Akşam olduğundan pek beklediğiniz gibi olmayabilir fotoğraflar ama bunu gündüz gezisinde telafi edeceğim Fotoğrafların yüksek çözünürlükte olanlarını isteyenler facebook özel mesaj telefon herşeyden ulaşabilir. Saygılar Çaylak Kardeşiniz
Akşam olduğundan pek beklediğiniz gibi olmayabilir fotoğraflar ama bunu gündüz gezisinde telafi edeceğim Fotoğrafların yüksek çözünürlükte olanlarını isteyenler facebook özel mesaj telefon herşeyden ulaşabilir. Saygılar Çaylak Kardeşiniz
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
:D eline sağlık memetcim...benim acil bi ayna bulmam lazım tek dişi kalmış canavar gibi duruyo...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
güzel güzel tamamdır :D
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
ellerine sağlık çok güzel resimler..
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Bu grupla gündüz gözüyle bi gezi düzenlemek (ucunda mangalı falan olan) şart oldu valla
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Bencede mangal güzeldir
mehmet o resim makinanın hafızasında güzel, forumda değil. Sil yoksa şikayet ederim ;)
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
abi konuyu düzenleyemiyorum artık
resimler süper çok teşekkürler
bu arada facebookdan ekleyin http://www.facebook.com/bokmavisi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Can abi baya kızdı bana galiba :/ Facebook a da yüklemeye başladım şimdi
guzel bi akşam olmuş fotolarda fena
Ula kaçırmışız olayı. Güzel bi akşam olmuş yine.Fotolar güzel. Net e giremiyorum son bi kaç gündür. Bidahaki buluşmaya kaldık artık. Farklı bi yerlerde buluşalım farklı bi yerlere akalım
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:
Elinize tekerinize sağlık.Güzel bir akşamda günlük güzel bir gezi olmuş.Arada MT-İL gruplarının bu şekilde toplanıp kaynaşması ve sosyalleşmesi bizleri çok grurlandırıyor.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Toplu motor yikama organizasyonu yapsak ben yeni eve tasindigimdan beri motoru yikayamadim musait yerim yok.Temizleriz yikariz yaglariz sonra cekeriz biyerlere motorbasi sohbet ederiz.
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Bizim bu taraflara gelin Birazda istinye yeniköy Falan Boğazda takılırız öncülüğü ben yaparım
uzak diye bende gitmedim bu sefer İsyanlardayım !!! ))
kısmet kardeşim. Bizim bu Taraflara Alıcam sizi yakında konustugumuz gibi bi organizasyon yaparız ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)