Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

cross turumuz (Asya tay-çinli cross :D)ADANA

Motovento
    REKLAM ALANI
    mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    forumda arkadaşımla fotoğraflara filan bakarken canımız çekti bizde bir turlayalım dedik ama çamura iner inmez efenin motoru(asya tay) saplandı onun motoru bırakıp tek tek benim motorla turladık.çok eğlendik ama baya da yoruldum.videoda eklemeye çalışayım bari.

benim az yağ yakan çok kaçan motorum

video olayını beceremedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    yaws bizim motorlara çamur nede güzel yakışıyor. 26000 km yaptım 3 bilemedin 3 sefer yıkadım.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    yaa hacı sizin motorlar ne güzel arkalar yüksek asyada ne var ondakide kalkık duruyor
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Motosikleti
    asya kalkık değil arka çamurluğu iptal edip led stop yaptık.gerçekten görüntüsü çok farklı oldu.şu 1 ay crossla uğraşam bende motoru görüntüsü komple değişecek bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    hani hiç çamur banyosu yapmamışsınız hacı ya
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    bu sefer daha çok hoplamaya zıplamaya çıktık,2 ay önce yaptığım çamur banyosundan sonra hala ön dişliden çamur çıkıyor 5-6 defa yıkamama rağmen motoru.bir de çukurova enduro klübü gitmiş bu hafta balcalı arkasına ktm ler bile saplanmış çalışmamış, güvenemedik motorlara.

Motosikleti
    ben drz 400 deposu grenajı koltuğu takıcam egzostu tam kuyruğun altına alıcam cbr 600 rr tarzı arkayı yükseltip birde 250 yada 300 cc kit ile motoru büyütücem renk olarak olarak grenaj kısmı depo dahil sonra ayak marşı kolu jant çemberleri fren ve vites pedalarını parlement mavisine son olarakta ebaydan bulduğum mavi renkli zincirle modifiye işini tamamlıcam

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?v=c0P4sS4x5gA

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

benim motorda 250-300 cc arası bir şey olacak.ama ne kadar sağlam olur onun korkusu var.

Motosikleti
    ben forumdan kingcüneyt nickli arkadaşla konuştum torku bayağa artıyor diyor çok rahat 140-150 yaparsın diyor arıza konusunda da yarış amaçlı olmıcağı içiln sıkıntı olmaz diyor 800 tl civarı bir paraya geliyor birde masrafı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

yalnız video süper kamera kaç optik zoom üstad sağlam yakınlaştı valla görüntüyü hiç bozmadan :p birde son zıplarken asya çok hoş duruyordu

Motosikleti
    valla telefonun camerası zoom da ayakla koşarak zoom :D ben motor kısmı için 250 civarı bir para harcıyorum.800 çok geldi bana.hazır motor alınır 800 liraya.ayrıca son sürat önemli değil benim için tork.şuan dişlilerle öyle bir oynadım ki son sürat 80 ama tork çok iyi.

Motosikleti
    orası öyle 300 e istnabulda da yapanı buldum ama 2 ay sonra pert 800 tl ye hem aynı motor sorunsuz güçlenecek hemde muayenede sorun çıkarmaz malun ben %90 şehir içi kullandığım için supermoto ya çevirdiğim için tork ve güç çok fazla lazım oluyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)