Hiçbisene gitmediğimiz, gidemediğimiz, üşendiğimiz, artçı olarak çekilirmi o yollar dediğimiz Emok festivaline bu sene motor almam bahanesiyle gitmiş bulundum
Bu sene festival çok geniş bi alana dağıldı için pek güzel değildi
Ama biz hemen kendi ekibimizi kurduk,
Yasakları çiğneyerek kendi mangalımızı yaktık,
Sazımızı getirdik kendi konserimizi de kendimiz verdik,
Emok Festivalinin en az sayılı ve en renkli grubuyduk sanırsam
Evden çıkmadan önceki son durum,
Topcase lazım olmuyor böyle
Yolda hiç fotoğraf çekmeyen artçım Faruk'a ayrıca teşekkür ediyorum :D
Emok 2011 festival alanı, eskişehir musaözü göleti, dediğim gibi çok geniş bi alana yayılmış toplu değil, bu yüzden zevkli de değildi...
Emat başkanı, Melih Tayfun Şenyapar, KAravanı ile gelmiş
Eskieşhirli olmama rağman senelerdir musaözüne gelmiyorum, Çevre turlarına çıktık hemen :D
Crossrunner
Güzel bi motosiklet ama gidonu kötü olmuş bence ben o tip gidonlu bi makina almayı düşünmem açıkçası
Artçım Faruk, İlk günden gittik gelen pek kimse yok, napalım bugün restorantta bişeyler yiyelim dediğimiz anlar
Macro çalışması
Melih hocanın karavana dönüp oturuyoruz biraz,
Sazı da aldı eline ohmis
Bu gece hareket olmaz galiba, 10 dedikmi uyuruz
Derrrrrkeeeeeeeeen Yaşar ustalar elinde mangal ve etlerle geliyor :D
Melih hocada eline sazı alınca gecenin rengi yerine geliyor, diğer gruplarda bi hareket yok, sanırım herkes erkenden uyudu
Alkol'ün zararları :D
Gece 3.30- 4.00 arası uyuya kalmışız, sabah güneşin doğması ve çadıra ışığın vurmasıyla 05.30 da uyanıyorum :D
Saate baktıktan sonra bu ne lan diyerek yüzüme bi tişört örtüp tekrar yatıyorum :D
7'de tekrar uyanıyorum yapacak bişey yok çadırı bayır aşşağı kurmuşuz 30 dakikada bi kalkıp kendimi yukarı iteklemeden sıkıldım :D
Kahvaltıyı yapmak için manzaralı bi yer ararken göl'ün kenarına yerleşiyoruz, Bu bölge daha güzel fakat çadır kuracak yer yok
Biz aslında alkölü bıraktık, geçen gece jübile yaptık ondan kalanlar :D
Test motorlarını kurcalarken KTM Duke 125 takılıyor gözümüze, 4000€ fiyatına rağmen çok güzel bi makina
Ortalıkta dolaşırken Sezgin Kalkan'a rastlıyoruz, Ankaradan motorumu getirmem de çok büyük emeği geçmişti, sonsuz teşekkür ederim tekrar,
Süper tenereyide görünce dur öyle bi fotoğraf alıyım dedim :D
Gün çok iyi gidiyodu ta ki yağmur yağana kadar,
Riks aha budur :D
Harley davidson Night Road yağmur altında perişan durumda, biz çadırda mahsur kalmışız :D
O kadar çaldık söyledik, bi video koymadan olmaz
Video'yu izlemenizi tavsiye ederim,kısa zaten sıkmayacak şekilde hazırladım, Herkese açık bi facebook linki veriyorum
Giriş Yap | Facebook