Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hey maşallahh süper bir gezi olmuş. Karadenizin aşığıyım inşallah hepimize nasip olur gezip görmek.
Paylaşım için çok sağolun .
güneşi gören atmış kendini dışarı desenize
maşallah karpostallık kareler var elinize emeğinize sağlık , allah sağlık afiyetinizi bozmasın , tekerinize taş değmesin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
sağolun,teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
walla imrendim dogrusu karda motorla gezmek de ayrı bi keyiftir hni
supper bi gezi olmus. biraz soguk bi gezi ama muhtesem.
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
Fevkaladenin fevkinde bir gezi olmuş,fotolar etkileyici....
Tekerinize daş değmesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
teşekkürler,ilginize sağolun
Mükemmel bi gezi ya sizin özellikle fotoğraflarınız çok hoş oluyor çekenin ellerine özellikle sağlık
Güzel gezi olmuş, muhlama da cabası..
cross motorun hakkını veren kişilere saygı duyar ve taktir ederim
motorunuza, elinize, ayağınıza ve en önemlisi yüreğinize sağlık.
bende 1saat önce geziden döndüm sabah 11den beri dağlardayız, yarın bendende böyle bir gezinin fotoları gelecek
Yusuf kardeş bütün bu haftasonu kaçışlarında yaptığın yolu toplasan bir Bosna Hersek gezisi kadar yol elde edebilir misin? Eğer edeceksen biraz para biriktir ve o coğrafyanın fotoğraflarının senin çekimlerinle görmemizi sağla.
teşekkürler herkese,
35emre35, fotoğraflarınızı bekleyeceğim
anamur.spor, teklifiniz için sağolun. ben bu tür yakın çevredeki güzellikleri daha çok seviyorum. dediğiniz türden bir gezi için hem iyi bir motor hem de bol zaman ve para lazım. çok ilerleyen zamanlarda belki
fotoğraf makinası kalite sanırım Vallahi çıkartcanız beni yola şimdi
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Harika fotolar gerçekten. Orası nası güzel bi cennet öyle ya . Ne mutlu size karadenizdesiniz Birdaha ki yaz inş
Tebrikler ; Beğendim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İmrenmemek elde değil tekerlerinize sağlık yine harika kareler keyifli bir gezi
rüzgarınız bol tekeriniz düz bassın...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
harika gezi yapmısınız yazın hava güneşli iken motorumla cıkmıstım aydere karli da güzel miş ayder paylşaımınız için teşeşkkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
süper muhtesem harıka bir gezi kartpostal olacak resımler cekmıssınız gezilerınızın devamını dılıyorum
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
teşekkürler herkese, sağolun.
Ra_Messu, güzel bir karikatür olmuş. beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)