Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Emok 2011 Fotoğraf-Video

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Hiçbisene gitmediğimiz, gidemediğimiz, üşendiğimiz, artçı olarak çekilirmi o yollar dediğimiz Emok festivaline bu sene motor almam bahanesiyle gitmiş bulundum

Bu sene festival çok geniş bi alana dağıldı için pek güzel değildi
    Ama biz hemen kendi ekibimizi kurduk,
    Yasakları çiğneyerek kendi mangalımızı yaktık,
    Sazımızı getirdik kendi konserimizi de kendimiz verdik,
    Emok Festivalinin en az sayılı ve en renkli grubuyduk sanırsam

Evden çıkmadan önceki son durum,
    Topcase lazım olmuyor böyle

Yolda hiç fotoğraf çekmeyen artçım Faruk'a ayrıca teşekkür ediyorum :D
    Emok 2011 festival alanı, eskişehir musaözü göleti, dediğim gibi çok geniş bi alana yayılmış toplu değil, bu yüzden zevkli de değildi...

Emat başkanı, Melih Tayfun Şenyapar, KAravanı ile gelmiş

Eskieşhirli olmama rağman senelerdir musaözüne gelmiyorum, Çevre turlarına çıktık hemen :D

Crossrunner
    Güzel bi motosiklet ama gidonu kötü olmuş bence ben o tip gidonlu bi makina almayı düşünmem açıkçası

Artçım Faruk, İlk günden gittik gelen pek kimse yok, napalım bugün restorantta bişeyler yiyelim dediğimiz anlar

Macro çalışması

Melih hocanın karavana dönüp oturuyoruz biraz,
    Sazı da aldı eline ohmis

Bu gece hareket olmaz galiba, 10 dedikmi uyuruz
    Derrrrrkeeeeeeeeen Yaşar ustalar elinde mangal ve etlerle geliyor :D

Melih hocada eline sazı alınca gecenin rengi yerine geliyor, diğer gruplarda bi hareket yok, sanırım herkes erkenden uyudu

Alkol'ün zararları :D

Gece 3.30- 4.00 arası uyuya kalmışız, sabah güneşin doğması ve çadıra ışığın vurmasıyla 05.30 da uyanıyorum :D
    Saate baktıktan sonra bu ne lan diyerek yüzüme bi tişört örtüp tekrar yatıyorum :D
    7'de tekrar uyanıyorum yapacak bişey yok çadırı bayır aşşağı kurmuşuz 30 dakikada bi kalkıp kendimi yukarı iteklemeden sıkıldım :D

Kahvaltıyı yapmak için manzaralı bi yer ararken göl'ün kenarına yerleşiyoruz, Bu bölge daha güzel fakat çadır kuracak yer yok

Biz aslında alkölü bıraktık, geçen gece jübile yaptık ondan kalanlar :D

Test motorlarını kurcalarken KTM Duke 125 takılıyor gözümüze, 4000€ fiyatına rağmen çok güzel bi makina

Ortalıkta dolaşırken Sezgin Kalkan'a rastlıyoruz, Ankaradan motorumu getirmem de çok büyük emeği geçmişti, sonsuz teşekkür ederim tekrar,

Süper tenereyide görünce dur öyle bi fotoğraf alıyım dedim :D

Gün çok iyi gidiyodu ta ki yağmur yağana kadar,
    Riks aha budur :D
    Harley davidson Night Road yağmur altında perişan durumda, biz çadırda mahsur kalmışız :D

O kadar çaldık söyledik, bi video koymadan olmaz
    Video'yu izlemenizi tavsiye ederim,kısa zaten sıkmayacak şekilde hazırladım, Herkese açık bi facebook linki veriyorum

Giriş Yap | Facebook
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Çok güzel bir gezi, resimlerde az olmasına rağmen güzel Fakat facebook kelek yapıyor

Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Teşekkür ederim,
    Video'yu arkadaşlarımın bende ekli olmayan hesaplarından da denemedim giriş yapınca açılıyor, gizlilik bölümünü herkez yaptım ama açılması lazım, olmadı Youtube'a yüklerim
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fotoğraflar güzel Onur, zevkliymiş belli

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    anlatım ve fotoğraflar güzel.... benimde katılmayı düşündüğüm bir organizasyondu ama nasip olmadı..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    onur tebrikler ve paylaşım için teşekkür ederim. bende yarın ilk uzun yolculuğumu yapacağım. ankara- kayseri .
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Fotoğraflar kartpostal tadında olmuşAnlatımında güzel olunca ortaya güzel bi bütünlük çıkmış
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

isg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan xplore 200 CROS
    güzel macera olmuş tebrikler. hele yağmuru çadırdan izlemek daha güzek olmuştur sizin için.
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)