Yeni Motorum ve Ankara Turum :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
şuna dikkat ettim
yeni parti gelen siyah cbf150lerdeki stcerların rengi kırmızıdan grye dönülmüş kırmızı zaten iğrençti grisi doğru karar olmuş hayırlı uğurlu olsun cbf150 güzel motordur şimdi bi nebze daha iyi olmuş
Hala kırmızı renk, fotoğraf siyah beyaz
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah.(Teneke)
-
süper yha bende alır almaz tur yapacam aynı durum yani belki tvs apache olabilir ama
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Hayırlı olsun Onur kardeş, Allah tekerini düz bastırsın.
-
_10ur_ adlı üyeden alıntı
Hala kırmızı renk, fotoğraf siyah beyaz
ahaha:D dalgınlığıma gelmiş
-
Onurcum biraderim hayırlı uğurlu olsun...doğru yoklu buldun sonunda...baban sağolsun...10 numara babaymış ...ama sende o babaya layık bir evlad olarak risk almayarak apaçilik yapmayarak ...trafik kurallarına uyarak kazadan beladan uzak ol...bu sevince gölge düşürme...
ama koruma demiri neden yok anlamadım...kesinlikle koruma demiri taktırmalısın o 50 liralık demir seni 250-300 liralık grenaj hasarlarından koruyor...motor devrildiğinde yattığında sadece gidon hasarı oluşuyor...çantayıda unutma...bunları aksesuar olara düşünme...çanta bir aksesuar değil ihtiyac...o çanta düştüğünde yine motoru korur...kappa 35 lik esnemesi en iyi çantadır tavsiye ederim...
bu arada fotolar çok net ...kim çekmişse eline sağlık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayırlı uğurlu olsun onur kardeşim....güle güle kullan...
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah.(Teneke)
Vay Teneke'm teşekkür ederim darısı başına
sercan2667 adlı üyeden alıntı
süper yha bende alır almaz tur yapacam aynı durum yani belki tvs apache olabilir ama
CBF tavsiye ederim, TVS'nin yeni kasalarıda çok hoş gerçi
Hayırlısı olsun beni mahfetti yol hala evde yatıyorum biraz iyi olsam binip gezicem ama hiç halim yok
hmdonmez adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Onur kardeş, Allah tekerini düz bastırsın.
Teşekkür ederim
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ahaha:D dalgınlığıma gelmiş
mete_han adlı üyeden alıntı
Onurcum biraderim hayırlı uğurlu olsun...doğru yoklu buldun sonunda...baban sağolsun...10 numara babaymış ...ama sende o babaya layık bir evlad olarak risk almayarak apaçilik yapmayarak ...trafik kurallarına uyarak kazadan beladan uzak ol...bu sevince gölge düşürme...
ama koruma demiri neden yok anlamadım...kesinlikle koruma demiri taktırmalısın o 50 liralık demir seni 250-300 liralık grenaj hasarlarından koruyor...motor devrildiğinde yattığında sadece gidon hasarı oluşuyor...çantayıda unutma...bunları aksesuar olara düşünme...çanta bir aksesuar değil ihtiyac...o çanta düştüğünde yine motoru korur...kappa 35 lik esnemesi en iyi çantadır tavsiye ederim...
bu arada fotolar çok net ...kim çekmişse eline sağlık...
Çok teşekkür ederim Metehanduro abicim, kısmetse temiz temiz düzgün düzgün gezmeyi planlıyorum
Koruma demirini burdan taktırmayı düşünüyorum, Arka çanta EFE'den sordum ama aşırı uçuk fiyatlar geldi onuda kısmetse internetten kappa K35 düşünüyorum
Fotoğrafların bi kısmını ben,bi kısmını Sezgin abi,bi kısmını da kaan çekti
Babam'ın bu motosikleti nasıl aldığını bende anlamadım, Dedem motosiklet kazasında vefat etti çünkü
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
-
kardeşim ALLAH kaza beLa vermesin motorunu güLe güLe kuLLan .
-
Allah kaza bela vermesin Onur tepe tepe kullan
[B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:
-
_10ur_ adlı üyeden alıntı
Babam'ın bu motosikleti nasıl aldığını bende anlamadım, Dedem motosiklet kazasında vefat etti çünkü
İşte babana bir acı daha yaşatmamak için çok dikkatli olmalısın...hemde geleceğin için...iki tekerlek yüzünden geleceğini karartma...trafikte hep korkan kişi ol...paranoya olmak iyidir...tehlikeni nerden geleceği belirsiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kazasız belasız güle güle bin kardeşim,ALLAH kazadan beladan korusun,makinen de çok güzel...
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
-
onur hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. tel ettim açmadın.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
Kardeşim resimlerine bakarken ilk motorumu ve hissettiklerimi hatırladım. Allah kaza bela vermesin, her sevincin böyle güzel olsun.
Çocukken yeni oyuncaklara sevinişimizi hatırlayor böyle şeyler, yada yaz tatilinin ilk günü ve yeni alınan bisikleti :D nerden gelsiyse şimdi aklıma..
Hayırlı olsun.
kısmetindir gezdiren yer yer seni...
-
Ne motor ama kapaklık çıkmış fotoğraflar Bende yaşarımaynı duyguları umarım Hayırlı olsun güzel günlerde kullan...
-
arkadaşım öncelikle motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. bn sana bişi sormak istiyorum bn eskişehir özmert bayisine sorduğumda taksit yapmıyorlar acaba ankara da taksit imkanı varmı bilgilendirirsen sevinirim.
-
Haydi hayırlısı...
Hayırlı olsun, güneşli günler bol olsun. Depon dolu, kafanda kask olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)