Muhteşem İZNİK tarihine Yolculuk (4 Motör)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
len senin makina ne güzel fotolar çekermiş öyle...
yorulmadan geri döndüğüm ender gezilerdendi.Mükerremi sokan arının dışında bize engel olmaya çalışan hiç bir şey yoktu(boğazından tam gırtlaktan soktu namıssız)
sen de bu kadar resmi yüklemişsin eline koluna sağlık kardeşim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Tekerine ,deklanşörüne sağlık ,ne çok foto var.Yahu bugün iki fotoğrafı ekleyemedim,imageShack te mı bende mi sorun var anlayamadım
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
abi güzel gezi olmuş iznik dediğin zaman benim eski ex aşkım geldi aklıma gidip gelmek zor oluyor diye yol vermiştik birbirimize ah ulan ah
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
abi çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık devamını bekleriz
-
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
iznikte eski kilisenin orada küfteci yusufun önüne kadar gidip yemeden gelmişsiniz olmamış. ııh
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
ybr li polis ilk defa gördüm
-
babaçi adlı üyeden alıntı
len senin makina ne güzel fotolar çekermiş öyle...
yorulmadan geri döndüğüm ender gezilerdendi.Mükerremi sokan arının dışında bize engel olmaya çalışan hiç bir şey yoktu
(boğazından tam gırtlaktan soktu namıssız)
sen de bu kadar resmi yüklemişsin eline koluna sağlık kardeşim
benide bir arı soktu aga...ses etmedim ama akşam sızlattı namussuz bayağı..ertesi günde kaşındırdı...
sizlerle heryere varım beyler...
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Tekerine ,deklanşörüne sağlık ,ne çok foto var.Yahu bugün iki fotoğrafı ekleyemedim,imageShack te mı bende mi sorun var anlayamadım
abi photobucketde yapıyorum bu işi...ama her defasında yeni üyelik almak zorundayım...çünkü fazla tıklama olunca fotolara photobucket ücretli üyelik istiyor ve fotoların linki kırık oluyor göremiyorsun fotoları...
F54 adlı üyeden alıntı
abi güzel gezi olmuş iznik dediğin zaman benim eski ex aşkım geldi aklıma gidip gelmek zor oluyor diye yol vermiştik birbirimize ah ulan ah
her hafta sonu gidilirse tabi ona ayıralacak bütçeyle yeni motosiklet alınır...
fat280 adlı üyeden alıntı
abi çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık devamını bekleriz
sağol dostum...
newceri adlı üyeden alıntı
yine süperr
sende süpersin yegen..
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
iznikte eski kilisenin orada küfteci yusufun önüne kadar gidip yemeden gelmişsiniz olmamış. ııh
valla aga adamları zaten aç getirdim geziye...bileydim İzniğğe köfte yediğimiz yerden sonra 30 km vardı...seney kısmetse orda yeriz...
halepli adlı üyeden alıntı
ybr li polis ilk defa gördüm
bende ilk defa gördüm aga...Anadoluda herşey oluyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bir ara şöför aşçıya aşçı uşağa sonra herkes bahçevana misali motorlar karıştı...kimin altında kimin motoru var anca yanımdan geçerken anlayabiliyordum...içlerinde en düzgünü mükerremin motordu.servis bakımlı olduğu her halinden belli oluyordu.
bu arada emniyet teşkilatı bile doğru yolu bulmuş..resmi ybr bilem gördük
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yine sana has bir gezi olmuş götürmüşsünüz köfteleri afiyet olsun yarasın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
babaçi adlı üyeden alıntı
Bir ara şöför aşçıya aşçı uşağa sonra herkes bahçevana misali motorlar karıştı...kimin altında kimin motoru var anca yanımdan geçerken anlayabiliyordum...içlerinde en düzgünü mükerremin motordu.servis bakımlı olduğu her halinden belli oluyordu.
bu arada emniyet teşkilatı bile doğru yolu bulmuş..resmi ybr bilem gördük
Çınarcığa kışın 11 motor karlı zirveye çıkış yapmıştık o geziden sonra en keyif aldığım gezi buydu diyebilirim...bunda sizin katkınız çok...aslında keyif sizlerle olmakta..iznik bahane...hepiniz sıkı adamlarsınız...
eroldayı adlı üyeden alıntı
yine sana has bir gezi olmuş götürmüşsünüz köfteleri afiyet olsun yarasın
abi sende git yarına mesela programın yoksa keşfet oraları...ama orhangaziden gitme bu altınova merkezden sağa gir tabela var İznik diye o yol seni atar İzniğe ...farklı güzergah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Çınarcığa kışın 11 motor karlı zirveye çıkış yapmıştık o geziden sonra en keyif aldığım gezi buydu diyebilirim...bunda sizin katkınız çok...aslında keyif sizlerle olmakta..iznik bahane...hepiniz sıkı adamlarsınız...
abi sende git yarına mesela programın yoksa keşfet oraları...ama orhangaziden gitme bu altınova merkezden sağa gir tabela var İznik diye o yol seni atar İzniğe ...farklı güzergah...
mete geçen hafta bozcaada yaptık cumartesi gittik pazar döndük
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
O taslara yazı yazan , dont cry yazan serefsize iyi dileklerimi gönderiyorum...
Harika gezi olmus kaptan...
Bi dahakine hep beraber insallah...
-
bi ara kulaklarım çınladıydı
dedim gene geziye çıkmışlar da beni arıyor bunlar
bu metenin her gezisinin son durağında varacak bir köfteci olması tesadüf mü, amaç mı anlayamadım arkadaş
-
eroldayı adlı üyeden alıntı
mete geçen hafta bozcaada yaptık cumartesi gittik pazar döndük
eee kawan var tabi alemlere akarsın gari tanımazsın bizi...
FinalCUT adlı üyeden alıntı
O taslara yazı yazan , dont cry yazan serefsize iyi dileklerimi gönderiyorum...
Harika gezi olmus kaptan...
Bi dahakine hep beraber insallah...
elemanın biri aracla yavaştan yanımızdan geçti ve şunu dedi...
"bu taşlara niye bakarsınız bilmem"
böyle adamlar mevcut aga...ama aynı taş parçaları için İstanbulun altyapısını hızlandıracak çalışmaların gecikmesi de ayrı bir ayrı bir antipati benim için...
tigermbz adlı üyeden alıntı
bi ara kulaklarım çınladıydı
dedim gene geziye çıkmışlar da beni arıyor bunlar
bu metenin her gezisinin son durağında varacak bir köfteci olması tesadüf mü, amaç mı anlayamadım arkadaş
evlendin gari aga bize serseri gözüyle bakarsın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)