[ADANA MT] Gaziantep Seni Çağırıyor Etkinliğinde !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Muzaffer abimin maaşallahi var.
Hollywood yildizlari gibi çıkmış yine
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
ethemhan eline sağlık her zamanki gibi yine güzel kareler yakalamışsın.güzel bir gezi ve paylaşım olmuş emeginize sağlık, allah kaza bela vermesin...
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
Adana İl Temsilcisi
ethemciğim eline sağlık.
bizleri sıcak ilgi ve alakaları ile kucaklayıp,değerli ikramlarda bulunan,şahane bir güne imzalarını atan,orada,tanıdığım tanımadığım tüm G.ANTEP'li dost ve kardeşlerime,ADANA MT. adına teşekkürlerimi bir borç bilirim.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bilhassa ethemhana teşekkür ederim. Bak yeğennnnn görüyon değilmi herkes seni taktir ediyor, demekki doğru yoldasın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep MT Olarak Gaziantep seni çagiriyor adlı düzenledigimiz ve festival havasın da gecen bu etkinlige katilimların dan dolayı Adana MT ye teşekkür ederiz
Siz misafırlere karşi bir eksıgımız bir kusurumuz olduysa af olmasını temenlı ederim
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Güzel bir hafta sonu,
Güzel bir etkinlik,
Güzel bir birliktelik oldu.
Emeği geçenlere tekrar teşekkürler,
Oğlum,
Bu yılki senle yaptığımız son gezi olacak sanırım. Harika resimler için teşekkürler. Ama yorum eklememişsin.
Darısı keyifli nice gezilerimize olur inşallah.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
1 üye 13 misafir. Kim o alttan okuyanlar,
Çıksın bakiiim.
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:01 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Muzaffer abimin maaşallahi var.
Hollywood yildizlari gibi çıkmış yine
Sinan kardeşim,
Bizde 2 Muzaffer var. Sen hangisinden bahsediyorsun.
Umarım benim tahmin ettiğim için bu yakıştırmayı yapmamışsındır.
Yoksa daha yanına da yaklaştırmaz bizi.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Vaaay saglam katılım olmuş. Katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.
-
Epey katılım olmuş, neredeyse tüm dostları gördüm. Elinize sağlık.
-
siz dostları orada görmek ayrı bir heyecen yarattı bende çok harika bir ortamdı uzun zaman sonra birlikte bir gün geçirmek güzel oldu tüm emeği gecen dostlara teşkkür ederim
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
gerçekten süper olmuş muhteşemsiniz adana mt sizleri seviyorum en köyü gününüz böyle olsun,allah kaza bela vermesin
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
-
-
çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar bende hafta sonu kilis'e 20 km uzaklıkta kilis merkeze bağlı süngütepe köyündeydim orda memur arkadaş vardı 2 motosiklet ve 4 kişi,arkadaşımızı ziyarete gitmiştik ve pazar günü sabah hatay dörtyol'a dönerken hassa ilçesinde kilis'e doğru giden motosiklet gurubu gördüm kim olduklarını anlayamadım...nese ben her nekadar adana mt ailesi olarak gezilerinize imkansızlıklardan dolayı katılamasamda arkadaşların arkasında artçı olarak yerimi alıyorum ve küçük çaplı gezilere katılıyorum...antepteki etkinliğe katılan ve katılamayan herkeze teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)