Mogan Gölü Gezisi (26/02/2012)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gençlik kısa günün kârı olmuş.. Güzel kareler, tekeriniz düz bassın
-
very nice
-
Yahu şu Eymir'e nasıl gidiyorsunuz? Bir ben giremedim arkadaş Güzel gezi olmuş tebrikler.
ANGARAJ
-
güzel gezi olmuş. Paylaşımına sağlık. Tekeriniz düz bassın:D
Not: Abisinin ybr si ne iyi bak çok hırpalama motoru
-
ne ara ayarladınız?
güzel gezi olmuş..hava da fena değildi bugün...
-
güzel gezi olmuş. soguklar sizi yıldırmamış.
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Yahu şu Eymir'e nasıl gidiyorsunuz? Bir ben giremedim arkadaş
Güzel gezi olmuş tebrikler.
Eymir'e araçla girerken bir tür üyelik kartı istiyorlar, tam detayını bilmiyorum, sanırım yol yetersiz olduğundan tüm araçlara açık değil göl kenarı...
-
tatlı su motorcusu olmayan sizleri tebrik ederim, cross gördümmü dayanamam yorumu yaparım
bardaklar da pek yakışmış foto karelerinize, keyif niyetine 1de kaldıysa sorun yok, ama geçtiyse çok kötü kınarız sizi
-
Koray abi fotoğraflar içinde gezi içinde teşekkür ederim tekrar, güzel bir gündü
---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
35emre35 adlı üyeden alıntı
tatlı su motorcusu olmayan sizleri tebrik ederim, cross gördümmü dayanamam yorumu yaparım
bardaklar da pek yakışmış foto karelerinize, keyif niyetine 1de kaldıysa sorun yok, ama geçtiyse çok kötü kınarız sizi
gram alkol almadık, resmin üzerinde açıklama var aslında.. gözünden kaçmış
-
erro adlı üyeden alıntı
ne ara ayarladınız?
güzel gezi olmuş..hava da fena değildi bugün...
Bir dahaki sefere seni de bekleriz Erhan hocam
35emre35 adlı üyeden alıntı
Biz motoru donmuş gölde kullanırız hocam, tarzımız bu
(Bu gezi sırasında hiç bir alkollü içecek tüketilmemiştir! )
qsTah adlı üyeden alıntı
Koray abi fotoğraflar içinde gezi içinde teşekkür ederim tekrar, güzel bir gündü
[COLOR="Silver"]
Ne demek kardeşim, en kısa zamanda yine görüşelim
-
Ultra hızlı fotoğraf paylaşımı ve naçizane gezimize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederiz efenim
-
soğukta çıktığınıza göre çok kötü pirelenmişiniz ama güzel gezmişiniz gençlik vallahi tekerinize sağlık
-
hattsaffa adlı üyeden alıntı
Ultra hızlı fotoğraf paylaşımı ve naçizane gezimize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederiz efenim
rica eder, gönül koyarım.. davetiniz için asıl ben müteşekkirim ve teşekkür ederim
-
Gençlerrrr,çok güzel hareketler bunlar...
Bizde bu gün ulusan motor ve motomax gezisi yaptık.aramız 5 dakikalık mesafeymiş.
-
Arkadaşlar elinize,yüreğinize,tekerinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş...Tekeriniz düz bassın...
-
hattsaffa adlı üyeden alıntı
Ne demek efenim, hep geliriz
nezih77 adlı üyeden alıntı
Gençlerrrr,çok güzel hareketler bunlar...
Bizde bu gün ulusan motor ve motomax gezisi yaptık.aramız 5 dakikalık mesafeymiş.
Hüseyin abim de burdaymış, geçen hafta motor bakmıştın abi ne oldu sonuç?
-
Biz de eymir' e gidelim falan diye düşündük 3 kişi kıtırda otururkene, sonra dedik çamurdur şudur budur diye gitmedik, onun yerine dodurga taraflarına gittik, ümitköyün arka taraflarında, gezdik gezdik gezdik sonra geldik evlere, dodurganın oralarda çok güzel bir yol vardı, 1000rr olan bir arkadaş biraz gaz açtı, o arada 250 gördüm lan dedi, lan dedim bide supersport mu alsam bunun yanına Gerçi bana kalsa chopper var, bi race, bi enduro alsam tam süper olur ya =)
-
Mersin İl Temsilcisi
güzel gezi, güzel paylaşım...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
RamuthRa adlı üyeden alıntı
Biz de eymir' e gidelim falan diye düşündük 3 kişi kıtırda otururkene, sonra dedik çamurdur şudur budur diye gitmedik, onun yerine dodurga taraflarına gittik, ümitköyün arka taraflarında, gezdik gezdik gezdik sonra geldik evlere, dodurganın oralarda çok güzel bir yol vardı, 1000rr olan bir arkadaş biraz gaz açtı, o arada 250 gördüm lan dedi, lan dedim bide supersport mu alsam bunun yanına
Gerçi bana kalsa chopper var, bi race, bi enduro alsam tam süper olur ya =)
Dostum bana kalsa garaja bir Harley, bir 1200 GS, bir kawa Z1000 koyarım yan yana ama önce bir kapalı garajım olması lazım tabi bunun için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)