Bursa Gölyazı Apollonia Gezisi 20/02/2012
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
yorumsuz olan iyimiş
-
mates adlı üyeden alıntı
hoş gezi olmuş
kackinen adlı üyeden alıntı
yorumsuz olan iyimiş
Teşekkürler
-
Merhabalar,Öncelikle özel bir gezi ve paylaşım elinize sağlık.Fakat gittiginiz yerler hakkında açıklayıcı bilgilerde yayınlarsanız hoş olur.Mesela ağlayan çınar nedemek bilmeyenler olabilir....
Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp,İhtiyacımız olmayan şeyler alıyoruz....
-
erkete adlı üyeden alıntı
Merhabalar,Öncelikle özel bir gezi ve paylaşım elinize sağlık.Fakat gittiginiz yerler hakkında açıklayıcı bilgilerde yayınlarsanız hoş olur.Mesela ağlayan çınar nedemek bilmeyenler olabilir....
Özür Dilerim Buyurun.
Gölyazı Köyü meydanında bulunan ve uluslararası anıt-ağaç işaretini taşıyan çınar ağacıdır.
Gövdesinde özsuyu aktığı için ağlayan çınar adını almıştır, 400 metrelik gölgesi vardır.
Çevresinde bir balık lokantası ve bir çay bahçesi yer alır.
Karayolları tarafından anıt-ağaç işareti ve Ağlayan Çınar tabelasının yerleştirilmesi biyolog Mehmet Okatan'ın uğraşıları sonucu gerçekleşmiştir. Çınarın önündeki bir tabelada Mehmet Okatan'ın şu şiiri de yer alır:
TARİHİN VERDİĞİ YORGUNLUKLA, YAN YATMIŞ ULU BİR ÇINAR.
LAKİN YAŞAMAKTAN UMUDUNU KESMEMİŞ, UZANMIŞ ÖYLESİNE
BAĞRI YANIK, YAPRAKLARI HÜZÜN, İÇİ KAN AĞLARCASINA
SAVAŞLARA, ACILARA, KARA SEVDALARA, TERCÜMAN OLURCASINA
ARDINDA, SEVGİ BAHÇESİ AÇAMAYAN GONCA BİR GÜL
ÖNÜNDE, OLUK OLUK GÖZ YAŞLARININ ESERİ, KOCA BİR GÖL
-
Gezi guzel olmus valla size imrendim dogrusu tam olarak nerede oluyor ismi yabanci gelmedi hic
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Tekerinize saglik guzel gezi olmus sabah sabah moral oldu )
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
On numara...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Çok güzel bir yermiş bigün benimde apache m olursa gitmek isterim...
-
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Gemlikli.... Hafta içi diye herhalde kimseyi haberdar etmemişsin Bursa MT den. Umarım öyledir. Sular biraz daha çekilse daha güzel oluyor. Gittigimiz en keyifli gezi alanlarından
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
Gezi guzel olmus valla size imrendim dogrusu tam olarak nerede oluyor ismi yabanci gelmedi hic
Teşekkürler. Bursa'dan İzmir'e doğru giderken UÜ kampüsü 15 20 km geçtikten sonra sağa yol ayrılıyor Tabeladaki gibi. ordan da 5 km falan içerde süper bir yer.
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Tekerinize saglik guzel gezi olmus sabah sabah moral oldu
)
Teşekkür Ederim. Ne mutlu bana O zaman
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
On numara...
Teşekkürler
babaduru adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir yermiş bigün benimde apache m olursa gitmek isterim...
Teşekkürler
yürekçe adlı üyeden alıntı
evet datayları yazsaymışsınız daha iyi olurmuş, ama siz de haklısınız.
eskisi gibi geziler yapamıyortuz ki yayınlayabilelim.
önceden gezilerimizin
planı
güzergahı
gidilen yerlerdeki gezilebilir yerler ( ücretliyse ücreti )
yemek yenilen yerin adı, yemek kalitesi, fiyatları ve resimler
ve çevre fotoğrafları
kalınabilecek yerler ve kalite-fiyatları
en sonda ise
toplam yol km si ve süresi
yakılan litre, fiyat
yapılan masraflar
ve en sonda ise toplam harcanan para yazılırdı...
zamanla hepimiz öğreneceğiz
Teşekür ederim kusura bakmayn artık biraz plansız anlık oldu pek birşey detaylara inemedik ama benim evimin önünden Bursa Gemlikten 140 km gidiş geliş.
Gemlik'ten çıktık Bursa'ya doğru sonra otobana girdik ordan 30 km kadar gittik İzmir İstikametinde ordan çıkış yaptık otobandan 3 5 km sonra yol ayrımı ordanda 5 km gittik ve vardık fazla bir masraf yapmadık arkadaş niyetli olduğundan ev için ekmek aldık o kadar
adanalı adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
search16 adlı üyeden alıntı
Gemlikli.... Hafta içi diye herhalde kimseyi haberdar etmemişsin Bursa MT den. Umarım öyledir. Sular biraz daha çekilse daha güzel oluyor. Gittigimiz en keyifli gezi alanlarından
Eyvallah Teşekkürler aynen benim hafta tatili p.tesi aradım bizim abiyi gel dedim gezelim pek istemedi ama nisana kadar motoru çıkartmıcaktı çıkarttı sayemde
-
Güzel gezi olmuş apache'lerde maşallah burdayım diyor
-
Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için de teşekkürler,
Eylül ayında Balıkesir'e giderken ben de uğramıştım çok hoşuma gitmişti,ilginç bir yerleşim yeri hatta göl bazen aşırı yükselip köprü sular altında kalıyormuş ve köy ada haline geliyormuş,yöre insanı da çok hoşsohbet ve cana yakın,tarlaları gölün etrafında olduğundan ulaşım için kayık kullanıyorlarmış.bu yaz toplu bir gezi yapabiliriz aslında.
-
Güzel gezi arkadaşlar ve sarı apache çok güzel duruyor maşşallah
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş apache'lerde maşallah burdayım diyor
Teşekkürler
esirci01 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için de teşekkürler,
Eylül ayında Balıkesir'e giderken ben de uğramıştım çok hoşuma gitmişti,ilginç bir yerleşim yeri hatta göl bazen aşırı yükselip köprü sular altında kalıyormuş ve köy ada haline geliyormuş,yöre insanı da çok hoşsohbet ve cana yakın,tarlaları gölün etrafında olduğundan ulaşım için kayık kullanıyorlarmış.bu yaz toplu bir gezi yapabiliriz aslında.
Aynen enteresan bir yer yazın sular çekiliyormuş iyice altından arabalar geçiyormuş. şimdi sular yüksek olduğundan etrafında tam tur dönemedik yoksa dönülüyormuş
mali_181 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi arkadaşlar ve sarı apache çok güzel duruyor maşşallah
Teşekkürler
-
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Aynen enteresan bir yer yazın sular çekiliyormuş iyice altından arabalar geçiyormuş. şimdi sular yüksek olduğundan etrafında tam tur dönemedik yoksa dönülüyormuş
Evet,ben köprünün solundan girip tam turla sağ tarafından çıkmıştım,
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)