Denizli Mt Babadağ kömürde sucuk sosis keyfi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay bee ne geziydi cok güzeldi gelen arkadaslara tşkler gelmeyen cok sey kacırdı ama ama araba nasıl geldi yaaa anlamadım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
cardoso adlı üyeden alıntı
vay bee ne geziydi cok güzeldi gelen arkadaslara tşkler gelmeyen cok sey kacırdı ama ama araba nasıl geldi yaaa anlamadım
ne arabası Hılmi abi
-
-
Kimse beğenmedi mi nedir ?
-
277 kere görüntülenmiş bizden başka yorum yazan yok Milletin içini açamadık heralde şöyle deniz manzarası falan mı olsaydı acaba??
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Güzel gezi, biraz aksiyon olsa daha güzel görünürdü gibi.Ama hatırası sizde önemli olan da bu zaten.
-
-
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
beyler güzel muhabbet etmişsiniz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Oğuzhandaki resimler ne oldu kardeşim?
-
sadeceo adlı üyeden alıntı
ne arabası Hılmi abi
ne arabası olacak ne oluyor diye bakan araba sen bilmezsiz tabi olayın icinde biz vardık ama cok güzel geziydi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
-
tayı gören sucukları ondan yaptımızı düsünmesin
-
Olabilir belli olmaz
-
Yok tayın bağırsağından kokoreç yaptık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)