BÖrtÜ bÖcek doĞa 4 kafadar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezmizsiniz abicim bizede kısmet artık :D
-
muhammedkaya adlı üyeden alıntı
güzel gezmizsiniz abicim
bizede kısmet artık :D
hafta sonları biz geziyoruz..... buyrun gelin birlikte gezelim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
keyif gıcır...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
mezit adlı üyeden alıntı
keyif gıcır...
öyle olması gerekiyor zaten... yoksa ne anlamı var.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
güzel bir gezi olmuş abi eline sağlık
-
fat280 adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş abi eline sağlık
geziye gelen herkes ayrı bir zevk aldı... 2 kezde polislerle muhabbetimiz olduki o başka bir dert.....
-
ramço tekerine sağlık güzel gezi olmuş böyle börtü böcek olunca insan kafayı dinliyor dinleniyor yani....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Gezmedikten sora içten yanmalı makineden farkı yok.Motoru garajda yatanlar,motorum var demesin(ben dahil).ayrıyetten imkansızlıgın da gözü kör olsun.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
-
19 Temmuz 2011, 13:59
Güzel yollar güzel gezi tekerinize sağlık. Bizde hafta sonları dağ bayır deniz neresi olursa gezeriz.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
19 Temmuz 2011, 14:25
-
19 Temmuz 2011, 14:39
O Ramazan ne güzel gezmişsiniz tekeriniz sağlık.
Balık var mı o gölde?
-
19 Temmuz 2011, 15:06
balık vardı yılan vardı gurba vardı kesin başka hayvanlarda vardırda ben bukadar gördüm
-
19 Temmuz 2011, 23:18
F54 adlı üyeden alıntı
ramço tekerine sağlık güzel gezi olmuş böyle börtü böcek olunca insan kafayı dinliyor dinleniyor yani....
çok deli eylendik ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
airhead adlı üyeden alıntı
Gezmedikten sora içten yanmalı makineden farkı yok.Motoru garajda yatanlar,motorum var demesin(ben dahil).ayrıyetten imkansızlıgın da gözü kör olsun.
gezmedikten sonra motorun , yemedikten sonra paranıın ta.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
ysn17 adlı üyeden alıntı
Güzel yollar güzel gezi tekerinize sağlık. Bizde hafta sonları dağ bayır deniz neresi olursa gezeriz.
tekeriniz daima düz bassın... yolunuz her daim açık olsun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
stepfunk adlı üyeden alıntı
O Ramazan ne güzel gezmişsiniz tekeriniz sağlık.
Balık var mı o gölde?
olmazmı abi... biz cenk ile en kısa zamanda gideceğiz.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
cenkşenver adlı üyeden alıntı
polisleri ben topladım kanka
az kala benim sayemde ramazan arkadaşa 160 üstünde bir ceza yiyodu adamların insafına düştü artı tanımadıgını diyince polis arkadaşlar beni aramak icin biraktılar
diyer polislerle olan munakaşamız da sedatın yüzündendi modifiyeliyi araca makas at dedi bende kırmadım arkadaşı adamlara şekil yaptım nerden bileyim polisler de bize şekilin kıralın yapacaklardı tabi eksik bulamadılar düzgün gidin diye tembihlediler ağa bendüzgün gidiyom makine sagolsun yola yakışıyor
---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:13 ----------
tek derdim bu motoru nasıl yıkıyacagım aslında ramcoya yıkatmam lazım bozuk yolara sürenkişi o şimdi tamizlemeye kalksam 2 veya 3 saat başından ayrılmam biliyorum huyumu
ulan makas atacak başka arabamı kalmadı polis arabasına makas atıyorsun... başımıza iş saracaktın az daha....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
bu arada göçbeyli çok güzel bir yer....
-
19 Temmuz 2011, 23:33
bunlar masum fotolar olmuş..
atlarken zıplarken foto çekilseydin keşke(:
daha bi adrenalin olurdu ağa(:
-
19 Temmuz 2011, 23:42
-unnamed- adlı üyeden alıntı
bunlar masum fotolar olmuş..
atlarken zıplarken foto çekilseydin keşke(:
daha bi adrenalin olurdu ağa(:
ağa benden başka resim çeken yokkii.....
-
20 Temmuz 2011, 00:23
Halen Göçbeylinin nerede olduğunu yazmamışın ganga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
20 Temmuz 2011, 09:55
-
20 Temmuz 2011, 10:56
mete_han adlı üyeden alıntı
Halen Göçbeylinin nerede olduğunu yazmamışın ganga...
göçbeyli nerdedir.... istanbul kurtköy den formula pistine doğru yönelip formula pistinin önüne gelince pisti solunuza alıp devam ediyorsunuz..... yaklaşık 3-5 km sonra göçbeyli ile karşılaşıyorsunuz.... virajları ve yolu keyif verici....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
cenkşenver adlı üyeden alıntı
slm dostlar ramco en yakın nezaman kacıyoz kanka ben balıkları yutmak için tuzak yapttım
sen ne alacan oltayla gelmez o piranalar
bi kacgün icinde kacalım yada hafta sonuna bırakalım ağa
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:51 ----------
dün akşam makineyi iyice bi yıkadım saat 10 başladım 12 cegrekte bitti dayanamadım 2 turladım mahalle ayaga kalktı gectigim yerden kafayı cevirmiyom sade aynadan kesiyon
kanka gece sesini duydum dedim ulan bu tam sopalık....
neyse balık ne zaman istersen... bunlar oltaya gelmez senin icat ile yakalayıp paylaşcaz....
-
20 Temmuz 2011, 11:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)