Kadıköy'de arkadaşıma işleriyle yardım ettikten sonra eve doğru yola koyuldum. Hava güzel, gezmek varken eve gitmek istemedim ve İstanbul Park'ın oraya gidip tur atayım dedim kendime.
İstanbul Park'a giden yollarda trafik olmadığı için buralarda sürüş yapmak keyifli oluyor. İstanbul Park'a vardıktan sonra tur yeterli gelmedi ve gördüğüm ilk tabeladan saparak turlamaya devam ettim.
Eve geldiğimde gezdiğim yerlerin haritasını google.maps'ten çıkardım.
Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum
Pendik'e geldiğimde ikinci motorum ninja 18000 km'yi deviriyor.
Aynı şekilde bende cbr125 ile 7492 ve ninja ile 11bin km yaparak iki teker üzerinde toplam 18492 km yol yapmış oldum
İstanbul Park etrafında fotoğraf çekmedim. Ballıca ve Kurtdoğmuş köylerinin civarından çekilen fotoğraflar:
Ömerli baraj gölü kareye yansıyor.
Motosikletini seven bu yollara girmez, ninja ile gezmesini seven her yola gider
Karınca yuvaları...
Son üç gündür ninja'yı çok üzüyürum. Önce Perşembe akşamı iftar yemeğine gittiğim arkadaşımın otoparkında motoru sağa devirdim. Yağmurlu havada kirlettiğim yetmiyormuş gibi bugün asfalt olmayan her patikaya girdim ve su birikintilerinden geçtim.. Motorumun hali
Neyse, gezmeye devam...
Aşağıdaki fotoğrafta gölün diğer tarafında asfalt -daha doğrusu zift ve mıcırdan yapılma- bir yol vardı. Aslında bu yoku kullanarak gölün etrafında gidebileceğim yere kadar turlamayı planlıyordum fakat yolu kullanan inek sürüsü bana engel oldu. Erkek sığırlardan en önde gideni beni gördüğünde bacaklarını kırıp boynuzlarını gösterdi.. Derken arkadan koşarak gelen başka bir tanesini görünce aksiyonu seven arkadaşım Yusuf'la birlikte topukladık
Su birikintisinden geçmeden önce bir dal parçası alıp derinliğine baktım desem inanır mısınız?
Ne kadar sevimli değil mi?.. Beni kovalayan annesi hiçte öyle değil.. Yine arkadaşım Yusuf'la bilikte topukluyoruz...
Bitti