31 Aralık Cumartesi (2012 Yılbaşı Gecesi) Ne yapalım?
Reklamlar
-
Çok değerli Mt.net ailesi,abilerim,arkadaşlarım,dostlarım...
Yılbaşı Gecesi Mt.net ailsei olarak bir etkinlik yapsak nasıl olur?
İstanbul-Kocaeli-sakarya-Yalova ekibi olarak buluşsak,2012 ye hep beraber adım atsak nasıl olur?
Buluşma noktası,Gecenin içeriğini,neler yapabiliriz gibi detayları açıklığa kavuşturmak için siz değerli mt.li dostlarıma konuyu açıyorum...
Reklamlar
-
dostum iyi düşünce ama uzaklardan gelen yolda sarhoşu felan olur belası olur burası türkiye her şey olabilir allah korusun sakıncalı olmazmı
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
halepli adlı üyeden alıntı
dostum iyi düşünce ama uzaklardan gelen yolda sarhoşu felan olur belası olur burası türkiye her şey olabilir allah korusun sakıncalı olmazmı
tabiki haklısın..gecemizde alkol olmayacak...onun vebalini kimse üzerine alamaz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Şu şekildede olabilir:
İstanbul tayfası istanbulda bir mekanda,
Kocaeli,sakarya,yalova tayfası izmitte bir mekanda toplaşabiliriz...
-
-
o gece nöbetteyim valla...yalanız yani hacı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Herşeye ok Alkol almayalım ama ne olur ne olmaz
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Çok değerli Mt.net ailesi,abilerim,arkadaşlarım,dostlarım...
Yılbaşı Gecesi Mt.net ailsei olarak bir etkinlik yapsak nasıl olur?
İstanbul-Kocaeli-sakarya-Yalova ekibi olarak buluşsak,2012 ye hep beraber adım atsak nasıl olur?
Buluşma noktası,Gecenin içeriğini,neler yapabiliriz gibi detayları açıklığa kavuşturmak için siz değerli mt.li dostlarıma konuyu açıyorum...
Ahanda konu patlamıştır,
-
speedy2 adlı üyeden alıntı
Ahanda konu patlamıştır,
Vurr patlasın çal oynasınnnn ....Yol göster abem fikirlerinize ihtiyacımız var
-
17 Aralık 2011, 23:53
Sapancaya gidilebilir.
Seka Parka gidilebilir.
Anadolu yakasında Üsküdar civarı bir yerlere gidilebilir.
-
18 Aralık 2011, 00:03
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Vurr patlasın çal oynasınnnn ....Yol göster abem
fikirlerinize ihtiyacımız var
Ya yol göstereceğim de izin alan var alamay............ eyvah yakalandık,
Şaka bi yana güzel fikirler gelişecektir eminim, takipte kalıyorum şimdilik over.
-
18 Aralık 2011, 00:06
-
18 Aralık 2011, 00:09
abi ben gelmek isterim fakat havalar gayet soğuk hava karardıktan sonra motora binesim yok ne kadar kıyafette olsa üşüyorum ne yalan söyleyeyim gelmek isterim ama bu yüzden gelmem...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Aralık 2011, 00:12
Ahmet, biraz Sapanca Sahildeydim, kaç kişi gideceğiz belli değil sayıya göre mekan kapatabiliriz, sahilde güzel yerler var, veya bak biz kışın orada gece mangal yaptık ve mangal ateşinin etrafında oturduk,
Gideriz sahilde ateşimizi yakarız çayımızı demleriz yemeğimizi yeriz bence harika olur ve çok uygun olur
-
18 Aralık 2011, 00:14
Noel akşamı (24'ü) Sent Antuan'da saat 8'de noel ilahileri var, katılabilirim ben...
-
18 Aralık 2011, 00:16
Biz yılbaşında istanbul bogazinda tekne kiraliyoruz
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
18 Aralık 2011, 00:19
F54 adlı üyeden alıntı
abi ben gelmek isterim fakat havalar gayet soğuk hava karardıktan sonra motora binesim yok ne kadar kıyafette olsa üşüyorum ne yalan söyleyeyim gelmek isterim ama bu yüzden gelmem...
Su koyver hemen,olmadı çamura yat...
Ulen evde yengeyle başbaşa yeniyılı karşılayacağız desen daha daha makbule geçerdi bu yalan karşısında...sanki biz üşümüyozmu...İstanbula gitmeyi düşünüyoduk bizimde içimizi soğuttun şimdi ...
Napak bizde sekaparka toplanırız...
-
18 Aralık 2011, 00:23
-
18 Aralık 2011, 00:25
F54 adlı üyeden alıntı
ben yengenden korkmam ki
ama gerçekten hava soğuk
eğer arkadaşlarla bi toplantı yaparsam sazlı sözlü dansöz lü olur resimleri de sana yollarım
Sen sazlı szölü hatta ve hatta dansözlü ağlence yapacaksın....Hahahaha gülerim buna...
İrfanıma söylede şimdiden sana oklavasavar,terliksavar gibi bir şey icat etsin
-
18 Aralık 2011, 00:33
Ahmet hocam
Sapanca sahilinde veya Kırkpınar da
Sahilde akşam oturalım mangal yapalım mangal da çay mısır kestane keyfi yapalım, sahilde battaniye alırız otururuz, bence güzel fikir.
Aynı şeyi Sekaparkta yapabilir miyiz ? Belediye izin verir mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)