Sevgili DEDE m ile Isparta Eğirdir de yapılacak olan motosiklet şenliğine katılmak ve dostlarımızı tekrar görebilmek için 17.05.2011 günü saat 09.00 Mersin den yola çıktık. Bu seyahatimizde toplam 1200 km yol yaptık. Seyahatimiz esnasında ve kamp alanında tecrübelerini benimle paylaşarak bana yardımcı olan beni hiç yalnız bırakmayan DEDE me ve eşine kamp alanında bizlerle yakınen ilgilenen Serdar beye Eğirdir belediye başkanına ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
DEDE Rahmi KÜÇÜK ve Eşi Honda Foresight 250
APACHE Ahmet TAŞKIN Yamaha x max 250
Çıkış kilometremiz
İlk molamız ortaören
Dede çok terledi üzerini değiştiriyor
Sertavul dayız hava sıcaklığı hemen düştü
En yüksek hızımız
Sık sık çay molası veriyoruz
Akşam olduğu için Beyşehir de yatmaya karar verdik. Karayolları personeli bizi misafirhanelerinde ağırladılar kendilerine teşekkür ediyoruz.
Misafirhaneden birkaç görüntü
Çiçeksiz rapor olmaz
Kamp alanındayız ben çadırımı kuruyorum DEDE Eğirdir belediye başkanının özel misafiri olduğu için ona bungalog ayrılmış oraya yerleşiyor.
Fikriye ablam hoca makarnası yapıyor karnımızı doyuruyoruz
İki dostun buluşması Serdar bey ve Halil bey
Sedat dede
Yağmura karşı tedbirimizi alıyoruz
Kamp alanından görüntüler
Yemek zamanı Fikriye ablam bizi hiç aç bırakmadı
Burak bey ile Isparta da yemek yiyoruz
Dedem fikriye ablayı dansa kaldırıyor
Mer mok ve merec geliyor
Mermokun çadır kurma çalışmaları
Eskortumuz
Gönen belediyesinin misafiri olup yemeğini yiyoruz Gönen belediye başkanına çok teşekkürler
Ertesi gün kamp alanı
Özel adamlar geliyor
Atatürk anıtına çelenk koyuyoruz
Zindan mağarası
Polis memuru Ramazan bey talihsiz bir kaza sonucu ayakları zarar görmüş ama hayata küsmemiş. Kendisiyle tanıştığımıza çok memnun olduk.
Seyir tepesine gidiyoruz
Eğirdir belediyesinin ikramı gözlemeleri afiyetle yiyoruz.
Güzel bir görüntü
Sanatçı Ali ALTAY beni kırmıyor ve hatıra fotosu alıyoruz
Yavaş gitme yarışması
Galibi saffet bey
Kamp ateşi yakılıyor
Sedat dede ile birlikteyiz. Sedat dedenin ilginç bir alışkanlığı var gece yatarken ceplerini sıkı sıkı kapatıyor kimse para koymasın diye
MT Adana temsilcisi Bora
Serdar beyle vedalaşıyor ve kendisine çok teşekkür ediyoruz
Dönüş yolunda çay molası
Gezi sonu kilometre saatimiz
Bu gezimizide kazasız belasız tamamladık Dedeme ve fikriye ablama çok teşekkür ediyorum.