motosiklet kaç kişiliktir
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ya bu yolcu sayısıdır. Mesela mopedlerde (peugeot, mobylette vs.) ruhsattaki bu hanede (X) işareti olur. O zaman sürücü de binemeyecek mi yani?
-
İstiap haddi 1 kişidir, yani sürücü hariç bir kişi taşıyabilir. Sanırım daha önce bir konuda tartışmıştık. Ben bulamadım ama şimdi süvariler gelir kurtarır beni deus ex machina
-
abi yazıyı okudum çok şaşırdım ya. beni de bi arkadaşımla durdurmuşlardı ama
ehliyet ruhsat tam olunca tebrik edip bırakmışlardı. yani artçıma karışmamıştı.
alla alla hakikaten ben de şaşırdım şimdi. ama abi o polisin canı sıkılmış olsa gerek.
ya da bakmış ehliyet ruhsat her şey tam sende. durdurma sebebi olarak da bir bahane bulamamış bence.
eee böle bişi için de ceza yazamayacağı için yani arkamızda bir arkadaşımızın olmasında sakınca olmadığını
bunun yasak olmadığını düşündüğüm için sanıyorum ki böyle bir şey için de
ceza yazma yetkisi olmadığından dolayı bu seferlik uyarıyorum diyerek durumu kurtarmaya çalışmış.
-
Çok yazdım ama zamanını hatırlayamadım .
İstiap haddi sürücü hariç taşınabilecek yolcu adetidir.
Bir daha başınıza böyle bir olay gelirse ve ceza yazmaya kalkarlarsa tutanağı imzalamayın o zaman temlik edilmiştir der ve mahkemelik olur.(Kazai temlik)
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
-
ha haahh..
çok komik bir durum yaa, burası Türkiye dememe gerek yok
-
-
-
siyahlimuzin adlı üyeden alıntı
artçın olabilirim abla. bir bayan olarak çok ağırda değilim
ama hakikaten böle bir topik iyi oldu
başıma gelse ne diyeceğimi bilemezdim polis beye
Hiç bişi demene gerek yok onlar gerekeni yapar herşeyi tam olupta arkasında adam var diye ceza yiyen görmedim
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
Bu konuyu uzun uzun tartışmıştık kütüğün dediği gibi Ama bende bulamadım...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
bence ideali 1 kişiliktir geçenlerde artçı aldım yolda bayağı zorlandım ama tek başına iken gerçekten özgürlüğün tadı işte o an başlıyor
-
polis yanılmış dostum o zaman motorlar fabrika çıkışı tek oturma yerine sahip olması lazım neden bi ikincisini yapıyolar ki bazen görüyorum bırakın 2 kişiyi ufacık scotterlara 3 kişi hatta 4 kişi binenler bile var onları görünce koca bi ohaaaa çekiyorum yani peki bunları polis görmüyomu...
-
Vallah istediği cezayı kessinler. Hanımı pindirmeden gezmeye kalkarsam esas yiyeceğim ceza fena
Poturdak
-
3-5 hatta nerdeyse çift haneli rakkanlarla motosiklete binilen bi ülkede sana artcı aldın diye ceza kesen olursa onu kimse affetmez
bir keresinde 5 kişi bi scootera binip e5 cıktıgımda baya ilgi cekmiştim
iyiki oan kamerası olan biri denk gelmedi
-
Daha önce yazmışımdır, Filipinlerde 125 lik sepetli bir motor-taksiye normalde 8 kişi pinebiliyo
Poturdak
-
Vallahi biz bws ye 7 kişi bindik :S
Allah'tan polis görmemiş
Ayrıca bendeki 150 ye 3 kişiden aşağıya binmeyiz :S
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
ben motoru aldıımdan beri neredeyse %90 iki kişi binmişimdir artık o kadar alısmısımkı tek kısı bınınce yadırgıyorum ama hıc bı zamnda 3 kişiye cıkarmadım bunu motora yazık beea..
zaten ıkı motora iki kişi binmek yasak olsaydı buradaki motorlu polisler surekli iki kişi dolaşıyolar ilk önce ceza kesmeye kendilerinden başlamaları lazımdı
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
-
Benim ruhsatımda istiap haddi bölümünde 2 kişi yazıyor. Sattığım Keewayin ruhsatında 1 kişi yazıyordu. Şimdi ben arkama 2 artçı almaya izinli miyim, teknik olarak imkansız, ama çevirmede 3 kişi yakalansam sanırım ceza yazmaya hakları olmayacak, sizin dediğinize göre, bence istiap haddi motor üstündeki toplam kişi sayısı, benimkinde 2 kişi yazıyor sürücü+artçı mantıklı gibi...
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)