Avusturya-Viyana 2011 Harley Davidson Festivali
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
cık cık,biz seni okumaya gönderelim,sen orada motor festivallerinde gez,olacak şey mi?
sağolasın ethemciğim,teşekkürler,gezmiş kadar olduk.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
Oğlum eline sağlık,
Güzel bir festivalmiş. Keşke Cengiz ve Bahri amcan orada olsalardı.
Sanırım cep telefonu çektin resimleri. bazıları pek net çıkmamış.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
eline sağlık abicim güzel motorlar..
-
Eline sağlık fotoğraflar için..
bu çok hoş görünüyor
[B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:
-
Değerli kardeşim öncelikle okulunuzda başarılar diliyorum.Bizlerle paylaştığın bu harika kareler için sonsuz teşekkürler.Maddi açıdan sadece hayalini kurduğumuz ve sadece yine maddi imansızlıklar neticesinde kopyaları olan Ramzeylere bindiğimiz ama tarzımızdan yaşımız gereği vaz geçemediğimiz Chopperlere ağzım açık baka kaldım.Ellerine sağlık.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
elinize sağlık fotolar harika ben harley sevmem ama fotolar müthiş emeğine sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
6. resimdeki yan ayağa bittim. ;D
-
bunlara ancak rüyamda binerim galiba
-
Nutkum tutuldu ateşim çıktı benzim soldu. Süper ötesi motorlar. Motor tanrıçaları gibiler:=)
-
Umarım Avusturya'dakiler biraz daha farklıdır buradakilerden. Benzinlikte tanışıp, beraber yol almaya başladığım ve Eskişehir-Ankara arasında yolda kalmış motorla uğraşırken yanımdan yavaşlamadan dahi geçen 8 tane Harley sahibi görmüşlüğüm var. Dayım da çok eski kullanıcıdır, ben yolda Harley sahiplerine selam vermiyorum diyor. Vardır belki bir nedeni..
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
adanalı adlı üyeden alıntı
cık cık,biz seni okumaya gönderelim,sen orada motor festivallerinde gez,olacak şey mi?
sağolasın ethemciğim,teşekkürler,gezmiş kadar olduk.
Abi cuma ders cıkışı gidebildim zaten anca.. Hafta içi olsa bende gidemezdim
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Oğlum eline sağlık,
Güzel bir festivalmiş. Keşke Cengiz ve Bahri amcan orada olsalardı.
Sanırım cep telefonu çektin resimleri. bazıları pek net çıkmamış.
Aynısı benimde aklıma geldi hatta arkadaşlara bizim bahri amcada burdamıdır acaba falan dedim Resimler malesef telefondan ancak bukadar oluyor
borabuhara adlı üyeden alıntı
eline sağlık abicim güzel motorlar..
Rica ederim beğenmenize sevindim
Amca35 adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşim öncelikle okulunuzda başarılar diliyorum.Bizlerle paylaştığın bu harika kareler için sonsuz teşekkürler.Maddi açıdan sadece hayalini kurduğumuz ve sadece yine maddi imansızlıklar neticesinde kopyaları olan Ramzeylere bindiğimiz ama tarzımızdan yaşımız gereği vaz geçemediğimiz Chopperlere ağzım açık baka kaldım.Ellerine sağlık.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
elinize sağlık fotolar harika ben harley sevmem ama fotolar müthiş emeğine sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler
Rica ederim beğendiyseniz sorun yok
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
orada olmak isterdim makineler fena çok sağol bu fotoları yayımladığın için...
-
mert helin adlı üyeden alıntı
Eline sağlık fotoğraflar için..
bu çok hoş görünüyor
bu motosikletten iskenderunda var aynı buna bezior rengi fiziğiyle arka tekeri arı kovanı kadar nerdeyse geniş ve büyük ama adam iskenderunda pazar günleri sahilde gezior hava atmaya motor yılan gibi gidiyor görseniz varya....
-
güzel kareLer emeğine sağLık
-
etocum ancak bakabildim resimlere chopperler muhteşem ama voyagerlere bittim 2.5 kio verdim şu an çanta araştırıyorum e-buy dan çıkma falan buldum yakında sipariş vercem senin orda bildiğin site varsa ikinci elde olur buraya yazarsan sevindirik olurum
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
-
chopper dediğin böyle uzaktan güzel güzel seveceksin. bidaha mı asla belki yaşlandığımda saçı uzatıp beyazlatacan küpeyi takacan deri yelek giyip kotunu çekecen. ortalıkda karizmatik gözüküp çıtır avlayacan.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
Cruiser kullanmanın yaşla bir alakası yoktur. Hızı sevmiyorsundur, arazi ile işin yoktur. Asfalt olmayan yer seni bozuyordur. Altında çok yüksek torklu keyif makinesi istiyorsundur. Alırsın bir Cruiser yaya yaya gezersin. Bknz şekil bir a ben. Ama şu var, Harley mi Japonların üst segment Cruiser ları mı dersen oturur bir düşünürüz. Bir midnight star 1300 ü ı , Sportster 1200 e değişmem.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)