Çeşme sahil ve Sakız adası manzaraları
-
Reklamlar
-
İyiymiş,İstanbul kar buz=trafik keşmekeşi yani herzamanki kaos.
Siz kendinizi kurtarın yeter.
-
cennette yaşıosunuz walla bu mevside bile hava ne güzel gözüküo
-
güzel gezi olmuş teşekkürler izmir'i özledim nese çarşamba akşamı oradayım artık
-
-
çok güzel manzaralar hemen her hafta gelmemem rağmen özlemişim çeşmeyi ,tiryakilik yaratıyor çeşme ,fotolar için teşekkürler
-
imrenmemek elde değil... temiz hava bol gıda...
-
On numara...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
gerçekten imrendiren manzaralar
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
yakın zamanda çekmiş olduğum fotoğraflarla devam etsem bir sakınca yoktur sanırım,bu yağmurlu zamanda güzel havadaki özgürlüğü hissetmek,onu yaşamak ve ona değer vermek gerek diye düşünüyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
-
vay arkadaş yaa hayat size güzel valla
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
vay arkadaş yaa hayat size güzel valla
estağfurullah hayat herkes için güzel farklı yerlerde yaşamak herkese göre farklı güzellikler demektir,mesela burada sosyal hayat kış aylarında neredeyse sıfır
-
motor güzel, manzara güzel, muhabbet güzel...
harley is making love with
davidson
-
Çok güzel olmuş
-
yorum yok diye zannetmeyinki takipte degil konu. Guzel paylasımları zevkle takip ediyoruz, sizde gezilere ve fotograflara devam edin yeter
Herşey kötüye gitse dahi kaçtığımızda özgür hissederiz. Hayatın sıkıcılığından kaç, tek ihtiyacın dolu bir depo, sakin bir ruh.
-
Baharda oralarda keklikler oluyor, yavrularını alıp gezmeye çıkıyorlar. Ailecek çok ekmek ufaladık önlerine kaçtılar, biz gidince gelip yiyorlar.
Manzara harika havası denizi harikadır, paylaşımlarınız için teşekkürler, burnumuzda tütüyor Çeşme.
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ehhh ben size ne diyeyim elinize kolunuza tekerinize sağlık güzel kareler gerçekten ,içim açıldı akşam akşam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Elinize ayağınıza sağlık. Kartpostal gibi resimler. Sizinle birlikte ben de turlamış gibi oldum.
Herkeze Sağlıklı, Mutlu, Kazasız günler dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)