. Fakat cruiser gibi ağır bir makineyi zaptetmek orada mümkünmüdür? Bana sığmaz gibi geliyor bir konuşmak gerek yinede.
-
Sen onu bunu boşver... ne kargo ne de otobüs şirketleri ..zaten otobüse sığmaz cruiserlar.. sen en iyisi bi 50 ytl verecen kamyoncuya istediğin yere götürecek. eğer iyi bir kamyoncuya denk gelirsen.. adam motorunu sağlam götürür. Diğer bir şık 30 ytl ye DDY(trenle)..ama garanti değil başında gidersen o başka...
-
Parası çok önemli değil zaten senede bir kere olacak onada kıyalım. Motor sağlam taşınsında. Ben bir kaç kargo şirketiyle konuştum paketleme size ait sonra biz götürürüz dediler. Şimdi Ben o şehirdende gelmek istiyorum paketlemek bir günümü alır.
İstediğim şu ben ücreti neyse verip motorumu istediğim şehirden almak, sonra yine verip başa geri dönmek.
-
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Treni ilk defa senden duydum
Bak burada ayrıntılı bilgi var.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...o-bir-bmw.html
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)