Falcon La Karadeniz Kıyıları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi, elinize sağlık.
Yalnız merak ettiğim, şu KTM, 640 LC4'ten bozma Dakar mı, yoksa direk olarak fabrika çıkışlı dakar mı? Ayrıca o alttan gelen egzozun sebebi nedir onu da merak ettim?
-
Öncelikle, dizlik, eldiven, mont ve kaskı sadece denize girerken ve yemek yerken çıkardığınız için daha doğrusu bunları kullandığınız ve bunlarla resim çektirdiğiniz için teşekkürler..Diz eklemleri üzerindeki pansumanlar bu seyahatte mi oldu?
-
gti_king adlı üyeden alıntı
Güzel gezi, elinize sağlık.
Yalnız merak ettiğim, şu KTM, 640 LC4'ten bozma Dakar mı, yoksa direk olarak fabrika çıkışlı dakar mı? Ayrıca o alttan gelen egzozun sebebi nedir onu da merak ettim?
orjinal fabrika çıkışlı dakar eksozlarıda orjinal ama 620 adventure diye arattırırsanız google de detaylı bilgi var , bacagımda lif atması olmasaydı satmazdım ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
utuli adlı üyeden alıntı
Öncelikle, dizlik, eldiven, mont ve kaskı sadece denize girerken ve yemek yerken çıkardığınız için daha doğrusu bunları kullandığınız ve bunlarla resim çektirdiğiniz için teşekkürler..Diz eklemleri üzerindeki pansumanlar bu seyahatte mi oldu?
yok diz eklemlerim tur öncesi bir trafik kazası sonucu oldu ve sonrası moralimin bozulması sonuu bu gezi çıktı ortaya , teşekkürler...
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
-
çok güzel gezi olmuş eline ayagına tekerine sağlık inş bende bu ay sonunda bartında olcam özledim oraları
-
çok güzel kareler yakalamıssınız.... bu arada geçmiş olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Ağustos 2011, 19:40
zeko adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş eline ayagına tekerine sağlık
inş bende bu ay sonunda bartında olcam özledim oraları
karabük üzerinden gçerseniz çay ikram edebilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
çok güzel kareler yakalamıssınız.... bu arada geçmiş olsun....
teşekkürler...
Celil özdemir
-
02 Ağustos 2011, 19:44
gezi ve fotoğraflar çok güzel...
harley is making love with
davidson
-
02 Ağustos 2011, 20:09
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
-
02 Ağustos 2011, 20:16
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık lif atması veya kopması kolaylıkla iyileşmiyor bi abim top koştururken olmuştu yaklaşık 10 yıl çekti o hastalığı umarım senin ki bir an önce iyileşir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
03 Ağustos 2011, 17:14
Süper bir gezi olmuş. 10 üzerinden Yıldızlı 10
Sayende oralara tekrar gittik geldik..
Öncesinde yaptığın kaza nedeniyle, geçmiş olsun.
Kalıcı hasar olmaması sevindirici..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2011, 20:18
F54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık lif atması veya kopması kolaylıkla iyileşmiyor bi abim top koştururken olmuştu yaklaşık 10 yıl çekti o hastalığı umarım senin ki bir an önce iyileşir
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
gezi ve fotoğraflar çok güzel...
tesekkurler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Süper bir gezi olmuş. 10 üzerinden Yıldızlı 10
Sayende oralara tekrar gittik geldik..
Öncesinde yaptığın kaza nedeniyle, geçmiş olsun.
Kalıcı hasar olmaması sevindirici..
hocan tekrar beklerız safranboluya yolu dusen herkes misafırımızdır tesekkurler
Celil özdemir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)