Akçay, Sapanca, Kırkpınar, Kartepe, Bucak köyler, Kazımpaşa Turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay topraklarım ben çalışırken iyi gezmişsiniz vallaha helal olsun umarım mart ta en güzel gezileri tekrar birlikte yaparız tekerinize yüreğinize sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
İnşallah fatihim bekliyoruz senide yarın ilk cemre düşecek diye biliyorum ısınır havalar artık uyanma vakti
-
Akçay dediniz,bende akayım dedim amma velakin çabuk heveslendim...Edremit değilmiş
-
çok güzel bir gezi olmuş güzel kareler ellerinize sağlık
-
Gezinin en güzel anı bu olsa gerek ;güzel bir gezi sonrası dostların bir arada sofrada olması.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Artçı usta mı oldu şimdi. Usta çırak daha iyiydi Güzel gündü herkese teşekkürler
-
bahar gelmeye yakın iyice sabırsızlanmaya başlıyor insan güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...
-
Çıraklıktan ustalığa terfi ettik yine yaranamıyoruz. Bir dahaki haftaya aramızda göreceğiz seni o kadar
-
-
Bakarken üşüdüm
-
-
KaLinKa adlı üyeden alıntı
İnşallah fatihim bekliyoruz senide yarın ilk cemre düşecek diye biliyorum ısınır havalar artık uyanma vakti
umarım yakın zaman da işler hafifleyecek alemlere akacağız
-
Tebrikler güzel kareler..
-
Çok güzel bi gezi olmuş tekerinize sağlık.
-
samsam adlı üyeden alıntı
Bakarken üşüdüm
şaşırmadım
-
Güzel gezi,
keyifli nice geziler,
Paylaşım için teşekkürler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Güzel gezi olmuş, biz Ankara'da soğuk havalardan çekiyoruz :(
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
ortak zevkleri motor olan bir gurup bir araya gelmişsiniz çok gezi ve gurup gördüm ama sizin kadar samimi ve içten bir gurup görmedim
hepinizin yüreğine sağlık daha çok gezi yapmanız ümiydiyle arkadaşlar tekeriniz düz deponuz dolu olsun...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)