sakarya mt dereağzı çıkarması:)))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben çayımı içtim motorumu yıkattım, şimdi maça gidiyorum
-
inşallah size 3 atarlar
diriftçi şamil seni hadi iyi akşamlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Güzel geziydi katılan arkadaşlara teşekkürler
-
Arkadaşlar güzel gezi olmuş. Gerçi yeni fotolar gelcek heralde Sakarya da okudum okulu ne yazık ki bu sene mezun oldum. Keşke mezun olmadan motorum olsaydı da buradan iletişime geçseydik. Sağlık olsun. Ama yolum mutlaka düşer Sakarya ya inşallah herkesle tanışmak isterim. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
zongoku adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar güzel gezi olmuş. Gerçi yeni fotolar gelcek heralde
Sakarya da okudum okulu ne yazık ki bu sene mezun oldum. Keşke mezun olmadan motorum olsaydı da buradan iletişime geçseydik. Sağlık olsun. Ama yolum mutlaka düşer Sakarya ya inşallah herkesle tanışmak isterim. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar. Selamlar.
bayram her daim bekleriz yazın gelirsen kalmalı kamp bile ayarlarız sen atla motora gel yeter
-
F54 adlı üyeden alıntı
bayram her daim bekleriz yazın gelirsen kalmalı kamp bile ayarlarız sen atla motora gel yeter
Ne diyosun usta sen bana kalmalı kamp de ben gelmem mi aradığım o benim İnşallah bakalım yolumuz oralara düşerse mutlaka sizlere iletişime geçerim. Sakarya benim 3.memleketimdir. 4 senemi orda geçirdim. İçimiz buruk ayrıldık oradan. Neyse tüm arkadaşlara selamlar görüşmek dileğiyle.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
ya murat ne diyorsun sen adam harbiden yaktı lastiği eğer video olsa harbiden tarihte tek olur du mct ile dirift kulaga ne kadar hoş geliyor değil mi?
adam geç geldi ama güne damgasını vurdu benden demesi
-
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Bİ durun bi durun durduğunuz yerde bee
ne oo fatih bakıyorum artık ansızın kısa mesafe takılıyorsun şekerim anlayalım yani
güzel muhabbet olmuşa benziyor ehhhh gelemesekte elinize ayağınıza sağlık demek düşer ne yapalım...
ne yapalım abi arkadaş bulduğumuz zaman basıyoruz gaza muhabbet güzel hava güzel ee bizde toplanıp takılıyoruz 2 dakika da organize olduk çevirdik gazı olay bu
gezi olsunda kısa uzun fark etmez bu havada bu kadar yeter yani....
-
İrfan seni tanımasak da bu gün fatih sayesinde seni fazlasıyla andık
İnşallah bir daha ki gezimizde sende bizimle olursun.
-
sakarya gençlilk güzel bir etkinlik olmuş..semavere bayıldım
fatih sen fotolarda balıkçı hamdi gibisin, sadece oltan eksik
-
F54 adlı üyeden alıntı
ya murat ne diyorsun sen adam harbiden yaktı lastiği eğer video olsa harbiden tarihte tek olur du mct ile dirift kulaga ne kadar hoş geliyor değil mi?
adam geç geldi ama güne damgasını vurdu benden demesi
Ağzım açık seyrettim bir süre. Motor üstünde olmayaydım kesin çekerdim onu videoya. Millet Sofuoğlu filan diyor da hikaye bence. Bu hızla giderse Samsam çok uzun sürmez Dakar'a katılır benden söylemesi.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Ağzım açık seyrettim bir süre. Motor üstünde olmayaydım kesin çekerdim onu videoya. Millet Sofuoğlu filan diyor da hikaye bence. Bu hızla giderse Samsam çok uzun sürmez Dakar'a katılır benden söylemesi.
zaten onun kariyeri açık bi şekilde bekliyor artık dakar mı olur onu ben bileme zaten bu gün ağzından kaçırdı dakar ın başladığı gün kalkamamış o yüzden yarışa girmemiş yoksa dakar ın 1. si sakaryadan çıkardı artık seneye kaldı
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sakarya gençlilk güzel bir etkinlik olmuş..semavere bayıldım
fatih sen fotolarda balıkçı hamdi gibisin, sadece oltan eksik
sen neden gelmedin ki bak herkez merak ediyor söylede öğrenelim yoksa ben mi söyleyeyim nasıl istersen ben en azından balıkçı hamdi ye benziyorum sen de çocuklar duymasında vardı ya selami kepekli erkek yani aynı ona benziyorsun
-
walla yengen yanımda bakıyoruz..gülmekten öldük..
yine izin vermiyorum diyo
-
tühhh kılıbık seni sen evlendiğin zaman bırak motorla gezmeyi bırak forum a bile giremezsin benden demesi bana artistlik yapıyordun gördün koray efendi
-
ooooo okadar değil ...
sen kendinle karıştırma bizi...biz motora gönül verdik..arasıra gezmeme izin verir heralde
-
sen avcunu yala abisi hadi başka konuya..
dükkanın önünü kapatma yürüüüü
-
ula anca buldum sayfayı deminden beri bekliyorum fotolaraı falan desenize burdan giriliyo kök saldım burda beklemekten megersem bu sayfadaymıç cahillik işte napacan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)