Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hey maşallah ne güzel yerler var karadenizde inşallah bizede nasip olur.
Paylaşım için sağolun
Bu tür paylaşımlar gördükçe cross alasım geliyor. Güzel gezi olmus. Kayıp düşmediniz inşallah.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Askerlik bitti gezilere devam
Paylaşım için teşekkürler hocam...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
sağolun. yok düşmedik Allaha şükür. ama karda saplanıp kalıyoduk az daha, bir de kar tipi fırtına başladı yukarılarda, zor kaçtık valla
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Kardeş senin gezilerini beğeniyle takip ediyorum. Altındaki Çinli ile en kral Japonların yapamadığını yapıp her fırsatta atak yapıyorsun ya önemli olan budur bence. Ramzey ilgimi çekmiyor ama senin performansınla bu motosiklet dikkatimi çekmiyor değil hani
paylaşım için teşekkür ederim inş.bizede nasip olur
sağlıcakla kalın
kaldığın yerden devam saol paylaşım için...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
teşekkürler,
anamur.spor, sağolun. valla bu motorun beni çıkarmadığı yer yok. iki kişi bile çok rahat yokuş mokuş kum çakıl dinlemiyor. ama biraz işkence oluyor sanki bu zaman kadar beni üzmedi. ara sıra masraf oluyor ufak tefek,o da normal bana göre.
Güzel gezi güzel kareler Allah kaza bela vermesin...
süper fotolar...hasret kaldık dağa taşa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güzel gezi olmuş tebrikler ! fotoğraf çekiminde ışığa biraz daha dikkat etseniz daha güzel olur diye düşünüyorum her şey gönlünüzce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
teşekkürler ilginize. sağolun
gene döktürmüşsüb geziyi yusuf hocam.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)