Merhaba arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu,suçu lisan ettiysek affola ilk defa geniş kapsamlı gurup sürüşüne katıldım çok büyük keyif aldım özellikle Cruiser - Chopper gurubu ile sürüş bambaşka pata pata pata
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu,suçu lisan ettiysek affola ilk defa geniş kapsamlı gurup sürüşüne katıldım çok büyük keyif aldım özellikle Cruiser - Chopper gurubu ile sürüş bambaşka pata pata pata
çok güzel gezi olmuş..
hepinize teşekkürler..
tekeriniz düz bassın
On numara...
Gezi bol fotolu ve videolu olunca tam oluyor..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
valla arkadaşlar süper olmuş resim paylaşım için hepinize teşekkürler, şansa havada dün çok güzeldi ulem şu işler yokmu ,, çok ta güzel güzargahlar varmış
tekerinize sağlık ,,,,
---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
aynen cenk, yavv sorma kardeşim yine mt ile beraberdim canım dün benimde misafirim vardı mt den işleride bırakamadım nasip kısmet diyelim artık paşam başka avuntumuzmu var
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
"@Pasaa"
Çok güzel fotoğraflar. İzninle bir kaçını facebook için arakladım
Gökhan YAŞDAL
Sevgili Coq,
Çocuklara kötü örnek oluyorsun , senin Iphone 4 ün Türkiyedeki fiyatından haberin varmı , samsung Galaxy nin parasıyla kaç motor alınır biliyormusun.
Babadan atadan kalma osmanlı tokadının suyumu çıktı yahu , hem ucuz hemde etkili.
Uymayın kardeşlerim siz bu Coq'a Avrupada yaşaya yaşaya ülkemizin gerçeklerini unutmuş
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Çok güzel gezi olmuş arkadaşlar, bende gelmeyi çok istiyordum ama fena hastalık vurdu.
Bütün haftasonu yataktan çıkamadım. Nevaleyi iyi götürmüşsünüz valla, afiyet şeker olsun.
DDD (Dekerinize Daş Değmeye)
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Bunun izahını bekliyoruz.
Gökhan YAŞDAL
Orada olmak istedim ama nasip olmadı. Güzel gezi olmuş. Bahara artık inşallah.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Maşallah diyorum,Allah nazardan,kazadan her türlüsü beladan korusun sizleri...
Mt ye bak yahu hiç rahat durmuyor Gezilerimizde bir hayabusamız eksikti oda gelmiş
Deli oğlan (güray) ulen çok yakışılı çıkmışsın,kırerim ulen ayaklarını niye traş oldun sen heee
Eyüpcüm pozitif enerji dolusun yine gülücüklerinle aydınlatıyorsun kadrajı inzell kardeşimde ordaymış isminide unuttum senin ..
Tekerinize sağlık,devamı gelecek olan gezilere bizlerinde katılması ümidiyle....
Valla açıklamasını şöyle yapayım. Biz keremle(kerem sağdaki) 3 yıldır tanışıyoruz Samimiyetimiz iyi de resimdeki kadar değil. Geldi yapıştı yanıma, manyak mısın dememe kalmadan fotoğraf çekilmiş zaten. O anda da objektife bakmışım kahretsin. Yoksa böyle anlaşılmazdı Neyse gay değiliz Yeterli olmazsa sıvamaya devam edeceğim
Selamun aleyküm arkadaşlar güzel gezi olmuş tebrik ederiz....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Olaya tanık oldum, Reşit tam o anda Kerem'e sayıyordu.
Tüm ekipmanlarım (bot, mont, pantolon, sırtlık, eldiven, duble içlikler, kask, balaklava) + cebimde unuttuğum disk kilidi + sırt çantam falan filan 10 kg'den fazla. Birde üstüne pc başından kalkmayan bir bünye eklenince, z.çtım.
www.motorumla.net
Herkese merhaba,
Uzun zamandır hayattan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum güzel sıcak bir geziydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çıkarken biraz apar topar hızlı bir kalkış oldu tek tek veda edemedim affola.
Bir sonraki toplu geziyi iple çekiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)