Adana [mt] g.antep'teydi.
Reklamlar
-
06 Haziran 2011, 08:27
Adana İl Temsilcisi
bu pazar,havanın da güzelliğinden yararlanıp,G.ANTEP'e,dostlarımızı ziyarete gittik.biz buradan,mustafa ve kızı,ceyhandan,sabri usta,nizip ten,o sırada Ş.URFA'da olan halil abimiz de Ş.URFA'dan geldi.bu arada,İSKENDERUN'lu bir çiftte,MARDİN-MİDYAT-Ş.URFA gezisinden dönerlerken,yolda ali kardeşimizle karşılaşıp,bizlerle tanışıp,günü geçirmeyi kararlaştırmışlar.dolayısı ile oldukça katılımlı,bir o kadar da şenlikli,kahkahalarla geçen,bol proteinli bir gezi oldu.bizleri evlerinin bahçelerinde ağırlayan,sevgili İBRAHİM HOCA ve EŞİ'ne,şehrin girişinde bizleri karşılayan,arkadaşlarımızı G.ANTEP'in meşhur hayvanat bahçesini gezdiren,şehir turu yaptıran ve organizasyonun her detayıyla ilgilenen,sevgili ALİ AYDEMİR kardeşimize ve bizlerle beraber olan,İSKENDERUN'dan METE bey ve eşine,LEVENT bey ve eşine,kısacası orada olan,bizlere şahane bir gün yaşatan herkese teşekkür ediyoruz.
ve yemekler geldi
afiyetle arkadaşlar
sabri ustayla halil abimiz geldiler
İSKENDERUN'dan METE bey eşi,kendileriyle çok sıcak bir dostluk kurduk.teşekkürler.
levent bey ve eşi
ve artık veda zamanı,herşey için teşekkürler dostlar.
ve sağolsunlar,bizlere dönüş yolunda,KÖMÜRLER-NURDAĞI yoluna kadar eşlik ettiler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
06 Haziran 2011, 08:44
güzel bi gezi olmuş hani hani hayvanat bahcesin den fotolar bora abi
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
-
06 Haziran 2011, 09:00
Adana İl Temsilcisi
oranın resimleri,diğer arkadaşların makinelerindeydi,sanırım yüklerler.gerçakten G.Antep'in çok büyük bir hayvanat bahçesi var,görülmeye değer.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
06 Haziran 2011, 09:22
Güzel bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler sevgili Bora.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
06 Haziran 2011, 09:35
yeter ama adanalılar....! gezen var gezemeyen var....moderatör kardeşim yasaklayın böyle konuları..atın şu adanalıları forumdan....biz burada yazılılara gömülelim onlar gezsin...çok kıskanıyorum çok...Allah kaza bela vermesin,hepinizin yüzü daima gülsün....
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
06 Haziran 2011, 09:36
Bizleri evlerinde sıcak ve samimi bir ortamda karşılayan ve ağırlayan sevgili Ali ve İbrahim abiye buradan da çok teşekkür ediyorum.Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
06 Haziran 2011, 09:38
Adana İl Temsilcisi
guven61 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler sevgili Bora.
teşekkürler sıtkı ağabey.
hocaseko adlı üyeden alıntı
yeter ama adanalılar....! gezen var gezemeyen var....moderatör kardeşim yasaklayın böyle konuları..atın şu adanalıları forumdan....biz burada yazılılara gömülelim onlar gezsin...çok kıskanıyorum çok...Allah kaza bela vermesin,hepinizin yüzü daima gülsün....
serkan hocam,gelin de beraber gezelim.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
06 Haziran 2011, 09:46
bende başta aydemir ve tüm antepli dostlarıma bu güzel gün ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.
lahmacunda neydi beeeeeee..
-
06 Haziran 2011, 11:11
-
06 Haziran 2011, 12:05
-
06 Haziran 2011, 12:21
abi iyi spor yapmışsınız lahmacun yeme sporu helal size
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
06 Haziran 2011, 12:51
Paylaşım için teşekkürler......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
06 Haziran 2011, 12:58
9 bine yaklaşık km yaptım ama hepsi boşa, şöyle bi uzun yol sefası yapaladım
tebrikler abilerim, mükemmel resimler.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
06 Haziran 2011, 13:40
garnım acıktı bee:D uper resımler ;)
-
06 Haziran 2011, 13:50
Vay vay vay süper buluşma olmuş.Tebrikler
Allah ayırmasın
-
06 Haziran 2011, 14:01
adanalı adlı üyeden alıntı
serkan hocam,gelin de beraber gezelim.
inşallah şu işleri başta tayin olmak üzere bir kolaylasam mutlaka uğrayacağım.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
06 Haziran 2011, 14:56
allah be karargahın önu böyle dahamı güzel göründü ne dostları görmek güzel oldu böylede olsa bora abi caner kardeş halil abi olsun hele sabri usta ya laf yok olmasa idi orda yakıştırmazdım zaten ama tam kaadro sayılır keşke bende bağda olmasa idim kesin orada olacaktım bora abicim güzel bir gün geçitrmişiniz allah her gününüzün böyle geçmesi dileği ile nice güzel gezilere diyorum
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
06 Haziran 2011, 15:00
yapmayın bunu işte, gezin tozun çok güzel maşallah ama sofra fotoğraflarını koymayın insanın içi gidiyo burda hem de tam öğle vakti yemek saati
-
06 Haziran 2011, 19:26
Adana İl Temsilcisi
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Dostlar,
Güzel bir gezi olmuş. Ama lahmacun artmış sanırım. Onunda Suat kardeşimizin olmayışından kaynaklandığını sanıyorum.
Gürsel kardeşimizin hayvanat bahçesinde rahat durmadığından eminim. Umarım resimlerde görürüz.
bence de gürsel rahat durmamıştır çünkü daha bahçe molasında kediyle uğraştı.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
F54 adlı üyeden alıntı
abi iyi spor yapmışsınız lahmacun yeme sporu
helal size
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler......
!Lk£® adlı üyeden alıntı
9 bine yaklaşık km yaptım ama hepsi boşa, şöyle bi uzun yol sefası yapaladım
tebrikler abilerim, mükemmel resimler.
crazy_81 adlı üyeden alıntı
garnım acıktı bee:D uper resımler ;)
sedici adlı üyeden alıntı
yapmayın bunu işte, gezin tozun çok güzel maşallah ama sofra fotoğraflarını koymayın insanın içi gidiyo burda
hem de tam öğle vakti yemek saati
gelin dostlar,sizlere de ısmarlayalım.
ELINT adlı üyeden alıntı
Vay vay vay süper buluşma olmuş.Tebrikler
Allah ayırmasın
amiiin,teşekkürler,ADANA'dan oralardaki kardeşlerimize selam olsun.
hocaseko adlı üyeden alıntı
inşallah şu işleri başta tayin olmak üzere bir kolaylasam mutlaka uğrayacağım.
bekleriz kardeş.
regal adlı üyeden alıntı
allah be karargahın önu böyle dahamı güzel göründü ne dostları görmek güzel oldu böylede olsa bora abi caner kardeş halil abi olsun hele sabri usta ya laf yok olmasa idi orda yakıştırmazdım zaten ama tam kaadro sayılır keşke bende bağda olmasa idim kesin orada olacaktım bora abicim güzel bir gün geçitrmişiniz allah her gününüzün böyle geçmesi dileği ile nice güzel gezilere diyorum
vay mustafacığım,evet sen eksiktin kardeş.oralardaki kardeşlerimize selamlar.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
06 Haziran 2011, 19:31
Güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkür..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)